היום ב-
אנשים

גלעד2211

New member
לא הורס כלום ../images/Emo13.gif

סתם שאלתי אותו שאלה כי האובססיה הזאת גורמת לכם לאופקים מצומצמים במקום להרחיבם. אפילו לענות לו לא היה לכם מה וזה חבל.

RenanaD

New member
עכשיו גלגלצ מואשמת גם בהצרת ../images/Emo131.gif

האופקים של מאזיניה?

limors2

Active member
כמובן!../images/Emo54.gif

כל מה שרע בחייך- גלגלצ אשמים בזה! לא ידעת?

גלעד2211

New member
לא לא לא אשמים זה אתם אשמים

באובססיה הזאת שלכם אבל שיהיה
סך הכל אמרתי שצריך לגוון מידי פעם ולא להיות נעולים על אותה מוזיקה אלה להפתח גם למוזיקה אחרת זה מומלץ.

tkuihehr

New member
אח שלי, תגובה

השירים שמושמעים בגלגלצ הם שירים במצליחים בכל העולם, רוב השירים מגלגלצ חוזרים על עצמם ברדיוס 100, ורובם המאוד גדול מושמע בכל התחנות בארץ, גלגלצ משיגים אותם בכמה שבועות פשוט. ואם אתה מסרב להאמין לזה, תשווה בין המצעדים השנתיים שיהיו בעוד חודש, ותראה עד כמה הם דומים בכולם, וכן, גם למצעד של גלגלצ, [אולי פה ושם יהיו שינויים], ובעצם היי, אם כל התחנות חושבות דומה, אז למה שלא נישאר על אחת וזהו? אנחנו בחרנו בגלגלצ, גם ככה סיפור למצוא את שאר התחנות, זאת תחנה קבועה אצלי באוטו וברדיו...

גלעד2211

New member
לא הבנתי כלום

מה סיפור בלכוון באטו 100? ואם אתה אומר שהכל אותו דבר אז למה לא לעשות שינוי לתחנה הזאת שאתה מממן אותה מכיסך? תדרוש איזה שינוי מגיע לך זו זכותך. חוץ מזה שב100 יש המון שירים שכמעט לא שומעים בגלגל"צ ולצערי לפעמים אני שומע באוטובוס אין לי ברירה לא תמיד הדיבורית של הפאלפון עליי וכשהיא עליי אני שם פול ווליום תחנות אחרות <100 היא אחת מהם כשאני מתעצל להעביר למשהו אחר רק כשיש רדיו MTV אני מחפש משהו אחר>. יש לי 20 תחנות מקויילות חוץ מזאת. אפילו רדיו צפון ירושלים ועוד כמה מהארץ יש לי שם. פשוט מסתבר שאפשר לקחת ממני כסף בכדי לממן את התחנה הזאת לצערי אבל לא להכריח אותי להאזין לה
וחבל ברגע שהם יפסיקו לקחת מהכיס שלי אני כן אאזין אני חושב שיש שם מוזיקה נחמדה אבל יש לי הוצאות יותר חשובות מעל מוזיקה ואת מה שהם משדרים אני יכול לקנות על דיסקים באותו כסף שהם גובים ממני.

tkuihehr

New member
עוד לא הבנת שזה לא קשור?

אז אני יכול להגיד ש"אם כבר אני משלם, למה לא לנצל?, אני מאזין דווקא, רק בגלל שאני משלם ולא רוצה להפסיד את מה ששילמתי עליו", מה שאתה אומר זה כמו לקנות דיסק, ולא לשמוע אותו בכוונה, אני יכול להבין אם אתה לא שומע כי זה לא מעניין, או כי השירים שם דפוקים, אבל זה אותם שירים! ואתה לא לא שומע בגלל זה, אלא בגלל שבא לך לעשות דווקא, אז תעשה, ואני אמשיך לשמוע את שלי, וכל אחד יישאר על התחנות שלו. וכאן אני מסיים סופית לדבר איתך על הנושא הזה , כי זה באמת עושה לי כאב ראש, כי כמה שלא מנסים להתעלם אתה ממשיך לחפור בפורום גלגלצ על תחנות אחרות, ולנו אין כוח לזה, עכשיו גם מבחינתי הודעות כאלה שלך יזכו להתעלמות... אני סיימתי והרמתי ידיים

גלעד2211

New member
אוקי זכותך להנות מזה שמכריחים אותך

לעשות משהו במקום למחות זה זכותך. אני לא מאזין גם בגלל הקטע הזה וגם בגלל הפלייליסט החוזר ונישנה שלהם וגם ההפליה שהם עושים בין זמרים שאת זה מקבלים ואת זה לא אם זה לא נינט או שי גבסו זה לא נכנס וזה עצוב מאוד.

