It's Friday I'm In Love

symptoms

New member
טוב, היות והדחתי מהרשימה בצורה לא הוגנת

הגיע הזמן להתחיל להציף את הפורום שוב (ועבר כבר חודש, אז בכלל) שיר חרישה בקאנטרי- נעשה דילוג קולקטיבי על קטגוריות המוזיקה כי לא שמעתי שירים השבוע. שיר חרישה לא קאנטרי- אלבום ישן שעשה קאמבק- אלבום חדש שגילתם- ציטוט השבוע שלכם- "פעם זה שם דג" קנית השבוע- קניתי כרטיסים להופעה, זה היה שבוע שעבר, אבל אני חושבת שזה השבוע שאנחנו מסכמים אז בסדר. ספר\מאמר\כתבה טובים שקראתם-אני במשחקי הכס הרביעי + החמישי כי קצת מייאש לקרוא את הרביעי לבד. אה, וקראתי את הספר באלגבראות לי, אם כי אני לא בטוחה שמעניין זו המילה. סרט\סדרה מעניינים שזיפזפתם אליהם- הראשון של העונה השניה של שרלוק
איזבלה
^2 מדד טמפרטורות: היה חם או קר- קפוא, אתמול היה לי ממש קשה להירדם מרוב קור. משהו טוב שאכלתם השבוע- גלידה. הספקתם כל מה שתכננתם השבוע- האמת נראה לי שכן. משפט\בדיחה\קטע שהצחיק אתכם השבוע- ראיתי שאין פה בכלל קטגוריה של משהו טוב שקרה השבוע, אז נשים את זה פה, הייתי בהופעה של יהודית רביץ המלכה
והיה אדיר. קטע מעצבן שקרה השבוע- מסתבר שחצי מהשאלות במבחן בית בהסתברות היו תקולות וסתם שרפנו עליהם שעות רבות. איש השבוע שלכם בפורום- נזרום, כולכן. איש השבוע שלכם מחוץ לפורום- אחד שלומד איתי שממש ממש ממש עזר לי. מסר לאומה- שבוע הבא (הזה) אמור להיות מבטיח במיוחד - סוף המבחנים (ותחילת העבודות) והסינגל החדש של קרי, יאיי! תמונת השבוע שלכם- אני במהיר (בכל זאת, אני צריכה לכתוב 200 הודעות ביומיים, זה לא פשוט) המלצת השבוע- תלכו להופעות, זה כיף. ולבסוף,תנו ציון לשבוע מ-1 עד 10 נראה לי שהתחיל לא משהו, אבל סוף השבוע היה במגמת עליה, אז 8, למה לא?

West Doll

New member
באמת? וואי הזמן טס!!!!!

אני יודעת על מה אני אחפור כל הסופ"ש

מההה! איזה כיף!

שיר חדש של קרי הכי בא בטוב עכשיו. אני צריכה לתפוס טרמפ על שיר ריפיט טוב.

symptoms

New member
לגמרי

אפשר כבר להשיג קטע של 30 שניות, אבל אני מחכה לשיר המלא, הוא אמור לצאת בחמישי. רעות

למעלה