טוב, היות והדחתי מהרשימה בצורה לא הוגנת
הגיע הזמן להתחיל להציף את הפורום שוב (ועבר כבר חודש, אז בכלל) שיר חרישה בקאנטרי- נעשה דילוג קולקטיבי על קטגוריות המוזיקה כי לא שמעתי שירים השבוע. שיר חרישה לא קאנטרי- אלבום ישן שעשה קאמבק- אלבום חדש שגילתם- ציטוט השבוע שלכם- "פעם זה שם דג" קנית השבוע- קניתי כרטיסים להופעה, זה היה שבוע שעבר, אבל אני חושבת שזה השבוע שאנחנו מסכמים אז בסדר. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-אני במשחקי הכס הרביעי + החמישי כי קצת מייאש לקרוא את הרביעי לבד. אה, וקראתי את הספר באלגבראות לי, אם כי אני לא בטוחה שמעניין זו המילה. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הראשון של העונה השניה של שרלוק
איזבלה
^2 מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קפוא, אתמול היה לי ממש קשה להירדם מרוב קור. משהו טוב שאכלתם השבוע- גלידה. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- האמת נראה לי שכן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ראיתי שאין פה בכלל קטגוריה של משהו טוב שקרה השבוע, אז נשים את זה פה, הייתי בהופעה של יהודית רביץ המלכה
והיה אדיר. קטע מעצבן שקרה השבוע- מסתבר שחצי מהשאלות במבחן בית בהסתברות היו תקולות וסתם שרפנו עליהם שעות רבות. איש השבוע שלכם בפורום- נזרום, כולכן. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אחד שלומד איתי שממש ממש ממש עזר לי. מסר לאומה- שבוע הבא (הזה) אמור להיות מבטיח במיוחד - סוף המבחנים (ותחילת העבודות) והסינגל החדש של קרי, יאיי! תמונת השבוע שלכם- אני במהיר (בכל זאת, אני צריכה לכתוב 200 הודעות ביומיים, זה לא פשוט) המלצת השבוע- תלכו להופעות, זה כיף. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 נראה לי שהתחיל לא משהו, אבל סוף השבוע היה במגמת עליה, אז 8, למה לא?