RJlake

New member
אבל לא מכריחים אותו!!!!!!!!!

או אף אחד מאיתנו!!!!! אנחנו לא בני חמש שמישו מכריח אותנו לשמוע גלגל"צ ואנחנו לא יכולים לקום ולכבות את זה למען השם!!! גלעד אתה גורם לנו לחשוב שאתה חסר קליטה או משו וחבל..באמת... אנחנו שומעים גלגל"צ כי תתפלא זה כיף לנו!! זה גורם לי להנאה אינסופית,מעלה לי חיוך על הפנים וגורם לליבי הקטן לרטוט!!! אין עוד תחנה ביקום שעושה לי את זה אז מדוע שאוותר על זה?? הא? תסביר לי????מדוע??? אתה רוצה שאהיה אומללה??? שלא אחייך יותר??? פפ ועכשיו גרמת לי להתשגע עם הסימני שאלה

גלעד2211

New member
תלמדי לקרוא!

לא אמרתי שמכריחים אותו לשמוע!!!!!!!!!! אמרתי שמכריחים אותו ואותך <ואת כל מי שמשלם מיסים> לשלם לתחנה הזאת!!!! כי שוב בפעם המיליון מכספי המיסים ומשרד הביטחון התחנה הזו מוחזקת וממומנת!!!!

RJlake

New member
בסדר תגובתי היא זהה גם לזה..

הרי מיסים זו חובה בארץ ובינינו המיסים לא הולכים באמת ליעדים שנועדו לשיפור או לעזרה לכלל...(אני חושבת שהשביתות מוכיחות את זה לא רע..) עובדה שלמרות המיסים שכרגע ההורים שלי משלמים יש מיליון ואחת דברים שאני יכולה להתלונן עליהם... לשמחתי אני יכולה להגיד שחלק מהמיסים הולכים למשו אחד שאין לי תלונות עליו והוא כמובן תחנת הרדיו גלגל"צ שמשרתת אותי נאמנה... כאשר יגיע היום בו אמאס בגלגל"צ וארגיש שמנצלים את כספי הוריי היקרים ארים אליך צלצלול ונצא לשבות יחדיו!

גלעד2211

New member
אבל כאן אפשר להשפיע ולהפריט

ולעשות משהו כדי שזה ישדר בצורה שלא תגרוף מהורייך ומחשבון חיילינו.

RJlake

New member
אבל זה לא באמת יעזור..אז זה לא יילך

לגלג"צ אלא לתחנה אחרת, לסיפוק מכונית לעוד חבר כנסת מלוקק או לשאר דברים שלא באמת מצדיקים את מימונם למרות ששוב - מבחינתי גלגל"צ כן מצדיקה נקודה.

גלעד2211

New member
הבעיה שאיתם זה לא יעזור

כאן זה יכול לעזור וכאן זה לא כמו שם שאין ברירה מי שלא מסכים עף כאן אפשר לא לסגור ולעשות משהו אחר כלומר שמקור הפרנסה יהיה ממקור אחר אפשר בכל מיני דרכים אולי אפילו לא דרך פרסומות רק צריך קודם לחשוב על דרכים ואז להציע או להציע להם לחשוב על דרכים.

RenanaD

New member
אתה מדבר כאילו אנחנו מסכימים ../images/Emo131.gif

איתך. ואנחנו לא

גלעד2211

New member
אגב אני מחכה ליום הזה

אני ואת ביחד
וואו מי יודע אולי יצא מזה משהו
ככה יהיו 2 מעשים טובים יהיה רשום בעיתון "בעקבות הפגנה על תחנת רדיו יצא זוג הזוג הכיר מהפורום ומשם זה התגלגל הלאה" חחחח

RJlake

New member
עד כמה שההצעה מפתה../images/Emo12.gif

לא אוהבת לריב עם בן זוגי על הרדיו

גלעד2211

New member
אז לא נריב מבטיח שנשמע

גם את זה ומה שתחליטי. שמעי הלב יותר חשוב לי מהרדיו ככה שלא יזיז לי מה נשמע עכשיו אני גיבור גדול אבל כשנהיה ביחד אני ממש לא אהיה כזה

למעלה