ג. יפית היום בתפוז אנשים

אני מצדיקה אותה

הצבא לא רצה אותי ואפילו להתנדב או שירות לאומי זו בעיה בשבילי ותאמין לי שאתה לא רוצה לדעת איזה בעיות ישלי שגללה ישלי פטור במקום לקטול תחשוב קצת לפני

מעיין©

New member
אני אמרתי שזה לא נחשב../images/Emo35.gif

ממש לא! אני בעצמי מתנדבת לצבא ואני מאוד מעריכה אנשים שבוחרים בדרך הזאת. אבל- אני לגמרי מקבלת אנשים שלא עושים את זה. זו זכותם המלאה. המדינה בעצמה נתנה להם רשות לעשות את זה בכך שהיא נתנה להם פטור רפואי. מסיבות מוצדקות.

cobainos

New member
../images/Emo45.gif.גיא,כדאי שתירגע

אתה לא יודע מאילו סיבות הצבא לא רוצה אותן!מה אתה תוקף?כנראה שיש סיבה לזה.אף אחת מהן לא הלכה לקב"ן וסיפרה לו שטויות.את שתיהן הצבא דחה.אז תירגע.

Guy Schlesnar

New member
וכל מה שאני אומר זה שאפשר

להתנדב למקומות אחרים. אבל לשמוח שקיבלת פטור מצבא? נראה לי נוראי.

Guy Schlesnar

New member
אף אחד לא מושלם

אבל המינימום שאפשר לעשות,זה לתת את השנה ותשע או השלוש שנים האלה ולתרום למדינה שלך.

לא נראה לי שתפסתן טוב את הכוונה שלו

תקראו שוב את ההודעה הראשונה של אנה. זה לא נשמע כאילו היא עצובה ומבואסת בגלל שהיא לא מתגייסת, אלא שהיא מאוד מרוצה מעצמה שהיא הצליחה לקבל פטור. אנחנו לא אמורים לנחש שזה פטור בגלל ענייני בריאות. גם כשאני קראתי את ההודעה הראשונה התעצבנתי כי זה היה נראה לי שהיא משתמטת סתם.

Earth Angel

New member
שלום לכל הראשל"צים! (ושאלה)

לא האמנתי שתגיע הפעם שאיעזר בפורום הזה, אך הנה זה קרה. ובכן, אני צריכה הכוונה פשוטה. חברה שלי הזמינה אותי היום לפאב בראשל"צ שנקרא "קאצה". תהיתי: א. מה הכתובת המדוייקת של המקום. ב. האם אוכל לקבל הוראות פשוטות כיצד להגיע. אם תוכלו לענות לי במהירות האפשרית, אודה לכם, כי אני צריכה להתייצב שם בעוד כשעה.
בתודה מראש, וסליחה על הטירחה.

Guy Schlesnar

New member
היישר מהאתר של דפי זהב

ז'בוטינסקי 48,לפי המפה זה ממש ליד המשטרה.

Guy Schlesnar

New member
קקה,לא עבד בדיוק

פשוט תרשמי קאצה,יש רק תוצאה אחת. שם יש גם מפה,גם כתובת וגם מספר טלפון.

קיר קמט

New member
זה ממש על הכביש של ראשון

אם אתה מגיע מכיוון גשר ראשון, ופונה לכיוון מרכז ראשון, זה ממש בהמשך הכביש, רק שזה בכיוון ההפוך שלך... מה שאפשר לעשות, זה ברמזור השלישי הרביעי אחרי הגשר לקחת שמאלה, ולקחת בפניה הראשונה שם ימינה, ושם לחפש חניה. אחרי שמצאת חניה, תחזור לרחוב הראשי, זה מקום קטן וחביב שיש לו שלט של קאצה על מן יריעת בד כזו שנראת כמו מטריה, הלוואי שהייתי יודע איך קוראים לדברים האלה. כתוב KATZA.

למעלה