מומלצ"ש חולַה לפני שאני הולכת לנוח..:

LoLi Goddess

New member
כמה ציטוטים אספתי ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
שיר השבוע (כללי):
Amorphis - Brother Moon
אלבום השבוע:
אין אלבומים בצבא
האדם שעשה לכם את השבוע:
מנואל
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"הבחירה הקלה היא להיות קורבן"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
~אני ותומר מדברים לתומנו ואז אני מספרת לו שחלמתי חלום מה זה הזוי שבסופו עשיתי סקס עם אקס שלי.~ אני: "יווו חכה בטח באינטרנט יש פירושי חלומות וזה, אני אכנס לבדוק מה זה אומר" תומר: "פירוש לחלום, מה את סתומה בתחת? בואי אני אתן לך פירוש תומי!" אני: "נו.." תומר: "את חרמנית, לא יודעת מה בא לך ועם מי, והוא נמצא בראש שלך כל הזמן הזה.. אז חלמת שאת מקבלת בטוטה ממנו. עושה רעש, פירושים, שמה פירושים, מי ישמע זה חידון הטוטה השנתי!" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~אני לחבר שלי~ אני: "תגיד מותק, חייבת להיות לך איזה סטייה חולנית.. בטוח! איזה פורנו אתה אוהב? פותג'וב? golden shower? חייב להיות משהו חולני בפורנו שאתה אוהב... איזה פורנו אתה אוהב נוו??" חבר שלי: "חינם וקל להורדה" ~אחרי כמה דקות~ חבר שלי: "עצם זה שאני איתך זה כבר סוג של סטייה חריגה" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ידיד שלי ואני בשיחת טלפון: ידיד: "אני רבע רוסי, רבע אוקראיני, רבע בלרוסי, ורבע ליטאי" אני: "באיזה אורגיה מטורפת עשו אותך?? מה עבר על אמא שלך?" ידיד: "צ'מעי זאת הייתה תקופה כזאת שאנשים היו פתוחים יותר וזה..." ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~אני מספרת לחבר שלי על כתבה שראיתי בעיתון על הבני זונות במכון ויצמן שעושים ניסויים אכזריים בקופים~ אני: "אוף וזה עצוב ואני ממש אוהבת קופים" מנואל: "מה הם מפגרים? זה יותר עצוב שהם קופים, הם לא יודעים שיש מלא ילדים ארגנטינאים שאין להם שימוש והם יכולים לעשות בהם ניסויים?" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ מנואל: "ואת יודעת מה יותר עצוב מהתעללות בקופים?" אני: "נו מה? " מנואל: "שואה" ~אני נקרעת מצחוק~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~אני וחבר שלי מדברים על משהו שכתבתי~ אני: "במקום לכתוב על נושאים שכולם חופרים עליהם, אני מעדיפה לכתוב על נושאים שהם שוליים וקטנים בחיים שלי, ולשים עליהם זכוכית מגדלת ולהתייחס אליהם בצורה מפגרת כזאת" חבר שלי: "אם ככה, אז אם אי פעם תכתבי על הזין שלי - אני ממש אעלב" ועכשיו ממש הצחיק אותי משהו בטלוויזיה, יש נילס הולגרסון, ופתאום מישהו צועק שם: "ברוך שפטרנו מעונשו של זה" - מה קשור?
דבר שהשגתם השבוע:
הממ שומדבר
מאכל השבוע:
נתחי עוף ברוטב חמוץ מתוק
משהו שעשה לכם את השבוע:
מנואל בא לבקר אותי בבסיס
משהו שהרס את השבוע:
כלום
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
נילס הולגרסון הזוי מהתחת.
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לצאת הביתה, לישון אצל מנואל, לפגוש את מוש ובן.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שאני אסע להרצליה ותומר יכין לי עוגת שוקולד אחרי שנזרים שביעיסטיות
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
השיר פתיחה של נילס הולגרסון
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
מי שבא ברוך הבא :)
סתם:
תמונה (תתפרעו!):
אין. אני בחמ"ל.

LoLi Goddess

New member
אה ועוד ציטוט ששכחתי לכתוב...

"קוראים לה לונה" "מה זה לונה? מה היא נולדה בלונה פארק?" "לא דביל, לונה זה ירח" "אז מה, עשו אותה על הגלגל ענק בליל ירח מלא?"

בתנועה אחת חזקה, את יכולה להשתחרר...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עכשיו את, ליפול. - שיר השבוע (כללי): נדב קדמון ואליסה שפרגה - מלנכולי. - אלבום השבוע:
- האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, עמרי, ליאן... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ניסיתי שוב למרוח את מה שמסרב." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יש פלאפון חדש, משבוע הבא יתחילו להיות. [על מה צחקנו אתמול במחשב של עמרי??] - דבר שהשגתם השבוע: פלאפונשי! - מאכל השבוע: אמ. דברים עם תפו"א. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעות. - משהו שהרס את השבוע: ........ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: יש דברים שאף פעם לא תבינו, אבל תצטרכו לחיות עם זה. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לא מצפה לשומדבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור מהר מהר מהר מהרמהרמהרמהר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: גג- הג'ירפות. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:.. סתם: - תמונה (תתפרעו!): לא בא לי. [טוב, אין לי.] הודגש באמצעות מדגישומטיק

Danger Danger!!!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): ליפול - שיר השבוע (כללי): Janis Joplin - Summertime - אלבום השבוע: נועם רותם - עזרה בדרך - האדם שעשה לכם את השבוע: הפורום האדום
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): נמאס לי, נמאס, לא יכול. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "קוראים לה נעם, בלי ל'" - דבר שהשגתם השבוע: דיסק של נועם רותם, מתנה יפה מנוי
- מאכל השבוע: קובות
- משהו שעשה לכם את השבוע: מפגשים נחמדים, סרטים טובים. - משהו שהרס את השבוע: מצבי רוח מה זה גרועים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תגיב לטיפש באיוולתו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שומדבר מיוחד - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אגלה שנאי כן אוכל ליסוע לרדיו בר, שאני אמצא מקום לסילבסטר. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא פתחתי את השבוע בכלל
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אף אחד מיוחד סתם: - תמונה (תתפרעו!): זה מה שראו מהחלון של הבית שלי לפני כמה ימים

וואו! תמונה מדהימה!

אלוני, היה כיף להתקל בך לחמש דקות. סליחה שהיה קצר, פעם הבאה מבטיחה יותר זמן.

נשמת

New member
"אנד איט'ס טו לייטט טו פולוג'יייייייז...."

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
סמבדיאלס. <כיף לכתוב ככה> - שיר השבוע (כללי):
אפולוג'יס. טימברלין. - אלבום השבוע:
אין. - האדם שעשה לכם את השבוע:
אפ'חד. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"ב א ו י ר..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):
מה שתיתי
אמרה לי ביום רביעי. - דבר שהשגתם השבוע:
עבודה. - מאכל השבוע:
סושי. כי רציתי כל הזמן אבל לא יצא לי. בע"ה השבוע. - משהו שעשה לכם את השבוע:
שומדבר. בלעכס. <חוץ מעומרי וספירי שבלעדיהם, לא הייתי מגיעה> - משהו שהרס את השבוע:
הבסיס. <לא תגייסו אותי יותר, אתה שומעעעעע????????> - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
תאמינו רק ל- וב- עצמכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לעבוד, לעבוד, לעבוד, לעבוד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיעלה קצת המצב רוח. - שיר שפתחתם איתו את השבוע:
ריקי גל - נערת רוק. - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
חברות מספסל הלימודים... סתם: - תמונה (תתפרעו!):

למעלה