UFC ON FOX - קיין נגד JDS

elvis18

New member
אחלה ,יש מצב שטעיתי ...

אבל קרו מקרים בעבר שנדפקו אנשים שקנו פייפרווי דרך אתרים אמריקאיים לזה התכוונתי ...בגלל זה תוודא את העניין הזה

BeniTaz

New member
נראה לי לכיוון 5:00

בדרך כלל השעה שהקרב המרכזי מתחיל. נראה לי..

ranzz

New member
טוב לפי ה COUNTDOWN מתחיל ב04:00

הפרלימז זורמים טובים בפייס אבל מדי פעם נתקע ועובר לאיכות נמוכה יותר, מקווה מאודדד שלא יהיו בעיות סטרימינג במיין.

AmitNHB

New member
אנחנו לא מסתכלים על אותו האתר

אני רואה עוד שעה ו 5 דקות, כלומר ב 3

udi102

New member
היום JDS הולך לגלות את הבלוף של ולאסקז

גוניור יבוא נחוש וחד ,לקרקע הוא לא ירד ובעמידה הוא יתן קאונטרים לואלסקז שיגרמו לו לחזור לשורשים המקסיקנים שלו .... יאללה אלוף חדש

ranzz

New member
בוא תקרא לולאסקז בלוף רק אם הוא יפסיד, אוקי?

איך אתה מגזים. בינתיים הוא השמיד את כל מי שהעלו מולו, איך בדיוק הוא בלוף? ועל איזה בלוף בדיוק אתה מדבר? בלוף בכושר? בלוף ביכולות העמידה שלו? איך בדיוק אתה מגבה את זה שאתה קורא לו בלוף?

udi102

New member
בלוף בזה שהוא לא ניצח לוחם אחד ששווה משהו

לסנר נראה כמו בדיחה מאז המחלה הראשונה שלו את קארווין ניצח עם הרבה מזל ומול ולאסקז שפך לגר אחרי 3 דקות . ניוגרה לוחם גמור ואין צורך להרחיב ... קונגו -נתן איזה נוקדאון לולאסקז ונראה טוב מולו ,רק שהוא לוחם בינוני ובעצם קונגו ?! מה הוא עשה בספורט הזה עד היום? ככה שכן אותי ולאסקז לא מרשים כלל חוץ מזה שהוא חוזר מפציעה ואני חותם על זה שיש לנו אלוף חדש היום , ואם אני טועה אני מניח את המקלדת ופורש מהפורום

yair_bar

New member
מנהל
נו, ומה נגיד על דוס סנטוס?

תזכיר לי איזה לוחם הוא בדיוק ניצח, קרו-קופ, סטפן סטרוב, גונזגה, נלסון, גילבט איוו. אלו גם לא לוחמים מי יודע כמה

udi102

New member
קארווין ונלסון ממש לא סתם לוחמים ....

הם בטופ 10 העולמי ,גונזגה בזמנו היה לגיטימי במחלקה ,ואת כל שאר הלוחמים שניהם פחות או יותר ניצחו וזה רק מצביע על החולשה של החלקה .... נקווה שלוחמים כמו בארנט,חאריטונוב,וורדום ,ביגפוט,קורמיה יגיעו לUFC הם HW מעולים ,ולא נשכח שהמפלצת אוברים מגיע ,ויש עוד שניים שלושה HW איכותיים בבלטור שחייבים להיות בUFC ותקבל רשימה מרשימה של לוחמים .

BeniTaz

New member
לשניהם ניצחונות מרשימים!

על מה הוויכוח? למה להוריד מאיכותם.. אף אחד לא פלופ ואף אחד לא בלוף. ההיפך, לדעתי שניהם עוד לא בשיא והעתיד עוד לפניהם וזה אפילו לא יהיה הקרב האחרון ביניהם. זה לא רק השמות שניצחו.. גם הדרך והדומיננטיות שבה ניצחו. אם צריך לעשות שובר שיוויון לדעתי ל-JDS יש קצת יותר. בגלל הניצחון על ורדום והיריבים החלשים שפגש ולאסקז בהתחלה (את JDS הטביעו במים העמוקים ישר!). אבל שניהם מרשימים, אין ספק בכלל! ולאסקז: בראד מוריס ג'ייק אובריאן דניס סטויניץ' צ'ייק קונגו בן רות'וול מינוטארו נוגיירה ברוק לסנר JDS: פבריסיו ורדום סטפן סטרוב מירקו קרו קופ גילברט אייבל גבריאל גונזאגה רוי נלסון שיין קארווין

Indego

New member
תוסיף לרשימה גם את ורדום...

אל תזלזל בדוס סאנטוס, עד היום הוא אכל בלי מלח את כל היריבים שלו בufc, וזה לא משהו שאפשר להגיד על כל אחד..

moriarty

New member
שכחת את ורדום

דוס סאנטוס ניצח אותו בנוקאאוט קשה. אוברים נלחם עם ורדום שלושה סיבובים, וזה לא נגמר בנוקאאוט.

ranzz

New member
ולאסקז לא מרשים..

בן אדם איפה הגבול שלך? יש מצב שאתה הבן אדם היחיד בעולם שחושב ככה. ולאסקז מפלצת.

yair_bar

New member
מנהל
עזוב, מה אתה מתרגש? הוא מדליק את עצמו

אין צורך להתערב לבן אדם בפנטזיות ראיתי היום בערוץ 1 תכנית על סטיב ג'ובס והאירוח בפאנל היה גיא לוי. אתם עדיין בקשר? מסתבר שיש לו אתר gsm israel היה נחמד לראות אותו להיזכר בארוחה שעשינו באווזי בעזריאלי

למעלה