די

Wing Chan

New member
הלו הלו, תירגע קצת.

הבנאדם הציע הצעה או הגיב למשהו. למה עלה כול הדם למוח? לא נחרב העולם עדיין ואין צורך לכעוס כלכך הרבה. כולם מתעצבנים בפורום הזה יותר מדי משטויות.

Heathen Dawn

New member
אתה צודק

הנפש שלי כמו בריכה שנזרקה עליה אבן אחרי אבן, שוצפת גלים ולא יודעת רגיעה. דיונים בפורום זה לא מה שאני צריך כרגע. אני צריך להיות עם עצמי ועם האלה והאל באווירה של שקט, כדי לספוג אנרגיות חדשות ולהתרפא מהמחלה שפוקדת אותי לאחרונה. אני אחזור כשארגיש טוב יותר. היו ברוכים
HD

gwizard

New member
מעולה !

תוציא את הכל החוצה, אל תשמור על דבר בפנים ! אל תנסה יוגה, נסה איגרוף.

ToryMaster

New member
יוגה דווקא נשמעת לי אולטימטיבית

זה אמור להועיל לבעלי בעיות גב גם, לתשומת לב פגועי הגב |מרימה יד|

RainBird

New member
משום מה כשיש אלימות אתה מופיע. תן לי לנחש- אסטרואיר?

נדב פ1

New member
../images/Emo18.gifמעומר צריכים להיזהר .

גם מתרגל קונג פו , גם מטאליסט , גם אסאטרואר - יכול להיות שילוב מסוכן יותר ?

windflute

New member
שלומי - אני איתך! ../images/Emo45.gif

אחד מהדברים החשובים שגיליתי במסע שלי הוא שכשמגיע מצב כזה של בילבול - שימוש בהגיון, בחשיבה והתפלספות רק ישקיע אותי עמוק יותר. אני נוהגת במצבים כאלה להתרכז בפיזי - הינה אני נושמת - איזה יופי! אני אוכלת משהו טעים, אני רוקדת, שרה, מתענגת עם הגוף שלי.. היציאה מהמבוך, עבורי, היא דרך החוויה. אני משחררת את כל המחשבות המייסרות והכבדות, וחיה. דרך החוויה אני שבה ומרגישה שהיקום אוהב אותי, דרכה אני מרגישה את האלוהי.. ולא דרך התפלספות על טבעו ומשמעותו. הצעתי אם כך - עזוב הכל. זה לא משנה כרגע להבין, להיות בטוח במה אני מאמין, לא. כל זה יגיע בזמנו, דרך הלב ולא דרך המוח. עכשיו חיים. רוח של סתיו ושיר של עונג, ~O~ שחר

windflute

New member
LOL

אני מרגישה סתיו ועונג, אתה מרגיש נשורת גרעינית. אני חושבת שזה מסכם את ההבדלים בינינו :) ~O~ שחר

נדב פ1

New member
ובכן ,

גם אם נתעלם מצ'רנוביל , הירושימה ונגסאקי והמלחמה הקרה , כמו גם החשדות בנוגע לכור בדימונה - הרי שהאיראנים מפתחים בימים אלו ראשי נפץ גרעיניים על מנת להתקין אותם על טילי השיהאב 3 לכיוון ישראל , ובאם תסריט שכזה יתרחש , שום סתם ועונג כבר לא יעזור לך .

RainBird

New member
זהו, שכל חניך של תורת הניסתר היה כבר ממזמן מצביע וצוחק עליך. אמונה מייצרת מציאות.

נדב פ1

New member
אתה מאכזב אותי ארדן .

אני חייב להודות ארדן , אתה מאכזב אותי לחלוטין . אמונה היא חסרת תועלת לחלוטין . בדומה לאשר אמר ניטשה - אמונה היא אך קבעון דוגמטי אשר לא מאפשר לך להביט במצב כמות שהוא . וכאמור " גדול אמונה , קטן ראייה . " קטן אמונה , גדול ראייה " . וכפי שאני אומר - עבודה משנה מציאות . אמונה לא משנה . ועם כל הכבוד - לא כל כך איכפת לי מה"חניכים" so called שהיו צוחקים ממני , צוחק מי שצוחק אחרון ידידי .

למעלה