UFC 138 - ליבן VS מוניוז

udi102

New member
מה מוניוז מתלהב ?! איזה אפס ....

לא הרשים אותי בכלל ליבן הצליח להוריד אותו לקרקע אלק מתאבק על משהו קרא כאן למוניוז ,לא הרשם לא בהאבקות ולא על הקרקע וליבן כנרגיל איש של נשמה עם סנטר פלדה חבל שהחתך הרס את הקרב אבל ליבן כל הזמן גומר את האוויר על ההכנעות שלו חבל הוא לא מחושב בכלל ....

BeniTaz

New member
מה? על מה אתה מדבר..

הרג את ליבן.. MMA זה לא קרב היאבקות, זה רק מראה שהוא עשה הרבה הימורים ולא ניסה להתאבק ו-LNP. סטרייקינג, GNP, מאונט.. אני לא צריך שמוניוז ירשים אותי בהיאבקות, הוא אלוף ארה"ב ואחד הבכירים.. ידוע מה שווה ההיאבקות שלו. אתה רוצה לראות מה הוא שווה בשאר המשחק שלו והוא הרשים מאוד.

udi102

New member
הוא לא עמד בכלל עם ליבן ! ישר חיפש את הקרקע

הGNP שלו טוב ומהמאונט הוא יצא תוך כמה שניות וגם אחרי החתך ליבן עדיין עבד על הכנעות אבל הוא לא יודע לשמור פוזיציה והוא מרושל , מוניוז יפסיד גם לסונן ,אוקאמי ,בלפורט והאמת זהו בUFC אין עוד יריבים בשבילו , האמת הכוונה שהוא לא הרשים כדי שיקבל קרב על התואר הוא לא יריב לסילבה ואני אומר את זה בלב כבד ,וידוע שאני לא סובל את סילבה .

BeniTaz

New member
הוא הלוחם הכי טוב שסילבה לא פגש ב-MW

אני בעד שסונן יילחם נגד סילבה (ומוניוז אחריו) אבל לא יהיה סוף לרימאצ'ים ואתה לא רוצה לסגור את המחלקה. הייתי נותן למוניוז עוד קרב אחד לנצח.. אני מאמין גם שה-UFC לא ייבשו אותו הרבה זמן אחרי הכל באמת מגיע לו. ואם הם יהיו חכמים הם יעשו את הקרב הזה בפיליפינים, מקום שהרבה זמן יש דיבורים שה-UFC יגיעו לשם.

blackcoldtiger

New member
מוניוז, חכה בטור לסילבה

קודם סונן, אחר כך בלפורט ואז המנצח בין ביסבינג ומילר ואולי רק אחר כך מוניוז הייתי מקדם את רוסמר פלהרס יותר מאשר את מוניוס

גיא ע

New member
מאיפה הכנסת לרשימה את בלפורט וביסבינג...?

לפלהרס יש כבר שני הפסדים ב-UFC

blackcoldtiger

New member
ומוניוז הפסיד לאוקמי

זה שנישחט ע"י סילבה בפעם האחרונה זה יהיה טירוף לתת את מוניוז לסילבה, זה יהיה יותר גרוע מאוקמי-סילבה

BeniTaz

New member
ומוניוז ניצח את מאיה, זה שעשה צחוק מסונן

אל תתחיל עם משוואות. הקרב של מוניוז לבין אוקאמי היה יכול ללכת לכאן או לכאן.. זה היה צמוד. חוץ מזה למוניוז יש את המאזן הכי מרשים ב-MW עם 1-7 שבהם ניצח את גרוב, סימפסון, דולאווי, מאיה וליבן. חסר לו עוד שם אחד. עם רקורד כזה לא היה ראוי ממנו לקרב אליפות בשנים האחרונות. לא בלפורט, לא סונן, לא אוקאמי, לא מאיה ולא אף אחד.. ואם אתה רוצה אז נביא סטטיסטיקות.

blackcoldtiger

New member
ראוי כי הוא הכי טוב או כי השאר גרועים?

אתה נותן לו סיכוי לנצח על סילבה?

BeniTaz

New member
אתה נותן למישהו סיכוי לנצח את סילבה?

יש לו את הסיכויים הכי גבוהים יחד עם סונן יותר מכולם. וכמו שאמרתי.. לסונן מגיע קודם.. אבל אחר כך מוניוז חייב לקבל את הקרב.

blackcoldtiger

New member
סבבה, סונן ואחרי זה מוניוז

למורות שנראה לי שאחרי סונן הUFC יעדיפו לתת עוד הזדמנות לבלפורט ויתנו את המנצח בין ביסבינג ומילר למוניוז

באסטר1

New member
אחרי 2 וחצי דק' בסיבוב הראשון

ליבן התנשם כאילו הוא קארווין ששיחרר עכשיו 300 אגרופים בדקה או שהוא פשוט נראה עצל כזה מבחינת כושר או שפשוט יש לשפר את הכושר שלו כי אני חושב שהBJJ ויכולת הלקום מהרצפה היא טובה הכושר מונע את זה ממנו..לא יודע מה קורה בהוואי כושר זה לא הסטייל שלהם

iratherdie

New member
עכשיו סילבה יבכה שהוא ומוניוז חברים

והוא לא רוצה להלחם בו. אבל אין ספק שקודם כל סונן ישים לו גזר. יש דבר כזה בכלל שסילבה יצליח לברוח מהקרב?

iratherdie

New member
עבדי הלך ראש בראש מול אלבס

בלי פחד אבל לא חכם - כבוד על זה אבל. פגע כמה מכות טובות אבל זה הכל. בכל מקרה אם ה-UFC יחתכו אותו זה ביזיון. אני רוצה לראות אותו נבנה לאט ובטוח... טיאגו אלבס על הקרב הראשון זה לא צחוק. דיאבטה מפסיד לפרוש, wtf? אפילו לא לוחם אמצע טבלה. מסתבר שהוא היה ונשאר סטרייקר, ועכשיו עוד הרבה מעבר לשיא.

סה"כ היה אחלה ארוע

ליבן שפך לאגר אחרי סיבוב אחד אבל נתן יופי של קרב. אלבס הראה לקושי השחצן ההוא מאיפה הדג משתין ושיילך לעשות פוזות על מישהו אחר.

למעלה