It's Friday I'm In Love

limors2

Active member
אה ולגבי משחקי הכס,

אני בקריאה חוזרת של הספר הראשון, אחרי שראיתי את הסדרה ויותר קל לי לזכור מי זה מי. בקריאה הראשונה הזכרון הזוועתי שלי ואני ממש התקשנו עם עומס הדמויות העצום, ולא עזר לנו שבטעות קראתי אחרי זה את 2.2 במקום 2.1. היה לי מוזר כשקראתי אותו שאני מרגישה מעופפת לגמרי ולא מכירה מלא דמויות, אבל ייחסתי את זה לעומס ולבעיות הזכרון שלי
ואז כשסיימתי אותו גיליתי מה עשיתי והתסכול הוציא לי את החשק להמשיך לקרוא

symptoms

New member
כן, זה לגמרי עומס דמויות

אני עדיין לפעמים לא מבינה מי נגד מי, אבל בגלל זה חשוב לקרוא את זה ברצף. רעות

2DH

New member
מזמן לא התבטאתי פה

שיר חרישה בקאנטרי- 100 proof יש לי תחושה שזה הולך לכתוב את המספר והשם הפוך ... נו טוב. תגידו, האלבום כולו שווה שמיעה לפני שאני חוזרת לארץ בה האינטרנט עובד בצורה מעניינת ביותר ? שיר חרישה לא קאנטרי- אחותי חרשה שירי וויטני יוסטון - זה נחשב ? אלבום ישן שעשה קאמבק- לא שעולה לי אחד. אלבום חדש שגילתם- אין חיה כזאת (אלא אם תגידו שהאלבום של פיקי שווה האזנה). ציטוט השבוע שלכם- קנית השבוע- שום דבר מרגש (שבוע הבא נקנה מלא דברים שאין בסין נגיד קפה נורמאלי :) ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם- אני קוראת עכשיו את הספר הראשון של קאת'י רייך (הספרים שבונז מבוססת עליהם... ! מומלץ. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- פרקים ישנים של בונז (בגלל ההפסקה בשידורים עד אפריל?) SVU ועוד הרבה יותר מדי סדרות. מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קריר ואם יירד שלג זה יהיה נהדר. משהו טוב שאכלתם השבוע- סטייק מושקע ביותר :) הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- סיימתי את הצעת המחקר לתזה ואני ממש מקווה שהיא תוגש ביום ראשון. או לכל הפחות לפני שאני טסה לסין משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- http://www.youtube.com/watch?v=V3GJycgu-cs קטע מעצבן שקרה השבוע- איש השבוע שלכם בפורום- איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- המנחה שלי באוניברסיטה כי היא נהדרת. מסר לאומה- תמונת השבוע שלכם- המלצת השבוע- ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 - 10 ... חופש זה נהדר והוא מאד קרוב לסיום.

LeAnnDylan

Well-known member
האלבום של פיקי

חן אמרה שהוא לא שווה האזנה. אני הקשבתי לו בחצי אוזן והוא היה נשמע לי חביב. לא יצירת מופת, מצד שני גם שני האלבומים הקודמים שלה לא. אם אהבת את האלבומים הקודמים תאהבי גם את זה.

symptoms

New member
אני חושבת שמעולם לא הקשבתי לאלבום שלם של

פיקי. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
לא החמצת הרבה

יש לה יציאות נחמדות מידי אלבום אבל שאר השירים הם סוג של פילרים מהסוג הפחות מוצלח.

symptoms

New member
כמה הודעות אנחנו צריכים החודש?

כדי לעמוד ביעדים? להציב מטרות פשוט זה חשוב, אני צריכה לדעת לאן לכוון?
רעות

symptoms

New member
עכשיו את מדברת

אבל זה יהיה קשה. כמה הודעות כבר יש? רעות

LeAnnDylan

Well-known member
ממ אין לי מושג

שניה אני אנסה לראות אם יש אפשרות לבדוק (אבל לא נראה לי שזה עובר אפילו את המינימום הנדרש
)

למעלה