אני לא חושבת שדשא זה כזה נושא מופרך
אפשר לנהל עליו דיון סביר. ז"א יש כמה שאלות שאני יכולה לשאול אתכן לגביו ולפתח שיחה שאומנם לא מעמיקה אבל תספק עוד כמה הודעות לסטטיסטיקות. לדוגמה- עד כמה אתם שונאים דשא קצוץ מ-1 עד 10? האם אי פעם יצא לכם לכסח דשא או שזה רק ילדות במושב? אם עניתם על השאלה הקודמת בחיוב, מהי הדרך המועדפת עליכם לכסח דשא? עם רכב כיסוח? מכונה רגילה? הדבר החשמלי הידני הזה שצריך שרירים ממש מפותחים אליו? או שאתם בכלל בקטע של מגל? ואם כבר מכסחת דשא וזה, האם אי פעם הצלחתם להפעיל אותה במשיכת חוט אחת? אני זוכרת שתמיד היינו צריכים למשוך איזה עשרים פעמים עד שהיא הייתה נדלקת. אבל איזה אושר זה היה כשהצלחנו בסוף להפעיל אותה
לדוד שלי היה פעם את הרכב כיסוח הזה וזה היה ממש מגניב לנסוע עליו. היה לנו בבית דשא מכל צידי הבית ותמיד כשהיינו נוסעים במעגלים סביב הבית היו מתעצבנים עלינו שצריך לכסח כל חלקת דשא בנפרד ולא להקיף את כל הבית במעגלים. לא הבנתי מה זה משנה בכלל. העיקר שהדשא יכוסח, לא? אגב, כמה ג'ינסים הרסתם במהלך חייכם כשישבתם על דשא ונהיו לכם כתמים ירוקים של דשא בברכים או בתחת (תלוי איך ישבתם) והשאלה היותר בוערת- האם יש דרך להסיר אותם בלי אקונומיקה? אתם גם מהמכורים לריח של דשא קצוץ או שגם לכם זה עושה פריחה? יואו זה מזכיר לי את התקופה שההורים שלי החליטו שיהיה נחמד לגדל איזה פרחים סגולים שאני לא זוכרת איך קוראים להם ליד הדשא שלנו ויחד עם הפרחים צמחו גם מיליוני תולעי משי והדא שלנו הפך למשטח ממוקש. לא היה אפשר לשבת עליו וזה היה סיוט כי פעם לילדים לא היה אייפונים ופלייסטיישנים וואטאבר שיש היום לילדים. אפילו החדר של חני לא שידר אחרי השעה 4! מה היה לנו לעשות חוץ מלרבוץ על הדשא?! ולפריט טריוויה אחרון לפני סיום כי אני ממש עייפה אבל שלא תחשבו שאני לא יכולה לדבר על דשא עוד הרבה זמן - הידעתם שכיסוח דשא במשך שעה (במכונה רגילה כזו שדוחפים עם הידיים) שוות ערך לשעתיים ספינינג? [מבחינת שריפת קלוריות ז"א] אז פעם הבאה שהשכנה מציעה לכם 20 שקל בשביל לכסח לה את הדשא, גם אם זה נראה לכם עבודה של תאילנדי [או פיליפיני, או ערבי למה להיות קטנונים] תחשבו על זה כך, בחדר כושר תשלמו 200 ש"ח לשיעור ספינינג. ככה חסכתם 200 ש"ח ושעה מחייכם. וגם קיבלת דמי כיס לבזוקה ושוקו או משהו. שווה, לא?