שרשור חלומות מוזרים

De-Panther

New member
../images/Emo3.gif ואני זוכר שגוני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

סיפרה לי את זה
ואז היא גם אמרה שהייתה מישהי אצלכן בבית הספר שהירצתה על חלומות והיא אמרה שזה אומר שהבנאדם יחיה הרבה זמן

De-Panther

New member
נו ותמיד אמרתי שאני|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אחיה לנצח
זה רק מאשר את הטענה שלי

אורגיה מטורפת של אינו וסשמורו../images/Emo108.gif

מאמם! קיקיו נאקרו סשאמרו ואינו באורגיה אחת גדולה זה אדיר! אדיר אדיר אדיר! "את מודעת לזה שהם אחים כן?" "מה באמת?!?!?!?
" "לא ידעת :O" "~______~;;;"

blck angel1

New member
XD אני אני אני!!

אני חלמתי שאני קיקיו ואני במסע רצח המוני *.* סתם... רק חלמתי שאני קיקיו .. זה יהיה בחלום הבא..

y a m i girl

New member
|מדוזה|../images/Emo82.gif

חלומות מוזרים, זה קורה לי הרבה... אני לא מצליחה לחשוב כרגע על חלום כזה, אבל... טוב, היה לי חלום מוזה אחד. זה היה כיף, חלמתי שעושים אובה ליאמי נו בקורס אובר עם כרונו או משהו ואני זוכרת משם כל פרט ככה שאם בא לי אני יכולה לכתוב פיק^^ אבל זה היה ממש נחמד^^ גלבץ, את מתבקשת לכתוב פה את החלום המצחיק ההוא שלך.

את קוראת לזה מוזר!?

פעם חלמתי שאני מנהלת מסע ומתן עם דרקון על "האם אני אחיה" ...הדרקון צועק "אני יכול כבר להרוג אותך?" וןאני צועקת "רגע עוד לא!" -.- ופעם אחת חלמתי שאיזה פסיכי מנסה להיכנס אליי הביתה כדי שאני אתן לו עוף אבל זה כבר סיפור ארוך <.<

אוקי, שברתי לעצמי את שיא המוזרות

חלמתי על גמלים מעופפים בים של סגול, ועל הארי פוטר שהופך לחתול מפוחלץ, אבל זה השיא! אינו וסאשי בתוך מקפיא עם כתובות "אינסטנט בישי" להכנה תוך דקה במיקרו אני לא מצליחה להחליט את מי להפשיר אז אני מפשירה את שניהם והם מתחבקים כמו אחים ובורחים לי!!!! ואז אני בתוך קופסא במקפיא וזה עוד סיפור ארוך (ומוזר....)

J e i n

New member
גם אני ניהלתי פעם מסע ומתן דומה...

רק שאצלי זה היה עם צפרדע בגודל בן אדם שהייתה מלך הצפרדעים והצפרדעים האלה כבשו את הפארק שליד הבית שלי. ניסיתי לשכנע את הצפרדע הזאת שרצתה להוציא אותי להורג בטיעונים שאני יכולה להיות מועילה ולעזור בכל מיני דברים... ווט דה הל איז רונג וויז מי??????????!!!!!!!!!!!!!!!

פינל

New member
ואוו... איך ידעת?!

בדיוק היום חלמתי חלום על אינויאשה! ולפני זה אף פעם לא חלמתי, אפילו שאני לרוב חולמת על משהו שאני נורא אוהבת... החלום היה יפה מאוד וקצת ומוזר לפני זה חלמתי משהו אחר ועליו אני לא אספר כי זה לא קשור (נה נה בננה...) אז ככה: קאגומה קיבלה ממישהו טבעת עליה מצויר ורד (אותנה מישהו? ראיתי את הפרק הראשון...) ואז היא באה אל אינויאשה והראתה לו את הטבעת, וברקע שומעים את נארוקו (כמו בפרק אם קוהאקו? ששמעו אותו ברקע?) אומר "כן... תראי לו את הטבעת..." ואז קאגומה כזה נפלה\חיבקה את אינויאשה, וראו אותה מאחורה והעינים שלה נראו כאלה מהופנטות, נו... בלי אישונים, ואינויאשה התעלף, ואז שמעו את נארוקו צוחק, וזה היה ממש יפה כי ירד גשם ואז התעוררתי. מוזר לא?

XDD

אצלי זה חלום מוזר XDDD אני על הים פתאום אינו' מגיע ואומר:" האם תנשאי לי?" ואני כזה :"ברור!" ופתאום הבישי מופיע :"לא לא לא טלי שלי!" אינו': "שלי!" ואז מירוקו והבבון השקסי במיוחד מגיעים:"לא היא שלי"! ואני אומרת כזה אפ]שר תמיד להתחלק ואז אנחנו עושים אורגיה ואז כולם מתים חוץ מאינו' XDDDD

למעלה