די

Heathen Dawn

New member
../images/Emo10.gif די

כל הספקולאציות המטאפיזיות האלה וההתפלספויות התאולוגיות האלה ששקעתי בהן בתקופה אחרונה הפכו אותי לאדם רציני להחריד והרגו לי את כל שמחת החיים. אני חייב לחזור לתקופת הטוהר שהייתי בה בתחילת דרכי. יש אלה ויש אל והם אישיים והם בעלי המיסתורין - וכל השאר לא רלבנטי כרגע. היו ברוכים HD

RainBird

New member
רצית תשובות. זה המחיר שלהן. רוצה לשכוח אותן? זה יהיה קל להחריד. אבל החיפוש יקירי, החיפוש ימשך נצח בגלל התשוקות שבגללן התחלת את המסע.

Heathen Dawn

New member
קניתי דיסק של אנייה אתמול...

...בשביל שיר אחד ששמעתי לאחרונה. כל השירים בדיסק הזה יפים, אבל אחד עולה על כולם בחדירתו ללב, והשאיר אותי בדמעות. השיר "צליין" (Pilgrim). "צליין, במסעך ייתכן שתיסע הרחק, שהרי, צליין, ארוכה הדרך למצוא מי אתה".

Heathen Dawn

New member
אמת ויציב ../images/Emo13.gif

קניתי אותו בשביל השיר Only Time, ששמעתי אותו מתנגן לפני כמה ימים בסרטון זיכרון ל-11 לספטמבר. בנוסף אני אוהב את Flora's Secret. אבל Pilgrim ממש הותיר אותי בדמעות - כל כך מדבר אליי ואל המצב שלי.

RainBird

New member
אני אהבתי תמיד את השיר הראשון ואת wyld child. יש לה עכשיו דיסק חדש- sumagishura נדמה לי. הוא גם מקסים.

Wing Chan

New member
לך למופע סטנדאפ. ../images/Emo13.gif

יחזיר לך את שמחת החיים בשנייה!

gwizard

New member
למה ? מה רע בנו ?

אני חושב כי אנו עושים עבודה לא רעה בדרך כלל. אנא שים לב כי הפעם אין כאן שום סמיילי.

RainBird

New member
"הג'סטין הזה פשוט קורע. והריבים שלו עם אלון פשוט מצחיקים בטירוף." בעיקר הקטע עם הבירה.

תמיר302

New member
אבל למה

לזנוח את החשיבה וההתפלספות? שלב אותה עם חווית נסיון אישי.

נדב פ1

New member
שלומי - למה ?

למה לוותר על החקר האמיתי ולחזור לברירת המחדל של האושר בגרוש בגלל שאין המסע קל כפי שחשבת שיהיה ? אם אך ב"שמחת חיים" רצונך - אני בטוח שהדוניזם אתיאיסטי ומתריאליזם ספקני יתאים לך מאוד ידידי , אלא שבכל זאת - יש דבר מה מעבר , והאין שומה עליך לברר אותו ?

Heathen Dawn

New member
סתום כבר 'תפה! ../images/Emo46.gif

תגיד לי, מי אתה חושב שאתה?! אתה חושב שאתה איזה גורו הינדואי שהגיע להארה ויש לו הכל והוא יכול להגיד לתלמידיו הכנועים באיזו דרך ללכת?! אתה בכלל |הגדש|יודע איך לדבר אל אנשים בגובה העיניים?! אפילו השפה שלך נשמעת כמו זו של מורה ללשון! נמאסת עליי, אתה יודע את זה? אתה חושב שהדרך שלך מתאימה לכולם. אין לך טיפת הבנה לליבם של אנשים אחרים, אין לך שום סובלנות למבני אישיות אחרים משלך. "יש דבר מה שמעבר" - כן, יש אנשים שכל כך רוצים את מה שמעבר לתענוגות העולם הזה שהם אפילו מתפוצצים כדי להשיג את זה. אני אסתפק במטרה הנחותה ביותר של השגת אושר ועונג בעולם הזה. יש אנשים, ואתה כנראה ביניהם, שהאל הגבוה ביותר שהם עובדים הוא האמת. אני לא אחד מאלה! האל הגבוהה ביותר שאני סוגד לו הוא האושר, ואם האמת סותרת את זה, אז אני יודע מהי בחירתי! אחרי הכל, לא עזבתי את האתאיזם של ילדותי בגלל טיעונים ששיכנעו אותי שהוא שקרי, עזבתי את האתאיזם מפני שהוא גרם לי עצב שלא יתואר. תקרא לי פלאפבאני או ניו-אייג'ר או מה שאתה רוצה - האושר הוא לא דבר שאני מוכן להתפשר עליו!

