שרשור חלומות מוזרים

BaBy AnImE

New member
בימים האחרונים אני לא זוכרת חלומות.

.. וגם אם כן זה אוסף של בלגאן במה שקורה לי בחיים... לדוגמא שנסענו עמה חברים באוטובוס לאנשהו, ויהב ואור ירדו באיזושהי פיצוחיה, ואז יהב שלחה לי הודעה שהיא פגשה את קיפי (קיפי את סלב *.*)

פינל

New member
את מתכוונת ל keep smiling?

בת ה- 16 שגרה בתל אביב והמרכז, ואוהבת: צפייה בטלוויזיה, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, הקשבה למוזיקה, להסתובב בקניון, חוף הים, קריאת ספרים, קניות, בניית אתרים, שליחת SMS, דיבור בטלפון, בילוי עם חברים, ציור, לנגן ועוד... לא מצטערת אני לא מכירה. סתם ראיתי את זה בכרטיס. קיפי את יודעת כמה זמן לקח לי להדביק את זה? תני קרדיט... עפתי לראות פרק ראשון של "fruits basket".

J e i n

New member
לא

פעם חלמתי שרוצחים אותי אבל אז לא התעוררתי אלא הייתי רוח בחלום...

לא מומלץ לפתוח../images/Emo3.gif../images/Emo13.gif

אני חלמתי ש.......... המתח גובר? רוצים לדעת?! תתאמצו... אכן קשה.... עוד טיפטיפה!!!
והנה: אני חלמתי שאינויאשה מנשק אותי ואז קאגומה מתחרפנת ותוקעת בו חץ, והוא מת ואז קאגומה מתחילה איתי.... נא לא לצחוק

אני חלמתי...אני חלמתי!!!../images/Emo6.gif

אממ האמת שתמיד אחרי הלילה אני שוחכת את החלומות אבל בשבילכם: חלמתי שקיקיו יורה באינו אם רובה ואז אני בולעת את הכדור ואינו מודה לי ומסיע אותי על הגב ללונה פארק ואז אני רואה את הארל מויאל ושניהם מציעים לי נישואין ואני לא יודעת במי לבחור....אז בסוף בחרתי ב: למטה למטה למעלה...סתם...למטה למטה עוד טיפה זהו! ואז התעוררתי...:

של אינויאשה? היו לי כמה...

אבל אני אספר את זה שהיה לי אתמול... אינויאשה הולך למין תחרות מלחמות ואז הוא נלחם נגד ססמאשי, ואז קאגומה עושה לו "קדימה, תהרוג אותו!" אז הוא מחבק אותו ומנשק אותו כמו איש מסטול וגם סאשומארו מחזיר לו אהבה אז קאגומה חוטפת ממנו את סאשומארו כי זה מרגיז אותה אז אינויאשה חוטף אותו בחזרה אז קאגומה יורה חץ על עצמה ומתה XDDDDDDDDDDDDDDDDD

מסקנה מכל השרשור:

אני לא המשוגעת היחידה פה... אהה ואפשר לספר חלום שהיה לי על גרוואי? שגרוויטיישן זה במציאות ואז אני הולכת לאולפן הקלטות לפגוש אותם אז שואיצ'י בא ומחבק אותי עד שאני נמעכת וצועק "סוניהההההההה!" (אל תשאלו >.>) ואז קובבי נופל מהשמים אז שואיצ'י וכל הלהקה עושים עליו ערימת ילדים עד שהוא הופך לחבילת שוקולד O.O XD

למעלה