UFC 137 פן VS דיאז

ranzz

New member
פשש סוף סוף הצליח לחלץ פרישה

הראיון של נלסון קורע.. איזה מלך

elvis18

New member
סמול קאנטרי נלסון נגד קרוקופ!!

קרב מעולה ... נגמר בצדק בנוקאאוט טכני לסמול קאנטרי נלסון היה נהדר ,וגם מירקו ,שמח שככה נגמר הקרב . תודה למירקו על הקריירה - הוא פרש ,מירקו האגדה ,תודה על שנים של הנאה !!

dshisgal

New member
רוי נלסון מלך

אני תמיד נהנה לראות את נלסון נלחם, במיוחד רעיון בסיום קרע אותי
.

udi102

New member
זה היה הקרב הכי טוב של מיקרו בשנים האחרונות

אולי מאז פרייד אבל לנלסון יש סנטר פלדה והוא יודע להגן עליה בצורה טובה ... תודה למירקו על הקריירה הנפלאה

blackcoldtiger

New member
אני מאוד מקווה שלא

היה צריך לפרוש כמה קרבות לפני אבל מה? סיים את הקריירה יותר טוב מפדור, בליגה בגדולה עם הטובים באמת

מרקו בי

New member
מטריון טיפש בטבעי וקונגו אדיוט

שניהם חיפשו מכה אחת לסיים בלי תזוזה לצדדים בלי קומבינציות מעט בעיטות ונסיונות עלובים לטייקדאון אפס טכניקה 100 אחוז שיממון מבחנתי גם תיקו היה משקף

isrhammer

New member
הגעתי למסקנה

אני שונא את העמידה של קונגו עומד כמו איזה אנטנה עם הידיים מקדימה, מילא העמידה חרא, אבל שיביא משהו, אני לא זוכר שאי פעם הוא נתן איזו קומבינציה יפה סתם לוחם גדול, חזק ועם G&P כואב...

elvis18

New member
קונגו - מיטריון

קונגו ניצח וזה בכלל לא מעניין ,הם כמעט הרדימו אותי שתי אלה ... מאוכזב ומבואס ....היה לקרב פוטנציאל לקרב הערב ובסוף הוא הקרב בינתיים הכי משמעם מכל הקרבות בערב ... באמת חרא של קרב ...(יחסית)

זקס11

New member
מה, אף אחד לא מסתכל?

או שכולם כאן מטפלים בתינוק, ולכן הם לא כותבים תגובות? הקטנה שלי ישנה עכשיו, אז אני אכתוב כמה דעות....

LORSIN

New member
אין מה לכתוב.

מקודם באתי לכתוב "מי מהמר על גוגפלאטה" ..

זקס11

New member
אולי כדאי לעשות ריפרש....

בכל מקרה, קרוקופ נתן הכי טוב שהוא יכול, והוא היה זוועה. הבעיטה היחידה שהוא נתן היא יותר חלשה מהבעיטות שלי (שהן אחלה, אבל הן עדיין לא התיימרו לשלוח מישהו לבית קברות). וגם כבר אין לו את ה TDD האימתני. נלסון התעטש, וקרוקופ נפל. קונגו מטריון- הדעה הכי מושקעת ששווה לעשות זה קופי-פייסט מranzz: "מטריון איכזב וקונגו לוחם מחורבן‬ "

LORSIN

New member
יש לנו עוד מיין איבנט לפנים

2 לוחמים מבטיחים. מאד דומים זה לזה.

למעלה