שרשור חלומות מוזרים

PakoLina

New member
../images/Emo1.gifשרשור חלומות מוזרים../images/Emo1.gif

פה תוכלו לשרשר כל חלום מוזר שהיה לכם על אינוש.. בעצם לא חייב מוזר אבל עדיף שיהיה מביך כמו שלי!!! חחח.. אוקיי, שלי, מצחיק אבל מביך: אני יושבת לי במטבח, פתאום ססמאשי מופיע, מכנים פיצה לתנור ומתחיל להרביץ לי עם מחבת. אני צורחת, ואז אינוש בא, מוציא את הפיצה החמה מהתנור ותוקע אותה לססמאשי בפרצוף, ואז ססמאשי נמס.. ואז אני מחממת לאינוש פיצה כאות תודה
XDDDDDDDDDD

PakoLina

New member
תגידו, אין לכם משהו..

יותר נחמד להגיד?!?!?!?! חח.. סתם אבל אפעם לא היה לכם חלום מוזר?

נושיfay

New member
חחח...את לא לבד..^^

היו לי מלא חלומות מוזרים...ולו דווקא על סדרה מסויימת...אני מאוווד מושפעת מכל דבר...אממ אבל אני לא הולכת לכתוב את החלומות שלי...כי הם מוזרים מידי מידי...><

HAN2005

New member
חחחח לא כדאי לך לשמוע...

פעם חלמתי החבר שלי רצה להרוג את המוכר בבצפר שלי.. אבל הוא חייב לי 20 שקל.. קיצר חבר שלי מביא (אוקיי תשימו לב) טוסטרים למי שיעזור לו להרוג אותו.. אני אומר לחבר שלי רגע אבל אז הוא חושב שאני בוגד ורוצה להזהיר אותו אז הוא אומר להם לרדוף אחרי ואז אני והמוכר על הגג זורקים קיצ'וף על האנשים שמנסים לעלות... חלום קצת אבל מאוד קצת מטומטם

שאלה...

מתי אינויאשה וקאגומה כבר היתנשקו קיקיו ואינויאשה יתנשקו כבר פעמיים???

אוף, די עם השאלה המחורבנת הזו כבר!

כמה פעמים אפשר לשאול? וגם למה? כדי להרוס לעצמכם וגם לנו בדרך?!><*

keep smiling

New member
הכל התבלגן ~.~" 1../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

היה כתוב GO YOU~

harar8

New member
טוב, חלום אחד על אינויאשה מבין

כל החלומות שחלמתי עליו. אז זה מתחיל ככה שהכל נראה אמיתי(לא מצויר) וזה קורה בעולם שלנו אז נאראקו רוצה למצוא את אינויאשה ולהרוג אותו אז כל החברים של אינויאשה עוזרים לו ואומרים לכל האנשים להתלבש כמו אינויאשה (כל האנשים שנמצאים בקרבת מקום) ואז פתאום אני רואה בחלום את כולם עם פאה לבנה ובגד אדום ואז נאראקו רוצה למצוא את אינויאשה ולהרוג אותו אבל הוא לא יכול בגלל שכולם נראים עכשיו כמו אינויאשה והוא מתבלבל ביניהם ולא יודע מי הוא אינויאשה האמיתי וככה החלום נגמר. זה היה חלום מאוד מוזר

Stinki Winki

New member
../images/Emo108.gifאני לא נוהגת לחלום על סדרות מ

מצויירות~.~ גם על הארי פוטר לא, אגב...

keep smiling

New member
המממ *-* 14+ בבקשה.../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

אני חלמתי על סאשי בתוך אמבטיית שוקולד, ואז ~מישו >.>"~ בא ומבצע בו מעשים מגונים *~* אכן. מראות קשים

De-Panther

New member
לא יודע מה איתכם...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל אני חולם רק על מוות וסקס כל חלום שלי או שיש בו אנשים מתים או שאורגיות בלאגאנים או שאורגיות בלאגאנים וכולם מתים כמה נחמד לי...

למעלה