UFC ON FOX - קיין נגד JDS

Indego

New member
ברוס לירוי-אסקובידו:

קרב חמוד לאללה, קסרס עשה בשכל שהוא ירד מחלקה, הוא נראה מעולה שם. קרב מאוד דינמי מצידו. אבל בתכלס אין לו הרבה עוצמה בידים, והוא צריך לעבוד על זה. מאוד נהניתי מהעבודה שלו בקרקע, הוא לא היה רחוק ממשולש או בריח יד, מוכשר הילד.

ranzz

New member
קרב תענוג. אין מה לעשות, ככה זה במשקלים הקלים

בהקשר לעוצמה בידיים שהזכרת

elvis18

New member
פרלטס - סזאמיר ...

ניצח בעזרת נגיחה ....מעולה !! סזאמיר לא הגיע לו להפסיד ככה ,שיעשו קרב חוזר ,פרלטה לא כזה טוב ,סזאמיר שלט יותר , פרלטה ניצח אותו עם נגיחה , זה מבאס לאללה ...!! הדקה הטובה היחידה של פרלטה בכל הקרב זה הדקה הראשונה בסיבוב השני ...

Indego

New member
May the best head win...

סחטיין לפרובלמס על הראש. מעניין אם הולך להיות כאן NC

elvis18

New member
אואינוימה נגד ימאמוטו ...

קרב טוב ... הטלת הג'ודו מעולה ,גראפלינג ברמה גבוהה ביותר , ופיצוץ אכזרי לפנים יותר מפעם אחת אני נהנתי - אואיוניאמה ניצח !! וול דאן

Indego

New member
Sick BJJ

וסחטיין לקיד ימאמוטו על ההגנה מהכנעות. אני לא ממש מכיר את אואיוניאמה, אבל רואים שיש לו אחלה עבודת קרקע. סחטין גם על הלב, נהנתי מהקרב.

elvis18

New member
ג'ונסון נגד הרוויסון

יופי של בומבה ללסת ... הלך לחגוג ושכח לסיים אותו ואז נזכר הכניס לו עוד אחת מהגיהנום והלך לחגוג רשמית נו טוב ...זה היה קצר

Indego

New member
דמרקוס-הרויסון, וואו!!

איזה אפרקט שמאלי יפיפה של דמרקוס!!! סחטיין עליו, אומנם הרויסון הוא לא ממד לכלום, אבל יפה. אהבתי שהוא הרים את הידים אחרי המכה, מזכיר לי תנופת הניצחון המפורסמת של דיאז אחרי שהוא סגר טריאנגל.

elvis18

New member
ועכשיו הדעה ..

קרב מעולה ...נהנתי מאוד יפה לראות שלאמאס הצליח לנצח את סוואנסון למרות שהשני הרבהי ותר טוב בקרקע , כל הכבוד !!

Indego

New member
Submission of the night!

אם לא יקרה משהו חריג, לדעתי הוא הולך לקחת... מילא להכניע עם משולש יד, אבל להכניע שחורה במשולש יד??? אדיר...

elvis18

New member
גארזה נגד פוריור !!

איזה ניצחון של פריור ...חניקה מעולה !! כל הכבוד .... קרב טוב !

Indego

New member
בנדרסון-גלידה - רק בשביל זה היה שווה להיות ער

וואו, פשוט וואו. כמה אנרגיה יש ל2 משוגעים האלה, איזה אדיר!!! חבל שזה לא קרב של 5 סיבובים... הגיע להנדרסון. הוא ניצח בבירור בכל סיבוב. פשוט אתלט אדיר, לאדגר תהיה הגנה קשה.

elvis18

New member
גוודיה נגד הנדרסון !!

איזה קרב פסיכי !!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט מעולה ,איזה קצב איזה מכות ,היה הכל בקרב הזה ..... יואוווו מדהים והמנצח הוא : בנסון הנדרסון !!

fatut7

New member
הנדרסון גווידה!!

יא אללה אין אפס עם השניים האלה. גווידה נפלא אבל הנדרסון הוא רמה מעל. קרב נפלא יהיה בינו לבין אדגר ויש לי תחושה שהמהירות של הנדרסון תיתן לו את הניצחון.

AmitNHB

New member
בנסון גווידה.

טוב, שלא ישמע שאני מתלונן או משהו. זה בודאי לא היה קרב רע אבל מן, כמה סלופינסס ושאו בקרב אחד, בייחוד מהכיוון של גווידה. אם לא היתי יודע יותר טוב, התיי אומר שהם ניסו להגיע למיין קארד בכח עם.
אבל בנסון מול אדגר הולך להיות קרב אש

למעלה