די

gwizard

New member
כי אתה דמגוג

אמונה לא משנה ? עם גישה כזו אתה בטח בחיים שלך לא עשית שום אקט מאגי. עצוב, מאוד מאוד עצוב.

RainBird

New member
נדב בהחלט דמגוג מיסיונרי. ובעל גישה של my way or the highway אבל הוא מאמי. אני סולח לו.

נדב פ1

New member
ארדן חסר התועלת שלום :

אני חוזר על כך : אמונה מקבעת אותך במקום לאפשר לך להביט בדברים כמות שהם באמת, אמונה מאפשרת לך להגיע אל דברים נפלאים ללא כל צל של ספק , אבל הדברים האלו קיימים שם בין כה וכה ואינם תלויים באמונתך כשבריר אבק ביקום , מה גם שהיא עלולה להטעות אותך ולהתקיל אותך בלי קשר לכך .

RainBird

New member
אני אסכם במשפט אחד יקירי- "כל בוקר בו אנו קמים, אנחנו בוראים את העולם מחדש במחשבותינו."

נדב פ1

New member
ואני אסכם במשפט אחד כבוד הרב -

" ביכולתך לרוץ עד קצה העולם , אך בכל בוקר תתעורר בדיוק אל אותה המציאות . "

gwizard

New member
שניכם מפגרים חסרי סובלנות.

ובכלל שניכם טועים ! רק אני צודק ושניכם עבדים למוח המעוות שלי אשר שולט בכל פן בחייכם העלובים בהחלט LOLLLL

Heathen Dawn

New member
../images/Emo77.gif רק דבר אחד לפני שאני הולך

יש לי תמונה קטנה בשבילך, נדב. אתה אמנם עקשן אבל אתה לא טיפש, אז לא יקשה עליך להבין את הכוונה שמאחוריה. היו ברוכים HD

תמיר302

New member
השאלה היא

האם זה יחזיק מעמד כשברים בחיים משתבשים. זהו הזמן שאנו זקוקים לאמונה, שמבוססת על התפלספות.

תמיר302

New member
השאלה היא כזו:

האם רוחניות ודת נועדו לעשות אותך שמח? או שהם נועדו לתת לך תשובות לשאלות של החיים, מצבים שונים-בין רעים ובין טובים? אם בוחרים בתשובה הראשונה- אז בשביל מה דת? יש המון דרכים הרבה יותר פשוטות להיות שמח. כאשר אמונה לא מבוססת על תיאולוגיה כלשהי, היא הופכת לאמונה תפלה, פנאטיות או פשוט נשברת כשמשהו קשה עובר עליך.

RainBird

New member
הדת כמו משמעות החיים היא בעלת הערך שאתה נותן לה. אנשים מחפשים דת ומשמעות מסיבות שונות- כל אחת רלוונטית. לחלק חשובות התשובות. לחלק חשוב האושר- לחלק חשובה תחושת החיבור לאלוהות או אפילו הקירקוע והמסורת. מה רלוונטי יותר? מה שרלוונטי לך כמובן. ארדן.

windflute

New member
זה אותו דבר, תמיר

רוחניות ודת, לאמונתי, נועדו לעזור לך לחיות בהרמוניה. להיות מאושר. האושר שאני מדברת עליו הוא כזה שבדרך אליו אתה פוגש את עצמך ופוגש את היקום, ודרכים רוחניות עוזרות לך בכך. לא הבנתי מה זאת אומרת "כשאמונה לא נשענת על תיאולוגיה". למה התכוונת בזה? ~O~ שחר

למעלה