AAY-עונה 2,פרק 55

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAAY-עונה 2,פרק 55../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

לא יכולתי להתאפק ! תתבעו אותי
וטכנית עוד קצת יותר מחצי שעה כבר יום ראשון אז.. לא נורא חח ------------------------------------------- וואו ! פרקים אחרונים !! עכשיו אני אמורה כאילו לכתוב חפירת סיכום ?
אני אקצר כי אני יודעת שאתן מתות לקרוא את הפרקים חח כל מה שאני רוצה להגיד זה שנהניתי לכתוב את הפיק, להעלות אותו לפורום, לקרוא את התגובות וגם להשיב להן. התגובות! הו התגובות! התגובות הכה מושלמות שלכן! באמת שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל להודות לכל הבנות שהיו קוראות ומגיבות קבועות (מור, אלכס, שני, ספיר, מאי, קרן, סתיו ומצטערת אם שכחתי מישהי חח) , אלה שהיו קוראות סמויות, ואלה שקראו בעקביות והגיבו מדי פעם
את כולכן אני אוהבת ומודה לכן מכל הנשמה והלב, כי באמת, אין לכן מושג כמה זה משמח
אוהבות אתכן מלאאאאאא
יאללה פרקים אחרונים ! ---------------------------------------- השורות האחרונות: "זוכרת את צ'לסי? הילדה שפגשנו בדיסנילנד בירח הדבש שלנו? אני יודע שהיא כבר יחסית גדולה, אבל.. באמת שהתאהבתי בילדה הזאת. מה את אומרת?" אחיזתו של דאגי סביב ידה של אלי התהדקה. הוא הביט בה בציפייה, נרעד. "זה בדיוק מה שחשבתי" דמעה זלגה על לחיה הסמוקה של אלי. "אני מבין שזה מאושר?" דאגי צחק צחוק קטן וניגב את הדמעה. אלי הנהנה בשקט. "אתה עושה אותי מאושרת" היא חיבקה אותו.
פרק 55
כמה ימים אחרי השיחה של דאגי ואלי בנושא האימוץ, הם ארזו את חפציהם וטסו לקליפורניה. התחנה הראשונה- בית היתומים ג'ונסטון. למרבית מזלם, צ'לסי עדיין הייתה שם, מתוקה מתמיד. היא זיהתה אותם מיד וקפצה על שניהם בחיבוק גדול. דאגי ואלי שכרו חדר במלון שקרוב לבית היתומים, וביקרו את צ'לסי כל יום. הם בילו איתה המון! לקחו אותה לסרטים, לקניון, לפארקים, לים, או אפילו סתם שיחקו איתה בחדרה ושרו לה שירים. רק נהנו להיות בחברתה ורצו שתלמד להכיר אותם טוב יותר, לפני שהם מספרים לה על כוונותיהם. בינתיים, ריצ'ארד שהצטרף אליהם לקליפורניה, פנה לסדר את ענייני האימוץ. בכל זאת, מנהל להקות הוא בעל כישורים רבים. ריצ'ארד פנה לכל מי שצריך כדי להשיג את מסמכי האימוץ בהקדם האפשרי, אבל היה נראה שיש תור ארוך מדי, ותורם של אלי ודאגי לא יגיע לעולם.. ... "יש לי את זה!" "דאמט ריצ'ארד!" דאגי קילל כשבדיוק חתך את עצמו בגילוח בעקבות כניסתו המבהילה של ריצ'ארד לחדר המלון. "מצטער דאג, אבל מבטיח לך שאחרי שתראה מה יש לי, אתה עוד תודה לי!" ריצ'ארד נכנס אל המקלחת, מסתיר משהו מאחורי גבו. "כדאי שזה יהיה טוב" דאגי הסתובב אליו, מניח אצבע על החתך המדמם. "זה הכי טוב! אלה מסמכי האימוץ שלכם!" ריצ'ארד הוציא קובץ דפים מאחורי גבו ונפנף בהם בגאווה מול פניו של דאגי ההמום. עיניו של דאגי נפערו לרווחה, הוא לא היה מסוגל לדבר. רק אחז את הדפים בשתי ידיו, מתמלא בהרגשה נפלאה. "אממ דאגי.." ריצ'ארד קטע את חלומותיו בהקיץ. "מה?" דאגי מלמל בחיוך, בוהה בדפים. "אתה מלכלך אותם בדם" ריצ'ארד