מומלצ"ש חולַה לפני שאני הולכת לנוח..:

Z A M i

New member
../images/Emo10.gifמומלצ"ש חולַה לפני שאני הולכת לנוח..:

[כי זה מה-זה היה לעניין עכשיו..
] מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

Z A M i

New member
../images/Emo79.gifשבתיייייייי,רק על זה חשבתיייייי../images/Emo79.gif

[אני חייבת להעסיק את עצמי.. כי אם לא אתפגר מכאבים,באמת
] מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לעולם מצידי..וקצת יובגטו. - שיר השבוע (כללי):אצלך בעולם-אביתר ומאיר בנאי/יובל. wake up call-maroon 5
- אלבום השבוע:הדיסק שעמרי הכין לאוטו שלו,ואח"כ מסר לי אותו בנדיבות ורצון(!!) רב
- האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי
!,מרמור
, וצחר
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תני לי מקום, אצלך בעולם","שבתי,רק על זה חשבתי".רבין רבאק. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי, היה פול... *בדרך לב"ש..בנה שמה לב שאין מוסיקה "ממ..אנחנו נוסעים בשקט...
" *אני ועמרי נכנסים לאוטו,בתמימות רבה,פותחים את המערכת, פתאום בפול ווליום שומעים את דנה אינטרנשיונל"אני ניצחחחחחתי!!!!!1",אני ועמרי ביחד:"*מבוהלים* לאאא!!! לא ניצחת!! אפילו הפסדת קצת!!!" *זאת בריטני,חוף!.. BITCH
*צחר עם חולצה שמכסה את כל החלק העליון של הקעקוע שלו(הבייבי דרקון הזה..) אני:"וואי, איך זה נראה עכשיו כאילו יש לי חבר קשוח ממש..עם קעקוע וזה.." *מרימה לו את השרוול וחושפת את שאר הקעקוע*
אוף, זה היה מצחיק באותו רגע.. *"איזה אישה את.","מדברת הגבר עם ההנדברקס(!
) המורם.."
שעשעתי את עצמי.. *צחר מתלונן שהוא עייף והוא ירדם בנהיגה.. ואז מצטט אותי אחרי תאונה קשה שעברנו,מדברת בחדשות "הוא אמר שהוא עייף.. ואני לא עשיתי כלום..
למרות שיש לי רשיון!!", אני:"וואי.. אל תדבר איתי עכשיו..
", צח':"שניות לפני האירוע, אמרתי לו שלא ידבר איתי!!!
".
*"אולי יותר מדי". חח..אין שום ייאוש בעולם,אה?.
- דבר שהשגתם השבוע:קצת חופש..
- מאכל השבוע:השקשוקה בבוקר אצל עמרי!!*טפיחה על השכם* - משהו שעשה לכם את השבוע:קצת בית,שתי לילות אצל עמרי
-כשבאמצע שיחה הכרחית
,ות"א, הופעה במודיעין..
, אח"כ לישון אצל בנה עם עמרי
, וכמובן שאתמול עם צח'ר -אצל עמרי, בסנוקר ובפפריקה. - משהו שהרס את השבוע: להדבק במחלה ויראלית
, והעובדה שהלכתי בגלל זה די מוקדם בבוקר מצחר
.אך בקרוב אשוב למקורות
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:להתקע עם פנצ'ר בסביבה די עויינת, זה לא משהו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:ללמוד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אחזור מתישהו לכפר גלים..
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: times like this- FOO FIGHTERS -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:צחר
,ואת החניכים שלי!! סתם: - תמונה (תתפרעו!):יש 2
חכו להמשך..

Z A M i

New member
ועוד אחת, כי בא לי....../images/Emo13.gif

. אנשים, אני מצטערת על החפירה למעלה, זה החוֹלי מדבר... היי שלום,תודה רבה.

נשמת

New member
הרגת אותי

עם כל האייקונים וזה עם החדשות על העלק תאונה. גדול!

../images/Emo115.gif "And the kill is on the run"

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול, oh lord, where do you go - שיר השבוע (כללי): alanis- all i really want - אלבום השבוע: היהודים 2 - האדם שעשה לכם את השבוע: מעיין - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): " please help me god" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): חאפיף [במבטא אמריקאי] - דבר שהשגתם השבוע: לא נראה לי היה - מאכל השבוע: מלפפון - משהו שעשה לכם את השבוע: אתמול - משהו שהרס את השבוע: החזרה ללמודים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תתביישו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לקנות כרטיס לברלה..
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להתחיל להכיר הרבה יותר אנשים בב"ס -שיר שפתחתם איתו את השבוע: חולמת -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל מיני סתם: - תמונה (תתפרעו!): הזכויות שמורות ל-avtipus

../images/Emo115.gif וואלה?

היא בצפון לא? זה בעיה בשבילי.. הייתי כבר בהופעה שלהם.. הם מצוינים

The Kinslayer

New member
You play the role of all you long to be

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): SE - שיר השבוע (כללי):"Sugar Skulls" - Envy On The Coast - אלבום השבוע: TOD של אוונסנס. - האדם שעשה לכם את השבוע: בערך כל מי שטס איתי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "I got a question" "Quest" - דבר שהשגתם השבוע: השמנתי מנטלית.
- מאכל השבוע: נאגטס.
- משהו שעשה לכם את השבוע: הכיף הזה של הרחוק. - משהו שהרס את השבוע: האוכל בדרך חזרה במטוס.
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
לא לאכול את אוכל במטוס, בואו לסן דייגו!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לחזור לשגרה. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להצליח לעמוד בקצב. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "חופשי" - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כל עולם ואחותו(ספיר ויותם).
סתם: - תמונה (תתפרעו!):

yotem 17

New member
../images/Emo83.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי - שיר השבוע (כללי): נאמ..אין - אלבום השבוע: פורטה - האדם שעשה לכם את השבוע: דניאל הזבלון, ליגל, משה, אליאור, לירי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: ניתוח, חופש - מאכל השבוע: תה - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להחלים - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לחזור לביה"ס ולעבודה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: big girls don't cry -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: דניאל וויולטה סתם: - תמונה (תתפרעו!):

lifesucks2

New member
'או שאתם באים לפה או שאני בא אליכם..'

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): kill me - שיר השבוע (כללי): לקראת המלחמה הבאה- אביב גפן - אלבום השבוע: חלולים- אביב גפן - האדם שעשה לכם את השבוע: טוני ונופרי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ויש רגעים אני נשבר, ונסגר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: תקרה אדומה - מאכל השבוע: קציצות טיבעול - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה במודיעין - משהו שהרס את השבוע: התחושה המסריחה שהייתה לי במשך כולו.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: משפחה זה חשוב.. לא שהאמנתי שאני אגיד את זה אי פעם, אבל כן.. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגיעו הרהיטים לחדר החדש - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לקנות כרטיסים לברלה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: יכול להיות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אופק, כמו תמיד.. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

למעלה