הודעות על קרי

symptoms

New member
לגמרי עברנו את ה200

גם בלי פעולות חיבור. אני שוקלת לבוא לבקר גם בסוף החודש ולראות אם זה יספיק לי להכנס לסטטיסטיקות
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
הסטטיסטיקות הן שבועיות

אני יכולה להסתכל כבר עכשיו אם תרצי (ואז בטוח תופיעי) בסוף החודש גם אם כתבת הודעה אחת, את תופיעי.

LeAnnDylan

Well-known member
אז ככה

(314) LeAnnDylan (138) the whole shebang (113) symptoms (88) And It Feels Like (72) X יו יו S (70) blah blah story (31) West Doll (24) limors2 (17) NASTIAtheSAVIOR (17) Guncrazy

LeAnnDylan

Well-known member
והנה הטופ של כל הזמנים|תופים|

של כל הגולשים מההודעה הקודמת, שלא יגידו שאני מזייפת... (5449) LeAnnDylan (2124) And It Feels Like (1865) the whole shebang (1275) Guncrazy (1180) West Doll (794) blah blah story (684) X יו יו S (379) symptoms (49) NASTIAtheSAVIOR (41) limors2 כפי שאת רואה אורית, את נמצאת באותו מקום

symptoms

New member
אוי זה פשוט כל כך מצחיק

בבערך 24 שעות כתבתי שליש מההודעות שלי אי פעם בפורום
הספק לא רע. רעות

West Doll

New member
אוי לא סבלתי את החליפה הלבנה הזו!

אבל חשיפת הרגליים מפצה על כך

LeAnnDylan

Well-known member
וואו שכחתי שקרי יודעת אשכרה לשיר, מידי פעם

זו הייתה הופעה טובה. מרוב שהיא נמחקה מחיינו לחלוטין שכחתי שהיא לא סוג של טיילור ואשכרה יודעת לשיר כשזה לא דואט עם בראד פייזלי והגיטרה הרועשת שלו...

symptoms

New member
הלו להרגיע.

קודם כל, תעזבי את אהובת ליבי. דבר שני, ברור שהיא יודעת לשיר. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
ואיך אני אמורה לזכור דברים כאלה כשאת וצ'ן לא

כאן כדי להזכיר לי|הא| כשכתבתי צ'ן רציתי לכתוב לן כי זה שעשע אותי אבל אז חשבתי שזה בטח יגרום לה לברוח מהפורום לעוד 40 שנה

symptoms

New member

היה שווה שתבואי רק בשביל זה
איך מצאת אם לא ידעת איזה טקס זה? כתבת קרי אנדרווד עושה בריטני? רעות

West Doll

New member
האמת,

בגלל שהייתי בטוחה שזה היה בAMA רשמתי בחיפוש "קרי אנדרוד ביפור הי צ'יטס AMA". רק יוטיוב מבין אותי

LeAnnDylan

Well-known member
יוטיוב שולט!

גם אני כותבת לו שטויות והוא מבין אותי
הכי אני אוהבת כשאני לא שמה לב שאני על עברית וכותבת ג'יבריש והוא עדין מבין למה אני מתכוונת. גם אם נגיד אני אחפש עכשיו איזה שיר קאנטרי ואני ארצה לכתוב לדוגמה how do i live וארשום רק ים' במקום How, לא רק שהוא יחליף את זה אוטומטית לאנגלית הוא גם יציג לי תוצאה שלמה ל"האו דו איי ליב וויטאואט יו ליאן ריימס" בגלל שהוא מכיר אותי כזה טוב
ככה לא משנה מה אני מחפשת, גם אם זו פעם ראשונה, הוא תמיד מציג לי תוצאות קאנטרי בראש כבר עם המילה הראשונה

symptoms

New member
והיות ובכל זאת,

זה פורום קאנטרי וזה שרשור קרי וכדאי לנסות להיות קצת קשורים לעניין לפעמים, השמועות האחרונות מתעקשות שלסינגל הראשון של קרי יקראו good girl. שיהיה. השיר נכתב על ידי קרי, אשלי גורלי (שכתב גם את דונט פורגט ואת אול אמריקן גירל) וכריסטופר דיסטפאנו. יאללה שיצא קליפ. רעות

למעלה