נדב פ1

New member
אוי שלומי שלומי ,

אני לא חושב שהדרך שלי מתאימה לכולם , וכנראה שפשוט לא הבנת אותי אם אתה טוען כך . ואם כל רצונך הוא אך להיות מאושר שלומי , אז כנראה ובאמת כל הדיון הזה חסר טעם לחלוטין עבור כולנו . חשבתי שאתה אדם מאוד מתקדם והיות ואתה גם משכיל ממני , חשבתי שאתה מודע לעובדה שיש דרכים הרבה יותר קלות להגיע לאושר מאשר דת . תהיה בריא שלומי .

נדב פ1

New member
וכעת לעובדות לאשורן :

פתח אטלס היסטורי של העולם שלומי , ואם תמצא מדינה אחת , ואחת בלבד !! ברחבי תבל כולה שלא עברה מלחמות , כיבושים , סבל משווע , מגיפות , סבל , שחיתות , עוני וצרות צרורות כמו גם כאוס איום ונורא - אם תמצא מדינה אחת כזו , הרי שהמצב כבר טוב . ובסופו של יום זה עולם מוטרף וקשה . אם תצליח למצוא את המשמעות כולה בתענוגות העולם הזה , תבורך על כך , אבל זה בעייתי מאוד כשכל שלוש שניות מת ילד אפריקאי מרעב , זה גם בעייתי מאוד כשהאוזון מתכלה ומלחמות פוקדות אותנו על ימין ועל שמאל, תוך שאנו כולנו מתים ממחלות כמו ארנבות ... אם כל רצונך למצוא אושר בעולם בר חלוף , קשה יום , מוטרף ומנוכר , אז אני באמת ובתמים שלומי מאחל לך בכנות אמיתית שתמצא את האושר שלך , מי ייתן ורצונך יתגשם .

Heathen Dawn

New member
כמו כל חרדי טוב...

...אתה לא יודע ליהנות מהרגע, ועל כן אתה הולך לגישה של "עולם הזה מעבר, עולם הבא עיקר". רוחניות במובן הרע של המילה. וראיתי אצל הפגאנים התעמקות רבה ביותר בעניינים רוחניים ונסתרים ומאגיים ואף, שומו שמיים, "כתבי קודש", עד כי הם שכחו את מקור דתם, את צור מחצבתם המקורי, הלא הוא הטבע. וכאן יגיב נדב בנימה של לעג על הסגידה לשדות מריחואנה, כמובן. שהרי הוא אדם לא צפוי.

נדב פ1

New member
לא שלומי , לא .

אני יודע להנות מהרגע , האמן לי שאני יודע זאת ידידי - אינני סגפן ולמעשה הייתי אומר שייתכן ואני דוגל באנטי-תיזה לסגפנות המדוברת , אלא שעדיין - זה לא החלק החשוב ביותר . לא , אינני מתכוון לצחוק על שדות המריחואנה . על אף זאת , כן , אתה אכן צדקת בדבר אחד - האמת היא החשובה לי ביותר . האושר והרגשות חשובים , אך לא החשובים ביותר . חד וחלק לא . תמהני שלומי - באם על המאזניים יהיו השחרור המוחלט והכוח לעומת הרגשות והאושר , האם תבחר בשחרור או שמא תבחר בסנטימנטליזם זול ?

Heathen Dawn

New member
השוני בינינו

אתה חושב שהאמת הכי חשובה והאושר פחות. אני חושב שהאושר הכי חשוב והאמת פחות. אתה יכול להסתכל עליי מגבוה, לראות בי אחד שטועה במחשבותיו ועוד יש לו להגיע אל דרך הישר והמחשבה הנכונה (ביוונית: אורתודוקסיה). לחילופין, אתה יכול להתעלות על עצמך ועל הנטיות הכומריות שלך ולראות בי פן שונה של אותו היהלום המורכב מפנים רבים ושונים. להיות נאחס או אחד שמכבד את האחר - זו בחירתך. אני לא זז מהשקפת העולם שלי, לא יעזור לך כלום. בעבר הייתי משנה את השקפת העולם שלי פעמים רבות כדי לרצות אנשים אחרים. אבל זה היה פעם. היום, מי שלא אוהב את השקפת העולם שלי, זבש"ו.

windflute

New member
האם יש דבר עליון יותר מאושר, נדב?

אני לא חושבת ככה. אדם אחד מאושר, ועוד אדם מאושר, ועוד אחד, מרפאים את הפלנטה הזאת. לפני הכל, לפני שאתה רץ להציל ילדים אפריקנים ולטפל באוזון, האם *אתה* מאושר? (אני יודעת. אני צופה את התגובה שלך. רק היה לי חשוב להגיד, בשביל כל שאר הקוראים.) ~O~ שחר

למעלה