היום ב-
אנשים

tkuihehr

New member
זה לא בגלל זה

זה בגלל שאנחנו, רובנו הגדול, נולדנו בסוף ה80-תחילת ה90 ומעבר, כלומר, אנחנו היינו בזמן ההצלחה של אקווה ופחות על ד'ר אלבה, נכון, מודה, פחות מכיר, אבל לא בגלל גלגלצ, אלא בגלל שלא הייתי קיים כשהם היו מצליחים, את אקווה אני זוכר כי הם הצליחו כשאני הייתי ביסודי [עוד לפני שהאזנתי בכלל לגלגלצ], ובזמן האחרון לא משמיעים כמעט אף אחד מהם, ואם כן משמיעים אז זה באופן דומה לשני הלהקות...

גלעד2211

New member
בתקופה של אלבן היה קול השלום

בתדר 100 אף אם של אייבי נתן האגדי. אני יודע שהיו כל מיני חרטטנים ששמעו דווקא רשת ג' בגלל שחשבו שקול השלום היה פיראטי אבל זה לא מדוייק הוא לא שידר מהמיים הטריטורייאלים של ישראל לכן זה היה חוקי לא כמו ערוץ 7 שנסגר בגלל ששידר פה מהמיים הטריטוריאלים שלנו.

tkuihehr

New member
אז הבאת לנו ערך מילוני

על מה שהיה אז? אני לא הייתי בתקופה הזאת, לא חייתי, לא שמעתי לא רשת ג' ולא ערוץ 7 ולא 100 ואפילו לא גלגלצ...

RJlake

New member
../images/Emo45.gif קצת קשה לשמוע רדיו שאתה רק

נמצא בתכנונים...

tkuihehr

New member
אחלה פתיחה לאוטונומי ~../images/Emo110.gif~

לא! עכשיו סוגרים והולכים לאכול צהריים...

tkuihehr

New member
ונעמי מסכימה

"זה פשוט שיר דרק", היא אמרה בעצמה ועכשיו מוש מו"מ, למה לפתוח ככה? היתה פתיחה חמודה לנעמי [כרגיל], זהו ,שמעתי, עכשיו באמת אפשר ללכת

limors2

Active member
עכשיו מחכים שהיא תדבר, ואז ../images/Emo54.gif

הולכים לראות תפריזון ברייק החדש
והיא עוד לא הצליחה להתגבר על הסלידה שלה מהשיר
אהלן אהלן

tkuihehr

New member
וואי וואי וואי, איזה שירים טובים

היו מאז הפתיחה הגרועה: Fernando - Abba 16:26 עוד לילה - הדורבנים 16:22 תותים - אתניקס 16:19 Somethin' Stupid - Robbie Williams Ft. Nicole Kidman 16:16 ואח, השיר של עכשיו...

tkuihehr

New member
וזה ממשיך, עכשיו שאקירה שאקירה

העורך של אוטונומי היום פשוט טוב

tkuihehr

New member
ואני ממשיך [אחלה שירים יש]

זה ממשיך, השירים ממשיכים להיות טובים, בני בכבודי [הוא העורך? או שאחד אחר? השם פשוט יישאר לי בראש] נתן היום אחלה שירים: לראות אותה היום תיסלם 17:11 Still A Long Way To Go - James Dean Bradfield 17:07 מה עוד ביקשת - אריק ברמן 16:55 [
] Crazy -Aerosmith 16:50 [
] ארוץ אליך - שרון רוטר 16:46 ועכשיו, עוד שיר פגז: רד הוט Otherside [=] אמשיך לעדכן, גם אם זה טיפשי!

limors2

Active member
בקבוודי!../images/Emo54.gif

תודה על העדכון! אני נהנית לראות מה פספסתי....

אין בכלל מה להשוות!

זוהר ארגוב זמר מעולה
(ראית את ההצגה עליו? "מלך" או ה"מלך"? סאב זמר טוב:)

tkuihehr

New member
זה שהושמע עכשיו?

הוא יפה לאללה, מבחינתי הוא מחליף את שמעון השכן, באמת. אני אוהב אותו, מצפה בשבילו להצלחה ענקית, שיר השבוע שלי ללא ספק ומוזר? יכול להיות, אולי בגלל זה אני אוהב אותו...

למעלה