That Song In My Head

LeAnnDylan

Well-known member
נו אז עושים בגוגל חיפוש תמונות גדולות

מזה התירוצי כיתה א' האלה? 90% מהתמונות שהעליתי כאן הן מגוגל, בדיוק שניה ורבע לחפש

אלו תירוצים עלובים

גם ככה אף אחד כאן לא טורח לפתוח בגדול תמונות שמעלים לפורום אז כל עוד בתצוג מקדימה זה בסדר, זה בסדר!

limors2

Active member
שלום.

אני ליאורה ואני נוהגת לפתוח תמונות בגדול. אני גם לא עושה תצוגה מקדימה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני חושבת שבתצוגה מקדימה היא התכוונה

לאיך שהתמונה נראית כשפותחים את ההודעה עצמה כדי לקרוא לא בתצוגה לפניי שליחה.

limors2

Active member
אני יודעת.

אבל לפעמים עם תמונות קטנות ומעוותות זה לא נראה טוב ולא מגלים עד השליחה. גם בגלל זה אני מעדיפה תמונות גדולות ואיכותיות.

LeAnnDylan

Well-known member
בקיצור את סתם מחפשת תירוצים

כבר רביעי בערב ואת בבית ויש לך תמונות גדולות ואיכותיות שאף אחד לא יטרח לפתוח אותן

limors2

Active member
איזה בבית.

וכשאני אגיע הביתה אני אמלא קצת את השרשור עם תמונות של קארה בחליפות העור האדומות הצמודות שלה|פוץ| ובקצת ריבר.

LeAnnDylan

Well-known member
קארה, אז אין דיוגארדי? |חושד|

או שיש לך קארות אחרות בחיים|הא|

limors2

Active member
קארה אז אין דמות בדיונית שלובשת רק חליפות עור

אדומות צמודות ומסתובבת עם דברים שנראים כמו משהו סוטה במקצת.

Piece of My Heart- Faith Hill

יא אללה פיית' היל!!! לא חשבתי שהרגע הזה יגיע לעולם. אבל הנה, בעודי צופה בוידאו של שאניה, בצד יש את השיר הזה בביצוע של פיית'. אז אמרתי למה לא, אולי פעם היא היתה שווה משהו יותר מאשר ברבי דול, ואני בכל זאת מחבבת את השיר הזה מאוד. ההתרשמות הראשונית היא שאני חושבת שהקול שלה פשוט מדהים! תמיד חשבתי שהיא אובראסטימייטד אבל ואו היא כיפית ברמות. היא גם הגיעה לגיל המשמשים הרשמי אז אולי באמת כדאי לערוך היכרות איתה
נראה.

LeAnnDylan

Well-known member
פאק איט!

היא לא משמש ולא נעליים
והקול שלה מדהים! היא, ליאן ומרטינה הן הווקאליסטיות הכי טובות בז'אנר! (עם ג'ניפר קצת אחרי...) יש לה כל כך הרבה שירים מעולים ושווים וזה אפילו לא אחד מהם. למרות שהוא חמוד ואם את אוהבת את השיר בכללי אז הוא בסדר... עשית לי חשק ללוסט שלה
זה אחד השירים שלה שאני הכי אוהבת, לא אחד הטובים אבל אחד האהובים כי קארה כתבה אותו
http://www.youtube.com/watch?v=9r_TWJlFRxQ איזה כיף לפתוח את הבוקר עם זה

בואנה קארה מדהימה!

זה בהרבה יותר טוב לדעתי מהגרסה של פיית', כמה עוצמה! טוב, אני אוהבת את השיר הזה
תודה!

LeAnnDylan

Well-known member
מדהימה לגמרי

ומפצה על חוסר הדיוקים שלה בהמון רגש. הגרסה של פיית' לעומת זאת הרבה יותר מקצועית, נקיה ומדויקת. אני אוהבת מאוד את קארה אבל בדיוק כמו בהתחלה, מעדיפה את הגרסה של פיית' וזו בערך הפעם היחידה שאני לא מעדיפה את הגרסאות של קארה בשירים שהיא כותבת לאחרים.

ודילן-

אולי תעשי לי שרשור מיוחד של פיית' היל, עם השירים הכי מומלצים. על המזל שלי שאני אחפש שירים שלה ביוטיוב ואני אפול על הכי פחות טובים

למעלה