מומלצ"ש חולַה לפני שאני הולכת לנוח..:

Zoeiii

New member
תמונה שאני צילמתי ../images/Emo99.gif

מצחיק איך היא התעברה והשתכפלה לה באינטרנט

...

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מלחמה שקטה, לעולם מצידי. - שיר השבוע (כללי): אביתר ומאיר בנאי - אצלך בעולם - אלבום השבוע: פחד מוות. - האדם שעשה לכם את השבוע: עמרי. טל. ענבר. קרן. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אין לי כוח להיכנס לזה. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): וואי, היו מלא אבל הם היו כתובים אצלי בפלאפון הישן. - דבר שהשגתם השבוע: השלמתי עם חניך שלי. זה באמת היה דבר חשוב בשבילי. ופלאפון חדש. - מאכל השבוע: בקושי אכלתי השבוע. - משהו שעשה לכם את השבוע: החניכים שלי ביום שני-שלישי. ה"מפגש" עם לי וגיל, המסר מגיא.
, ההופעה במודיעין , להיות אצל עמרי
. - משהו שהרס את השבוע: "הלב שנשבר..." וכל הכאפות שאני אוכלת בזמן האחרון... :/ כבר אין לי סבלנות לכל מה שהולך - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תנסו להבין דברים בחיים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: אין משהו מיוחד. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שבוע טוב. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכרת. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: ד-נ-י-א-ל-!

yuvizz

New member
ברחוב הישן הזה שתמיד ישכחו..

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):תענה לי, הו לורד, הזמן שלך. - שיר השבוע (כללי):כל מיני מהפסקול של פלורנטין
., כשהכל יעבור- עברי לידר. - אלבום השבוע:פחד מוות. - האדם שעשה לכם את השבוע:שחר, עמרי
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"תני לי מקום אצלך בעולם..
", "ויש מסגרת שמבקשת שאמצע את הרגע שלי.." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):*במחול, "תנופה סיבובית..." *בשיחה עם שחר: *מעבירה לשחר את המילים של באוויר בלי להגיד לה שזה של היהודים.. שחר: מה זה כאילו שילה פרבר לייט?! אני: *נקרעת מצחוק..* שחר: ככה זה נשמע וונאבי מכשפה. אני: *עדיין נקברת!* שחר: בסוף זאת הטיטי שלך הזאת ננו איך קוראים לה.. אני: *על הריצפה, לא צריך יותר כלום!* -בשיחה אחרת עם שחר- אני: אני צריכה למלא תמומלצשים.. שחרר: הא? מומלצי הצופים יעני?!
. - דבר שהשגתם השבוע:ש ח ר ו ר. להשתחרר באמת. - מאכל השבוע:כל מיני של אמא מהקופסאות.. - משהו שעשה לכם את השבוע:כל מה שכלל את ההופעה שלנו בכפס, מסיבה בספייס!!. - משהו שהרס את השבוע:אני, והריחוק הזה..
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:שחר פוסטמה
, פשוט אל תחשבו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:נראה לי שלסופש, שענבר תבוא.. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שמחר באוטובוס לא יהיה פאדיחה, שאני אעבור את המבחן בסוציו'.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא פתחתי עדיין... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מיס חתלתול השדות הלו היא טל!, ענבר, עמרי וזאמי. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

2shahar

New member
מתחת לשמיכה עושה אותו גיבור, בוחרת מה לזכור.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא חושבת שיש - שיר השבוע (כללי):הכל זה לטובה
- אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:כל החבר'ה של ג"צ, כל מי שהיה בסוגשל מפגש..
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הגר על אלישע: "תגידי, את לא רוצה לתת שום סיכוי לילדים שלך?,את רוצה לשמר את דור הגמדים?!"
אני:"היתי עושה אותו מתחת לשולחן בעבודה, ונותנת ליוסי לעשות לי פינוי" הגר"נו בטח, שניכם נכנסים לשם בעמידה"!!!1 בת דודה שלי:"בואי נכתוב לסנטה קלאוס מכתב, אבל לא בעיברית, כי הוא לא מבין.." גילי:"נמאס לי מהחיים שלך"
דני:"שחר שחר! המוח פטל שלך נזל לך על הנעליים..." יוסי:"אני מאוד חשדן. נגיד שחר, עכשיו נראית לי כמו מרגלת רוסיה" אני :"תראה אותי! אני מכוערת, שמנה, מגעילה, השיער שלי לא מסודר, איך יצאתי ככה מהבית?!" מרון:"כן הא,את צודקת.." אני:"שקרן!" - דבר שהשגתם השבוע:יצאתי עם מלון, הכרתי כמה אנשים חדשים, ראיתי אנשים ישנים, עבר לי הדיכאון. - מאכל השבוע:ממ וואי פסטה מזעזעת שהכנתי - משהו שעשה לכם את השבוע:לראות את כולם - משהו שהרס את השבוע:לחזור ללמוד, אמא.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:עבודות באנגלית זה מרושע
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראות את התגובה של ליטל למתנה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לדבר איתו, ושזה לא יעניין אותי :) -שיר שפתחתם איתו את השבוע:בטח משהו ברוסית אצל אלכס.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מרון, ליטל..האנשים שאני רואה בד"כ.. דניאל אם יהיה מתי:/ סתם: - תמונה (תתפרעו!):

linor417

New member
feel like it.

