UFC ON FOX - קיין נגד JDS

danielmo1

New member
ואו הוא עובד לי מדהים הלינק הראשון שהבאת לי

מידי פעם פרסומת עולה למטה, אבל היא לא מפריעה, אין תקיעות אני ממש מרוצה ממנו והאיכות סבבה יחסית לשעה ולכמות צפיות

elvis18

New member
שהגיענו לזמן הזה - אמן !!!

לילה היסטורי - קרב היסטורי רק שיהיה קרב מעולה!!!

danielmo1

New member
חחחחחחחחחחח

זה ההבדל בין איגרוף קלאסי לאיגרוף עם כפפה של 3 אינץ' שמגנה על המפרקים של האצבעות ולא על היריב מדהים!

Indego

New member
יווווווווווווווווווווווווווווווווווווו!!!!!!!

הולי שיט, הולי פאקינג שיט!!! מה?!?!?!?!?!?! לא מאמין איזה מלך!!! ראבק, ישששששששששששששששששששש.

elvis18

New member
יייייייאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווו !!!!!!!!!!

מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני על הרצפה גאד דאמט ......פאקינג פסיכי ,לא יאומן !!!!!!

AmitNHB

New member
פאק. לידל\ראמפאג' all over again

דיינה לא מאמין שזה שוב קורה לו.

yair_bar

New member
מנהל
חרא של קרב מרכזי עבור ה UFC

אני בטוח שדיינה מורט את השיערות עכשיו. הוא בפירוש היה צריך ללכת על לסנר-אוברים. גם אם היה נגמר מהר וקצר כמו בקרב הזה, זה היה מוסיף הייפ מטורף, מה שהקרב הזה בפירוש לא עשה ולא יעשה. אם לסנר היה מנצח זה היה ברור והאמריקנים היו באטרף. אם אוברים אז הוא היה נתפס כמפלצת החדשה בעולם שהצליחה להוריד את לסנק בפרק זמן כל כך קצר

Indego

New member
מישהו מוכן להסביר לי למה הם חופרים???

ראבק שיתחילו כבר את הקרב, סעמק אני מת ללכת לישון, מה הם מזיינים עכשיו ת'שכל שוב עם האבא החקלאי של קיין, זה מעניין לי ת'ביצה.

TKO34

New member
יאללה איזה יבוש!!

כמה בירבורים אפשר !!! יאללה לקרב כבר .... כמה אפשר לעשות בילדאפ

danielmo1

New member
הם עושים את זה כמו באיגרוף

אומנם יש פה 5 סיבובים ולא 10 סיבובים בקרב שלא על אליפות ו12 בקרב אליפות הם גם רוצים להציג את היואפסי לקהל חדש בצורה מקצועית ורעננה מבין את המהלך

AmitNHB

New member
אין מה לעשות. הם לוקחים בחשבון שרב הצופים

לא ראו את הקאונטדאון.

AmitNHB

New member
אבל תכלס, אם סיפור לידל\ראמפאג' יחזור על עצמו

... פאדיחות
יאללא, עוד מעט כבר וחצי, עוד לא התחילו בעליות לזירה. מה ניסגר

ranzz

New member
what are you watching?

I'm in the 10$ UFC.tv broadcast, when it started at 04:00 they put guida vs. bendo, and now the walkout of the main fight. what happened in the other streams?

danielmo1

New member
אז ככה

יש להם אולפן שקוף כזה מה שנקרא באולם עצמו והיו ראיונות עם דיינה וויט וברוק לסנר וסיכומים מהקאונטדאון וכאלה לקח חצי שעה אבל בסוף זה הגיע

danielmo1

New member
אני חייב לומר משהו

לפעמים אני מרגיש כאילו ירד לי מהיואפסי והMMA בכללי, אולי זה בגלל האירועים המשעממים וחסרי העניין אולי בגלל שויטור בלפורט הפסיד לאנדרסון סילבה בקרב שחיכיתי לו מ2003 אבל חבר'ה ערבים כמו היום מזכירים לי למה זה מחלה יאראבק!!!!

Indego

New member
איזה מלך JDS, הוא עולה עם השיר של רוקי!!!

חחח גדול, יאללה שינצח... הלוואי שכבר יגיע עידן הסטרייקרים על חשבון המתאבקים המעאפנים.

למעלה