גיחך. "אוי לא!" דאגי קרא ומיד דחף את המסמכים לידיו של ריצ'ארד ורץ לשטוף את ידיו שלו. ... לא עבר זמן רב עד שאלי נכנסה לחדר ומצאה את דאגי מסתבך עם ערכת העזרה ראשונה, מנסה לשים פלסטר על פניו ללא הצלחה. על המסמכים היא בטעות דרכה כשהיו זרוקים על הרצפה, ודאגי כבר חטף צעקות על כך שלא משאירים דברים כל כך חשובים על הרצפה. מיד לאחר מכן הם ניגשו לבית המשפט שם אישרו את בקשתם וחתמו במקומות הנדרשים. רק אז יכלו לנסוע אל צ'לסי, ולבשר לה את החדשות הטובות, מקווים שאלה יהיו חדשות טובות גם בשבילה. וצ'לס הקטנה לא אכזבה. "מה את חושבת על אנגליה צ'לס?" דאגי שאל כשישבו שלושתם בגינה של בית היתומים. "אף פעם לא הייתי באנגליה. אבל אני רוצה לראות את הביג בן! המורה שלנו להיסטוריה אומרת שהוא ממש גדול!" צ'לסי סיפרה בהתרגשות. "כן, הוא באמת גדול" דאגי חייך. "היית רוצה לראות אותו יחד איתנו?" אלי הביטה בצ'לסי בציפייה. "בטח! נוסעים לאנגליה??" צ'לסי שאלה בהתרגשות. "אנחנו נשמח אם תבואי איתנו לאנגליה" אלי אמרה, חיוך לאט לאט מתפרש על פניה. "איתכם? באמת? איזה כיף!" צ'לסי שמחה וקפצה על אלי בחיבוק. מיד חיבקה גם את דאגי. "אולי אחרי שתראי את אנגליה תאהבי אותה כל כך שתרצי להישאר שם.. איתנו.." אלי אחזה בידה הקטנה של צ'לסי והביטה אל עיניה התכולות. צ'לסי בהתה בה כמה רגעים. "את מתכוונת.. לגור איתכם?" היא העבירה את מבטה בין אלי לדאגי שהנהנו אליה בחיוך. "כן!" צ'לסי צעקה בהתלהבות והחלה לקפוץ מעלה ומטה מוחאת כפיים. אלי ודאגי לא יכלו להיות מאושרים יותר. דאגי הרים את צ'לסי על יד אחת ואת ידו השנייה כרך סביב כתפייה של אלי. "אנחנו רוצים להיות המשפחה החדשה שלך צ'לס, מה את אומרת?" אלי שאלה, רעד נרגש בקולה. "מבחינתי אתם כבר המשפחה שלי. האמא והאבא שאף פעם לא היו לי" צ'לסי חייכה את חיוכה המתוק, הילדותי והתמים. דמעת אושר זלגה על לחיה של אלי. "אל תבכי אמא" צ'לסי הניחה אצבע עדינה על דמעתה של אלי וספגה אותה בחיוך. דאגי הביט בשתיהן נרגש, עומד לפרוץ בדמעות בעצמו. "הווו אני אוהבת אותך!" אלי לא יכלה לעמוד בזה יותר וחיבקה את צ'לסי נרגשת, מנשקת את פניה. "ואני אוהב את שתיכן! ברוכה הבאה למשפחה צ'לס!" דאגי נשק ללחיה של צ'לסי ואחר לזו של אלי, שמח שסוף סוף יוכל להיות אבא, לבת הכי מדהימה שיש. ------------------------------------- פרק 56 ואחרון בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 56-הפרק האחרון !!../images/Emo63.gif

הנה זה הגיע, הפרק האחרון.. ואני יודעת שאתן ממש אוהבות את זה, וגם בגלל שזה פרק אחרון, יש שיר ! חח אז כשמופיע הסימן
תפעילו את השיר הבא http://www.youtube.com/watch?v=Bj1AesMfIf8 אחד השירים האהובים עלי בעולם
אני באמת מקווה שתהנו מהפרק הזה
פרק 56- הפרק האחרון
