It's Friday I'm In Love

LeAnnDylan

Well-known member
It's Friday I'm In Love

טופ 5 חפרתם
(149) LeAnnDylan (110) the whole shebang (60) limors2 (43) blah blah story (32) משמש מקנטייר עשרת הפורומים האהובים (חוץ משלנו כמובן) אמריקן איידול טלוויזיה עקרות בית נואשות (טלוויזיה) ג`אז ובלוז The Voice פופ זהות בדויה המירוץ למיליון סדרות מציאות מדע בדיוני ופנטזיה ויאללה סכמשונה:
שיר חרישה בקאנטרי-
שיר חרישה לא קאנטרי-
אלבום ישן שעשה קאמבק-
אלבום חדש שגילתם-
ציטוט השבוע שלכם-
קנית השבוע-
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-
מדד טמפרטורות: היה חם או קר-
משהו טוב שאכלתם השבוע-
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-
משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
קטע מעצבן שקרה השבוע-
איש השבוע שלכם בפורום-
איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-
מסר לאומה-
תמונת השבוע שלכם-
המלצת השבוע-
ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 מדגישומטיק לדרוריה המצויה

מקום שני ווהו! אבאוט טיימ

שיר חרישה בקאנטרי-Wildfire- Sara Evans כל השבוע ככה
I Need You- Faith Hill& Tim McGraw שיר חרישה לא קאנטרי-בטח איזה שיר דאנס מטופש שאח שלי הקטן משמיע כל הזמן
אלבום ישן שעשה קאמבק- נה אלבום חדש שגילתם- נה ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- דיסק אונ קי ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- בונז
פרינג'
והיה היה פעם שבאמת הפציצו השבוע. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קר קר קר ובתקווה היום שלג. משהו טוב שאכלתם השבוע- קישוא ממולא|ריר| אח אח. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא היה משהו מעניין לתכנן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- אממ.. היום בסופר מערכת הכריזה קראה:" אם אכן ירד שלג, ביום ראשון תבואו אלינו ותקבלו בחינם קפה ועוגה"
טוב. קטע מעצבן שקרה השבוע-שושי ושושה לא לקחו את המיליון
איש השבוע שלכם בפורום-כולן איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אחי התאום, שמתגייס עוד פחות משבוע
מסר לאומה- תעשו שירד שלג תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- אוזני המן ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 6

NASTIAtheSAVIOR

New member

שיר חרישה בקאנטרי- Lady Antebellum - I Run To You שיר חרישה לא קאנטרי-Foster The People - Call it what you want אלבום ישן שעשה קאמבק- האלבום הראשון של דיוויד קוק שלא שמעתי כבר שנתיים! היה טוב לגלות שהוא עדיין נמצא על המחשב אלבום חדש שגילתם-לא גיליתי אלבומים אבל גיליתי המון שירים של Lady Antebellum שממש אהבתי ואם מישהו מוכן להמליץ על אלבום טוב שלהם אז בכיף. ציטוט השבוע שלכם- סאם מGLEE - Three of us are in glee club, so we pretty much sing to gay people all the time. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-הממ שום דבר סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-אמריקן איידול,משחק השקרים וThe Killing, מכורה! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- באמצע כזה משהו טוב שאכלתם השבוע-פיצה משפחתית 3> הספקתם כל מה שתכננתם השבוע-כן,רציתי לחגוג את יום האהבה בצורה מושלמת וחגגתי! :) משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-עוד אחד מהפרק אתמול בGLEE, כי אני חייבת: מרסדס: Evidence shows that 1 out of every 10 people is gay. That means at least 1 of the 12 apostles was gay, probably Simon because that's the gayest-sounding name. זה ארוך, והייתי חייבת לחפש את זה איפושהו באינטרנט. קטע מעצבן שקרה השבוע-לא מעצבן, אבל עצוב. המוות של וויטני.
איש השבוע שלכם בפורום-כולם? איש השבוע שלכם מחוץ לפורום-החבר. אח, להרגיש כמו ב"הרווק" כשמביאים לך ורד בגודל של דורימון.
מסר לאומה- תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- GLEE! כ"כ כ"כ GLEE. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10- 7. כי אני בכל זאת צריכה לחרוש את החיים שלי למבחן בהיסטוריה. זה התחיל השבוע ולא נגמר!

limors2

Active member
הציטוט של מרסדס ממש הצחיק אותי

ומה GLEE! היא כבר לא שווה שימליצו עליה. זוועה. ואני מישהי שתמיד ראתה רק בשביל השירים ולא היה אכפת לי מהעלילה. אני כבר בקושי נהנית.

symptoms

New member
דה קילינג? באמת?

