UFC 138 - ליבן VS מוניוז

Indego

New member
UFC 138 - ליבן VS מוניוז

שידור ישיר של המקדימים החל מהשעה 19:00 בערב בפייסבוק, ושידור ישיר של הקרבות המרכזיים החל מהשעה 22:00 באגו טוטאל. *אומנם קארד מעאפן ביותר, אבל אוליי נזכה להפתעות, וגם סוף סוף אירוע בשעה נורמאלית, ולא באמצע בלילה.

AmitNHB

New member
רסמי קארד מעפן. לא מבין איך ליבן התברג למעמד

של מיין איבנט לאירועים מעבר לים. אני חושב שהוא משהו כמו 6-6 מאז הריצה שהביא לפני אנדרסון. כבר היתי מעדיף פריק שאו בסגנון קיבו סלייס מול ג'יימס טוני.

BeniTaz

New member
צריך לומר על ליבן 2 דברים

א. הלוחם הכי פחות כישרוני שהגיע הכי רחוק בהיסטוריית ה-MMA ב. אחד הפחות מוערכים שיש לא באופן ישיר לתגובה שלך אלא באופן כללי לדעה על ליבן. הוא גייטקיפר קלאסי.. ברור שלא במעמד מיין אבנטר אבל לזכותו יאמר שהוא שומר על כושר קרב הרבה שנים ולצד הפסדים ללוחמים טובים יש לו גם ניצחונות על לוחמים טובים. אצלי הוא טופ 10 במידלווייט. מאז הקרב עם סילבה הוא 5-7 חיובי ובאופן כללי 6-12. אחד מחמשת הלוחמים הפעילים עם הכי הרבה קרבות ב-UFC.

emiyos

New member
הוא לוחם

לאותו סטיגמה של קהל אמריקאי שלא מבין באמת באומנויות לחימה ובא כדי לראות "מכות בכלוב"

closus2002

New member
אין לו טכניקה. הוא בראולר. אבל איזה לב..

וכן, הוא חד מימדי אבל אני מת עליו. וכל פעם שהוא נפגש עם מישהו שטכנית טוב יותר הוא אוכל חרא, אבל מה לעשות שאני אוהב לראות לוחמים כאלו? הוא מייצר דרמה. אין הרבה לוחמים שמייצרים דרמה בקרב שלהם (מישהו הזכיר GSP?) הלוואי שנראה אותו עוד הרבה זמן. וכמובן, אני מקווה שהעין שלו תחלים במהרה.

udi102

New member
האירוע כל כך מעפן שעמית לא עשה הימורים חחחחחח

BeniTaz

New member
המקדימים יותר לכיוון 20:00 אגב

יש רק 5 מקדימים ואין קרבות בספייק. אין סיבה שיתחילו את המקדימים 3 שעות לפני המיין קארד.. אומנם הקצב של הקרבות איטי אבל לא עד כדי כך.

cat food

New member
מילס - כריס קופ

לא לקח יותר מידי זמן שמישהו יבוא וישים סוף לחוסר רמה הזאת שנקראת כריס קופ. לנצח חובבן כמו צ'אק אוניל זה דבר אחד, אבל באמת שאין מקום לדברים האלה ב-UFC. ספתח יפה למילס, עכשיו צריך לתת לו קרב אמיתי ב-UFC. יאללה דמיאן מאיה פנוי.

BeniTaz

New member
מאיה לא אותו משקל

קופ ושאר החבר'ה מהעונה של TUF הזאת שאפילו לא ראיתי באמת נראים לוחמים שלא מתאימים ל-UFC.

cat food

New member
אממ צודק

תגיד, העונה הזאת של לסנר-דוס סאנטוס זה לא היה מידלווייטים ?

BeniTaz

New member
לא.. WW

2 הלוחמים שנלחמו בגמר ירדו אח"כ ל-LW.. גם כן TUF

Indego

New member
מילס-קופ

אומנם קופ הוא לא פאקטור לכולם, אבל ניצחון יפה למילס. עצירה טובה של השופט, ואחלה טכניקה של מילס. מחכה לקרב הבא שלו, ואני מקווה שיביאו לו מישהו יותר רציני מסתם נפל של TUF.

Indego

New member
אומיגאוה-יאנג

תעירו אותי בבקשה במיין איבנט, תודה.

cat food

New member
אולי זאת החלטה

אבל זה הקרב הכי טוב שהיה עד עכשיו לפחות

yair_bar

New member
מנהל
הג'ינג'י שתרגם עכשיו ליפנית הוא ככל הנראה

הדבר הכי מצחיק שראיתי עד היום בזירה

udi102

New member
מילה על הקהל האנגלי....

כל הכבוד שכבר מהקרבות המקדימים האולם מפוצץ ויש אווירה כמו שרק קהל אנגלי יודע לתת ! רואים שהם צמאים לMMA איכותי ולא לאומיגאוה ...

למעלה