לא היו לנו מספיק שרשורי OFF
LeAnnDylan Well-known member 9/1/12 #40 אל דאגה, אין חרטות כל עוד לא סוגרים לנו את הפורום בזכות האלכסית הזו, הכל טוב
S symptoms New member 9/1/12 #44 עזבי, היא בדרך ללא מוצא כל פעם שהיא אומרת אלכס, תחשבי שהיא אומרת אלכס קינגסטון, וזה לא לכלוך רעות
LeAnnDylan Well-known member 9/1/12 #47 אין לי אפילו מושג על מה דה הל את מדברת אבל אלכס זה רע. טוב לרייטינג של הפורום אבל רע לכל מטרה אחרת
L limors2 Active member 9/1/12 #50 אז אני אכבד כצופה מהצד כי אני לא בבית אז אין לי תמונות. ואת לא תרצי את תמונות הריבר שלי בכל מקרה|פוץ|
אז אני אכבד כצופה מהצד כי אני לא בבית אז אין לי תמונות. ואת לא תרצי את תמונות הריבר שלי בכל מקרה|פוץ|
L limors2 Active member 9/1/12 #53 אז תתרמי את תרומתך לשרשור! ותלכי לפורום איידול לראות את שרשור הטוליסה של דילן, ואז לא תשאלי מי היא.
S symptoms New member 9/1/12 #56 שנים שלא הייתי שם מספיק שהיא הצליחה לשכנע אותי לחזור לפה. אני לא מתכוונת לחזור גם לשם, אני אסתפק בתמונות טוליסה שיהיו בשרשור, אני בטוחה שדילן תעשה עבודה טובה מספיק גם אצלנו. רעות
שנים שלא הייתי שם מספיק שהיא הצליחה לשכנע אותי לחזור לפה. אני לא מתכוונת לחזור גם לשם, אני אסתפק בתמונות טוליסה שיהיו בשרשור, אני בטוחה שדילן תעשה עבודה טובה מספיק גם אצלנו. רעות
A And It Feels Like New member 11/1/12 #76 יש דברים בחיים שאסור לפספס את לא צריכה לחזור לפורום אבל את שרשור הסטיות של דילן את ציכה לראות http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1239&MessageId=155905013
יש דברים בחיים שאסור לפספס את לא צריכה לחזור לפורום אבל את שרשור הסטיות של דילן את ציכה לראות http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1239&MessageId=155905013
S symptoms New member 11/1/12 #84 אז לא רק את הפורום הזה היא מנצלת לשרשורי ריר. אגב, פחות יפה לה בלונדיני. רעות
LeAnnDylan Well-known member 10/1/12 #62 לא צריכות להיות לך תמונות על המחשב כדי לשים מחפשים בגוגל ומעלים. מה נראה לך שיש לי מאגרי תמונות אינסופיים על המחשב? |חושד|
לא צריכות להיות לך תמונות על המחשב כדי לשים מחפשים בגוגל ומעלים. מה נראה לך שיש לי מאגרי תמונות אינסופיים על המחשב? |חושד|
LeAnnDylan Well-known member 10/1/12 #69 נו זה לא צריך להיות באיכות וגודל מסוים בעיקר לכתוב של של כוסית בכותרת ולשים את התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל כדי שנוכל לגחך על הטעם המעפן שלך
נו זה לא צריך להיות באיכות וגודל מסוים בעיקר לכתוב של של כוסית בכותרת ולשים את התמונה הראשונה שמופיעה בגוגל כדי שנוכל לגחך על הטעם המעפן שלך
L limors2 Active member 10/1/12 #70 יאללה, לכי לעשות שרשור לבד ואני לא סובלת תמונות קטנות. זה עלבון למסך העצום שלי.