כלומר, ראיתי את הסדרה, ואפילו אהבתי, אבל היא איטית מדי בשביל ממש להתמכר לא? אני לא רואה את עצמי רואה פרקים של זה ברצף לדוגמה.

LeAnnDylan

Well-known member
יאללה גם אני

שיר חרישה בקאנטרי- I Will Always Love You - LeAnn Rimes. נכון, לא ממש קאנטרי אבל זו ליאן. גם ממש אהבתי את You Lie בגרסה של סקיילר ליין באיידול
מהממת היא! שיר חרישה לא קאנטרי- כל היתר חולף - קרן פלס
אלבום ישן שעשה קאמבק- האלבום של ג'וליאן האף וגם הראשון של פיקי. היה בא לי פתאום על סמול טאון גירל. אלבום חדש שגילתם- עדין לא יצא לי להאזין לאלבום של אמילי ווסט ועכשיו הצטרף אליו האלבום החדש של דיירקס בנטלי. מחכה לזמן פנוי. ציטוט השבוע שלכם- לא יודעת עכשיו. אני עייפה ואני לא זוכרת דברים במצבי עייפות אבל בא לי לשים ציטוט מהפרק האחרון של מרפאה פרטית ששודר ביס. אמיליה הייתה פשוט מבריקה כל הפרק אומייגאד!! הכי אמי מגיע לה אחרי המשחק בפרק הזה!!! קנית השבוע- כרטיסים לזאפה בת"א וקניתי גם עפרונות ציור חדשים אז ציור חדש בטח יפציע בקרוב.. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- הטור של קרן היום. היא ממש הצחיקה אותי עם הערת היחמור
סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם-מרפאה פרטית ברור!! מדד טמפרטורות: היה חם או קר- לי תמיד חם! למרות שהאצבעות ביד ימין שלי תמיד קופאות למוות ומאיימות לנשור. קטע הזוי... משהו טוב שאכלתם השבוע- עוגת שוקולד צ'יפס הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- לא. הייתי צריכה לעשות שופינג ולא יצא לי. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- הטור של קרן. קטע מעצבן שקרה השבוע- אני שונאת את הבוסית שלי. שונאת! איש השבוע שלכם בפורום- כולכם! איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- שלי מסר לאומה- בא לי לישון ולהתעורר ב-2.3 תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- מרפאה פרטית! ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 2. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

symptoms

New member
בואי הופעה של קרן בביט, והפעם תזכרי

להגיד לי קודם
רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אם אני יכולה לבוא ללון אצלך באותו יום אני באה

אחרת אין לי איך לחזור הביתה :(

symptoms

New member
א. אני מניחה שזה אפשרי

ב. יש לי אוטו ואת לא גרה כזה רחוק. רעות

symptoms

New member
זה עוד חודש,

נזמין כרטיס בתחילת השבוע של זה, אין טעם לפני. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
חח את אופטימית

סביר להניח שעוד שבוע מהיום לא ישארו לך כרטיסים. זה בהנחה והם עוד לא נגמרו כבר עכשיו.

symptoms

New member
הייתי בהמון הופעות בביט לאחרונה

לכולן הזמנתי כרטיס שבוע לפני, לחלק פשוט באתי באותו יום. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אני לא מדברת על הפופולאריות של המקום אלא על

קרן. כרטיסים להופעות שלה נחטפים ממש מהר. מאז בית ספר למוסיקה היא מאוד פופלארית

symptoms

New member
אבל עד כדי כך?

ובחיפה? זה מקום נטוש ושכוח אל. אני אבדוק ואחזור אליך עוד יום-יומיים, אני צריכה להיות סגורה שזה יוצא לי בסדר. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
מממ עד כמה שידוע לי

זה יוצא בשבוע של היומולדת שלה אז כל המעריצים שלה רוצים להגיע להופעה הזו כדי כאילו לחגוג לה אז יש לה ביקוש די גבוה. ואם אנשים הגיעו להופעה בלהבות חביבה (האמאמא של החורים בארץ) גם לחיפה, משכן הרוסים וערבשים, אנשים יגיעו
וסבבה תעדכני אותי.

למעלה