איף גם שלא יבואו עם כל הכבוד רעות, ויש מעט, מי צריך מתמטיקאים בעולם
W West Doll New member 8/1/12 #43 איף גם שלא יבואו עם כל הכבוד רעות, ויש מעט, מי צריך מתמטיקאים בעולם
S symptoms New member 8/1/12 #80 את מוכשרת איך הצלחת לדוג מכל השטויות את ההודעה האחת שמדברת לעניין? רעות
T the whole shebang New member 8/1/12 #81 שנים של ניסיון בפורום |שוע1| סתם האמת שכן קראתי את הרוב, אבל עשיתן עבודה טובה בעצמכן אז לא חשתי צורך להתערב
שנים של ניסיון בפורום |שוע1| סתם האמת שכן קראתי את הרוב, אבל עשיתן עבודה טובה בעצמכן אז לא חשתי צורך להתערב
LeAnnDylan Well-known member 8/1/12 #84 סליחה?! את מוכרחה להתערב. זה לא פורום קאנטרי בלי הודעות לאסביוט ולא קשורות לחיים של דרורית |הא|
LeAnnDylan Well-known member 8/1/12 #14 זו אקשלי א גוד פיקצ'ר לוק איים אין א פיקצ'ר, לוק איים אין א פיקצ'ר, לוק איים אין א פיקצ'ר, אומייגאד!! דה פיקצ'ר איז אלייב, דה פיקצ'ר איז אלייב, דה פיקצ'ר איז אלייב!!
זו אקשלי א גוד פיקצ'ר לוק איים אין א פיקצ'ר, לוק איים אין א פיקצ'ר, לוק איים אין א פיקצ'ר, אומייגאד!! דה פיקצ'ר איז אלייב, דה פיקצ'ר איז אלייב, דה פיקצ'ר איז אלייב!!
S symptoms New member 8/1/12 #15 וכי אי אפשר בלי לקח לי קצת זמן להזכר ממתי זה ולמצוא את התמונה. קרי עושה בריטני! רעות
W West Doll New member 8/1/12 #45 אווו אווו אני רוצה לנחש מאיזה טקס זה!! אממ AMA או משהו שדומה לזה? זה בטוח לא היה טקס קאנטרי כי קרי משחקת אותה ילדה טובה שם.
אווו אווו אני רוצה לנחש מאיזה טקס זה!! אממ AMA או משהו שדומה לזה? זה בטוח לא היה טקס קאנטרי כי קרי משחקת אותה ילדה טובה שם.