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):somebody els,,,,לא השתחחרי ממנו מאז ההופעה. - שיר השבוע (כללי): stairway to heaven.... - אלבום השבוע:פחד מוות והלהיטים של led zeppelin - האדם שעשה לכם את השבוע:מורן..... - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לחפש משמעות.........לא מספיק לי לחיות ולמות.."[מקבל משמעות כל כך אדירה בלייב.] - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא משנה........ - דבר שהשגתם השבוע:דיסק ועייפות כרונית. - מאכל השבוע:--- - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה. - משהו שהרס את השבוע::-\ - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אנשים הם לא תמיד מה שהם מביעים....לטוב ולרע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מחווה ללדזפלין! נקודת אור שנראת רחוקה מדי. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שיחת נפש עם מישהו מסויים. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא נפתח השבוע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
סתם: - תמונה (תתפרעו!):

ב י ז י

New member
אני שואל לאן, לאן את הולכת

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):טיפה בים - שיר השבוע (כללי):Evanescence - Like You - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שט לי בנהר בחיים באיטיות, בלי רוחות ובלי גלים"- שבוע באמצע החיים - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): #"יותר מאוהב מזה, זה אפרסק מאוהב" #"יש לי כבוד למוצר הזה" # "יש לי שאלה אליך, אבל תעני בכנות, טוב?" "אם זה אישי מדי, אני אגיד לך "אישימדי" " "יו תראי ת'מעדן הזה! בדוק קונים אותו כשניפתח!" "איתי 1 אמר לאיתי 2 שאת יוצאת עם איתי 3 ושיש לך ילד מאיתי 5. רגע, יש מצב יצאת עם כל האיתיים בארץ?" "בוער לך,אלא מה...רק שובי...שובי אליי.." "הכל זמני וכמה שאני שמנמןןן" - דבר שהשגתם השבוע: לראות את צרפתי, ניתוח אישיות, לראות את הפרצוף האמיתי. - מאכל השבוע: תפו"א אדמה מוקרם טעים שבא לבכות - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: האגו, ההשפלה, העצבים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אל תהיו נבזים. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שנעבוד הרבה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שנכין עוגת גבינה במטבח של תומיתומיכפות. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא שרע לי- אפרת גוש -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: תומי, מיכאל, דניאל, צרפתי. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

MarkDeen

New member
Dont Stop The Music

מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): עכשיו את, עידן, לעולם מצידי. - שיר השבוע (כללי): עברי לידר-כבשים,כשאתה לבד. דן תורן-לבן על לבן. - אלבום השבוע: דן תורן-עוד סיבוב. - האדם שעשה לכם את השבוע: קטיה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"גם כשמתגנב בלבול כשאתה לבד, אתה שוטף אותו עם וודקה." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא זכור. - דבר שהשגתם השבוע: שיחת נפש. - מאכל השבוע: ארוחת עובדים במזנון. - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה במודיעין. - משהו שהרס את השבוע: החברים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אם אין אני לי - מי לי. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הג'ירפות בצוללת ועברי בתיאטרון. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה שבוע טוב? -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ג'ה איז וואן-מוש. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:שגיא. סתם: - תמונה (תתפרעו!):

billi bob

New member
../images/Emo41.gif"כמה זמן, אני מחכה שיבואו ימים טובים..."

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים): לעולם מצידי
, ליפול, תענה לי. שיר השבוע (כללי): אצלך בעולם [עמרי, בגללך! (בזכותך...
)], ימים טובים- נמרוד לב. הרבה של שילה אלבום השבוע: פחד מוות, מציאות נפרדת- היהודים, תתנהגי יפה- שילה האדם שעשה לכם את השבוע: כל מי שהיה ב"מפגש" [לא מדברים על זה
], תום
, גיל
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אהבה אסורה- מתוקה ומרה"/ "אני רוצה להיות אחרת, אבל לא יודעת איך"/ "תני לי יד, תני לי מקום אצלך בעולם" משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): כל מה שהיה במפגש בשלישי- פשוט אנשים קוברים!!!
-תום ברביעי שזכר את המצלמה המחורפנת שלי מירושליים: "טיטי, שני פלאשים"
-"בהמה הולנדית" לא זוכרת עוד
דבר שהשגתם השבוע: לפגוש אותם סוף סוף
. להתבאס מעצמי. תקווה, יאוש. מאכל השבוע: סלט ארומה עם גילצ'
משהו שעשה לכם את השבוע: לפגוש את ענבר וספיר [אתן לא מבינות כמה שמחתי שזה יצא ככה] ומי שבא אחר כך- אוחנה, זאמי ועמרי [בדיוק מה שרציתי...]. ההופעה במודיעין. שבוע עם הרבה עבודה. משהו שהרס את השבוע: כמובן שאני ורק אני. מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין דבר אמיתי.
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: ללכת למשחק מחר בטדי!! עוד שבוע של עבודה. משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה טוב! שבית"ר תנצח. שיר שפתחתם איתו את השבוע: אצל בעולם. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: הרבה....
סתם:
תמונה (תתפרעו!): אי אפשר אחרת...

למעלה