מזמן לא התבטאתי פה
שיר חרישה בקאנטרי- 100 proof יש לי תחושה שזה הולך לכתוב את המספר והשם הפוך ... נו טוב. תגידו, האלבום כולו שווה שמיעה לפני שאני חוזרת לארץ בה האינטרנט עובד בצורה מעניינת ביותר ? שיר חרישה לא קאנטרי- אחותי חרשה שירי וויטני יוסטון - זה נחשב ? אלבום ישן שעשה קאמבק- לא שעולה לי אחד. אלבום חדש שגילתם- אין חיה כזאת (אלא אם תגידו שהאלבום של פיקי שווה האזנה). ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- שום דבר מרגש (שבוע הבא נקנה מלא דברים שאין בסין נגיד קפה נורמאלי
ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אני קוראת עכשיו את הספר הראשון של קאת'י רייך (הספרים שבונז מבוססת עליהם... ! מומלץ. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פרקים ישנים של בונז (בגלל ההפסקה בשידורים עד אפריל?) SVU ועוד הרבה יותר מדי סדרות. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קריר ואם יירד שלג זה יהיה נהדר. משהו טוב שאכלתם השבוע- סטייק מושקע ביותר
הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- סיימתי את הצעת המחקר לתזה ואני ממש מקווה שהיא תוגש ביום ראשון. או לכל הפחות לפני שאני טסה לסין משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע-
http://www.youtube.com/watch?v=V3GJycgu-cs קטע מעצבן שקרה השבוע- איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- המנחה שלי באוניברסיטה כי היא נהדרת. מסר לאומה- תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - 10 ... חופש זה נהדר והוא מאד קרוב לסיום.