../images/Emo79.gifשבתיייייייי,רק על זה חשבתיייייי../images/Emo79.gif
[אני חייבת להעסיק את עצמי.. כי אם לא אתפגר מכאבים,באמת
] מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעולם מצידי..וקצת יובגטו. - שיר השבוע (כללי):אצלך בעולם-אביתר ומאיר בנאי/יובל. wake up call-maroon 5
- אלבום השבוע:הדיסק שעמרי הכין לאוטו שלו,ואח"כ מסר לי אותו בנדיבות ורצון(!!) רב
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי
!,מרמור
, וצחר
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תני לי מקום, אצלך בעולם","שבתי,רק על זה חשבתי".רבין רבאק. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי, היה פול... *בדרך לב"ש..בנה שמה לב שאין מוסיקה "ממ..אנחנו נוסעים בשקט...
" *אני ועמרי נכנסים לאוטו,בתמימות רבה,פותחים את המערכת, פתאום בפול ווליום שומעים את דנה אינטרנשיונל"אני ניצחחחחחתי!!!!!1",אני ועמרי ביחד:"*מבוהלים* לאאא!!! לא ניצחת!! אפילו הפסדת קצת!!!" *זאת בריטני,חוף!.. BITCH
*צחר עם חולצה שמכסה את כל החלק העליון של הקעקוע שלו(הבייבי דרקון הזה..) אני:"וואי, איך זה נראה עכשיו כאילו יש לי חבר קשוח ממש..עם קעקוע וזה.." *מרימה לו את השרוול וחושפת את שאר הקעקוע*
אוף, זה היה מצחיק באותו רגע.. *"איזה אישה את.","מדברת הגבר עם ההנדברקס(!
) המורם.."
שעשעתי את עצמי.. *צחר מתלונן שהוא עייף והוא ירדם בנהיגה.. ואז מצטט אותי אחרי תאונה קשה שעברנו,מדברת בחדשות "הוא אמר שהוא עייף.. ואני לא עשיתי כלום..
למרות שיש לי רשיון!!", אני:"וואי.. אל תדבר איתי עכשיו..
", צח':"שניות לפני האירוע, אמרתי לו שלא ידבר איתי!!!
".
*"אולי יותר מדי". חח..אין שום ייאוש בעולם,אה?.
- דבר שהשגתם השבוע:קצת חופש..
- מאכל השבוע:השקשוקה בבוקר אצל עמרי!!*טפיחה על השכם* - משהו שעשה לכם את השבוע:קצת בית,שתי לילות אצל עמרי
-כשבאמצע שיחה הכרחית
,ות"א, הופעה במודיעין..
, אח"כ לישון אצל בנה עם עמרי
, וכמובן שאתמול עם צח'ר -אצל עמרי, בסנוקר ובפפריקה. - משהו שהרס את השבוע: להדבק במחלה ויראלית
, והעובדה שהלכתי בגלל זה די מוקדם בבוקר מצחר
.אך בקרוב אשוב למקורות
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:להתקע עם פנצ'ר בסביבה די עויינת, זה לא משהו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ללמוד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אחזור מתישהו לכפר גלים..
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: times like this- FOO FIGHTERS -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:צחר
,ואת החניכים שלי!! סתם: - תמונה (תתפרעו!):יש 2
חכו להמשך..