שאלון היכרות!

yahel1924

New member
אוקיי, אני צריכה להסתכל על כל התגובות לפני

שאני שואלת משהו, אל תתיחסי.

Osher191

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: אושר גיל: 17 וחצי עיר מגורים: קרית ים מבינה משו באופנה?- חחח לא מי יודע מה
עונה מועדפת? לא יודעת...ראיתי רק את העונה הנוכחית ואת זו שלפניה מתמודד/ים מועדף מכל העונות? דניאל V
, סנטינו [where's andrew?!?!?!], אולי, לורה בגד הכי אהוב מכל העונות? היו כ"כ הרבה דברים מדהימים... (בבקשה, רק מי שלא גילה את הספוילר, אלא אם כן גיבש דעה לפני שהוא ידע) מי לוקח בגמר העונה???- וואו זה קשה...הייתי רוצה שאולי או לורה יקחו

Yu vi

New member
חחחחחחח גמני../images/Emo6.gif

לדעתי זה הקטע הכי קורע מכל העונותXD בימים האחרונים אני עושה מרתון עונה שנייה ובדיוק היום ראיתי את הפרק הזה שהוא עושה את החיקויי XD זה כל כךךךךךךךךך מצחיייייק עם ה"רד לובסטר"

אביבא

New member
הממממ ! שלום :]]]]

שם: אביה גיל: 13 וחצי עיר מגורים: רחובות מבינה משו באופנה? כן עונה מועדפת? חורף-קיץ משהו :] לפעמים כך ולפעמים כך מתמודד/ים מועדף מכל העונות? הממ !! קלואי, אנדריי, דניאל, מייקל, נורה, קיין, אוסטיייין בגד הכי אהוב מכל העונות? יש מליאן ו7 אבל הראשון שקופץ לי לראש זה השמלה של קלואי בתחרות החלקה על הקרח [התכלת שמתחילה מלמעלה בגלים כאלה] (בבקשה, רק מי שלא גילה את הספוילר, אלא אם כן גיבש דעה לפני שהוא ידע) מי לוקח בגמר העונה??? אין לי מושג משום ספוילר אבל לדעתי מייקל. או לפחות ככה אני רוצה לקוות... מקווה רק שלא ג'פרי- יאאאאאאאאאאאאאאק. מייקלמייקלמייקל

P i x i e s

New member
../images/Emo3.gif

שם: יובל :)
עיר מגורים: יהוד
מבינה משו באופנה? מממ, יש מצב. אני די מכורה לכל הTeen Vouge וCosmo! Girl ככה ש.. כן. P:
עונה מועדפת? נראה לי שהשלישית. אפילו שממש אהבתי את הראשונה.
מתמודד/ים מועדף מכל העונות? קארה סאון, ההוא שהיה ברביעייה הסופית אבל לא בשלישייה בעונה השנייה (זה שמלמד עיצוב אופנה), ומייקל:]
בגד הכי אהוב מכל העונות? יש כמה של אולי שהייתי מתה ללבוש.
(בבקשה, רק מי שלא גילה את הספוילר, אלא אם כן גיבש דעה לפני שהוא ידע) מי לוקח בגמר העונה??? לפני שידעתי מי זכה הייתי מאד בעד מייקל. (אני לא אומרת שהוא לא זכה, פשוט הייתי בעדוP:)

scarlet moon

New member
טוב אני גם אצטרף

לא פספתי אף פרק מאף עונה
ומזל טוב על הפורום
שם: טל גיל: 22 עיר מגורים: רעות מבינה משו באופנה? הא, פחות או יותר :] עונה מועדפת? סתיו/אביב מתמודד/ים מועדף מכל העונות? אוסטין סקרלט
, ג'יי, קלואי, קארה-סון... בגד הכי אהוב מכל העונות?באופן מפתיע מאד אהבתי את השמלה שסגרה את התצוגה של וונדי מהעונה הראשונה בשבוע האופנה...

scarlet moon

New member
למי שלא הבין, הסתיו/אביב היה בצחוק ../images/Emo3.gif

אי אפשר באמת לבחור.

Grey Faerie

New member
yoooo גמני גמני!

שם: ספיר:) גיל: 17 עיר מגורים: ראשל"צ מבינה משו באופנה? יש יש סטייל
חח סתם, לא ממש. עונה מועדפת? זאתי :) (יענתו 3) מתמודד/ים מועדף מכל העונות? לא יודעת
יש כמה נו! Don't make me pick בגד הכי אהוב מכל העונות? אני מזה לא זוכרת את כל הבגדים חח (בבקשה, רק מי שלא גילה את הספוילר, אלא אם כן גיבש דעה לפני שהוא ידע) מי לוקח בגמר העונה??? מייקל לפי דעתי... השופטים ממש אוהבים אותו.

חדשה!

שם: ענבל גיל: 17 בקרוב עיר מגורים: ת"א מבינה משו באופנה? אני רוצה לחשוב שכן
עונה מועדפת? 1 מתמודד/ים מועדף מכל העונות? דניאל ווסוביק, מייקל נייט, אולי! וכמובן אוסטין בגד הכי אהוב מכל העונות? הממ... הבגד שאנדריי עשה בפרק של ההשראה (בבקשה, רק מי שלא גילה את הספוילר, אלא אם כן גיבש דעה לפני שהוא ידע) מי לוקח בגמר העונה??? אני בעד מייקל!

Tristana

New member
נעים להכיר :)

שם: אני עונה לכינוי שלי :) עיר מגורים: הרצליה מבין משהו באופנה?: לא באופן מקצועי... אני יודעת מה אני אוהבת ללבוש... עונה מועדפת: שלישית מתמודד מועדף מכל העונות: ראשונה - לא באמת אהבתי אף אחד / שניה - אמט, סנטינו / שלישית - ג'פרי בגד הכי אהוב מכל העונות: קולקציית הניצחון של קלואי

חדשה../images/Emo13.gif

[ולא תראו אותי פה הרבה...] שם:הדר גיל:16.5 עיר מגורים:חור בגוש דן מבינה משו באופנה?לא ממש עונה מועדפת?2 מתמודד/ים מועדף מכל העונות?ניק ודניאל ו.-עונה 2,מייקל ואולי-עונה 3 בגד הכי אהוב מכל העונות?השמלת ברבי של ניק[עונה 2],השמלת גן של אוסטין[עונה 1],הססט הלבשה תחתונה של דניאל[עונה 2],הבגד של מייקל באתגר המפורסמות[עונה 3],ועוד מלא (בבקשה, רק מי שלא גילה את הספוילר, אלא אם כן גיבש דעה לפני שהוא ידע) מי לוקח בגמר העונה???מייקל

למעלה