מתחת לשמיכה עושה אותו גיבור, בוחרת מה לזכור.
מומלצי השבוע השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):לא חושבת שיש - שיר השבוע (כללי):הכל זה לטובה
- אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:כל החבר'ה של ג"צ, כל מי שהיה בסוגשל מפגש..
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הגר על אלישע: "תגידי, את לא רוצה לתת שום סיכוי לילדים שלך?,את רוצה לשמר את דור הגמדים?!"
אני:"היתי עושה אותו מתחת לשולחן בעבודה, ונותנת ליוסי לעשות לי פינוי" הגר"נו בטח, שניכם נכנסים לשם בעמידה"!!!1 בת דודה שלי:"בואי נכתוב לסנטה קלאוס מכתב, אבל לא בעיברית, כי הוא לא מבין.." גילי:"נמאס לי מהחיים שלך"
דני:"שחר שחר! המוח פטל שלך נזל לך על הנעליים..." יוסי:"אני מאוד חשדן. נגיד שחר, עכשיו נראית לי כמו מרגלת רוסיה" אני :"תראה אותי! אני מכוערת, שמנה, מגעילה, השיער שלי לא מסודר, איך יצאתי ככה מהבית?!" מרון:"כן הא,את צודקת.." אני:"שקרן!" - דבר שהשגתם השבוע:יצאתי עם מלון, הכרתי כמה אנשים חדשים, ראיתי אנשים ישנים, עבר לי הדיכאון. - מאכל השבוע:ממ וואי פסטה מזעזעת שהכנתי - משהו שעשה לכם את השבוע:לראות את כולם - משהו שהרס את השבוע:לחזור ללמוד, אמא.. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:עבודות באנגלית זה מרושע
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:לראות את התגובה של ליטל למתנה - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לדבר איתו, ושזה לא יעניין אותי
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:בטח משהו ברוסית אצל אלכס.. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מרון, ליטל..האנשים שאני רואה בד"כ.. דניאל אם יהיה מתי:/ סתם: - תמונה (תתפרעו!):