UFC 138 - ליבן VS מוניוז

Indego

New member
סוף סוף משקל כבד...

התחיל כבר להימאס מכל האנורקסים בלי KO POWER, יאללה שיהיה קרב טוב..

Indego

New member
טוב לצפייה לפני שינה...

אתה יודע, כשהולכים לישון, ולא מצליחים להירדם? אז הקרב הזה (ביחד עם כל הקולקציה של GSP מהשנה האחרונה) יותר אפקטיבי מאשר 20 כדורי שינה.

blackcoldtiger

New member
חבל על בראוטן

לוחם אנגלי היה יותר טוב ממנו בהאבקות! כנראה שכבר אי אפשר להלחם עם כרס בירה ולצפות לטוב, אולי רואי נלסון יכול לתת לו כמה טיפים איך להיכנס לכושר מינימאלי

yair_bar

New member
מנהל
מקגוויר ממש מפתיע לטובה

קודם כל שהוא שרד את הבעיטה והנוקדאון בתחילת הראשון. חבל שהוא ניסה לצאת לבריח יד רק 10 שניות לסיום הקרב. עוד 10 שניות וההכרעה הייתה שלו איזה יופי של קרב עד כה

elvis18

New member
תשובה נכונה !!

הוא באמת קצת ..
אבל לא ציפיתי ממנו להרבה....

closus2002

New member
חרא של קרבות עד עכשיו. הצלחתי להרדם

ואני נאבק בשינה.. זה מה שקורה כשהיין שמלווהאת הקרבות טוב מהם

yair_bar

New member
מנהל
מה קרה לך? האחרון היה מרוז'ניה* ממש

אני נהניתי ממנו מאד

closus2002

New member
מקגוויר אדאורדס? כן. ראיתי אותו. באמת נהניתי.

היחדי שנהניתי ממנו. אבל נרדמתי וניקרתי ברב הקרבות. חלק נאלצתי להזיז אחורה את הסמן כדי לראות את הקרב מחדש

dshisgal

New member
"בוקר טוב" לכולם

לא ראיתי את המקדימים אבל נקווה שהראשיים היו מעניינים

BeniTaz

New member
טוב.. אם זה לא מובן

פאלאלוטו זה לוחם שאפילו לא ברמה של דוגפייט. הבדלי רמות ענקיים.. והאמת, אטים לא צריך לוחם עד כדי כך חלש כדי להציג את היכולות שלו. אחת ההכנעות המהירות בהיסטוריה של ה-UFC.. נראה לי הכי מהר זה 16 שניות. גם דיאבטה-פרוש אמור להיות קרב לא ספורטיבי כל כך.

udi102

New member
ואני פספסתי הייתי בטלפון ינעל העולם

פאלאלוטו הזה אם אני לא טועה במאזן שלילי עכשיו2-3 ,לוחם לא רמה וידענו את זה לפני ....

udi102

New member
יאללה אלבס !!!

הולך להוריד את האבדי הזה בKO אם הוא מצליח להמנע מלרדת לקרקע ואני חותם על זה ....

FrecCo

Active member
מילה טובה לעידו המלך

חזה 10 שניות בתוך הקרב את הבדלי הרמות בין אלבז לפאפי ומה אלבז הולך לעשות לו תוך כמה דקות עם הסבר מדויק טכנית. כל מי שאי פעם התלונן על השידור בעברית של אגו שיראה שהוא קיבל פרשן ברמה הכי גבוהה שרק אפשר.

למעלה