** שנה מאוחר יותר ** עברה שנה מאז שאימצנו את צ'לסי שלנו. מסתבר שיום האימוץ היה גם יום ההולדת שלה. תכננו לה חגיגה גדולה היום. אני לא מאמינה שכבר עברה שנה. זה היה נראה כמו יומיים. כמו שדאגי תמיד אומר- "הזמן עובר מהר כשנהנים". זאת הייתה שנה מדהימה! קודם כל, צ'לס ודאגי. האנשים החשובים בחיי. אני הוצאתי עוד אלבום, שאני מאוד גאה בו ועבדתי עליו הרבה זמן. יצאתי לעוד סיבוב הופעות, נהדר. הוא היה אישי יותר, מרגש יותר. צ'לסי הצטרפה אלי לבמה באחת ההופעות. הקטנה שלי יודעת לשיר ! הבנים שיחררו עוד כמה סינגלים מהאלבום החמישי והאחרון שלהם, זה שהפיקו בעצמם, והפך למצליח ביותר של "מקפליי" עד היום ! אני והבנות כל כך גאות בהם ! הבנות שלי.. החברות הכי טובות שלי. עדיין אותה חבורה, כמו תמיד. מטפלות בבני הזוג האינפנטיליים שלנו, שמתנהגים כמו תינוקות לפעמים. התינוקות שאנחנו אוהבות כל כך. טומי, התינוק היחסית בוגר מביניהם, בעל ואב למופת, שבזמן האחרון שוקל לפתח את קריירת המשחק שלו. ג'יו, אשתו השחקנית, תומכת בהחלטה ומעבירה לו שיעורים פרטיים בבית. הבנים צוחקים עליו, אבל עמוק בפנים יודעים שאין משהו שטום לא יכול לעשות. הארי, תינוק שמתבגר בזמן האחרון, חדל מהרגלי השתייה המגונים שלו ביום שחזר לאייזי. "היא אהבת חיי" הארי הודה בפני לפני כמה ימים. הוא עומד להציע לה נישואין בקרוב, כשיהיו יחד שנה וחצי ברצף ! אני יודעת שהיא תסכים. הם נועדו להיות יחד. דני, תינוק שלא נראה לי שיתבגר לעולם. לפעמים מוכיח שהוא אחראי ומסור בדאגתו ללא גבולות לקייטי. כולנו יודעים שהוא אוהב אותה מעמקי נשמתו, שאם יקרה לה משהו הוא ימות. דני לא עוזב אותה לרגע אחד, לא נותן לה ליפול, תומך בה לכל אורך הדרך. כשקייט בידיו של דני, היא לא תחלה שוב. אבל על חתונה, אין מה לדבר איתו. דן מפחד ממחויבות, למרות שהוא יודע, בדיוק כמו כולנו, שקייט היא האהבה היחידה שחווה, ושאי פעם יחווה. ודאגי שלי, זה שהיה הכי תינוקי מכולם, מוכיח את עצמו בשנה האחרונה כאדם בוגר במלוא מובן המילה, האבא הכי נפלא שיש. הוא זה שרתם את הבנים לארגון מסיבת יום ההולדת של צ'לסי. לא הייתי מאמינה, על דאגי שפגשתי לפני בערך ארבע שנים, רק נער, קצת משוגע ומאוד ילדותי, שיתנהג כך. שיפתיע אותי כל יום מחדש. ... "היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת לצ'לסי!" כולם שרו לכבוד צ'לסי ביום הולדתה. היא בת 7 היום. צ'לסי לקחה נשימה גדולה, ואז בבת אחת כיבתה את כל הנרות על העוגה. כל חבריה של צ'לסי מהכיתה מחאו כפיים וצ'לסי חייכה מאושר. "מה ביקשת ילדה גדולה?" דאגי הרים את צ'לסי בזרועותיו. "אני לא יכולה לגלות אבא, אחרת זה לא יתגשם" צ'לסי הסבירה. "קדימה, את יכולה לספר לי. לאבות מותר לספר" דאגי לחש. "ביקשתי שיהיה לי אח קטן" היא לחשה בחזרה, מחייכת. דאגי הביט בה מופתע כמה דקות. הוא לא האמין כמה אפשר לאהוב ילדה בת 7. "את מדהימה את יודעת את זה?" דאגי נשק ללחיה. "בטח שכן אבא!" צ'לסי צחקה וקפצה מבין זרועותיו, מצטרפת אל שאר חבריה. הוא הביט בה בחיוך גאה, מתרחקת. "אני פשוט לא מאמין" טום הגיע לפתע מאחורי דאגי, מניח יד על כתפו. "מה?" דאגי הסתובב אליו. "אני לא מאמין שאני שוב בלונה פארק הזה! גם את יום ההולדת של צ'לסי הייתם חייבים לעשות כאן?!" הארי קרא, עומד ליד טום. "אחי אתם אובססיביים" דני הגיע גם הוא. "לא אנחנו לא!" דאגי התגונן. "פשוט קצת ילדותיים" צחק. "ראיתם את אלי במקרה?" "לא" השיבו השלושה יחד במבט תמוה. דאגי גירד בראשו. "אני הולך לחפש אותה. תשגיחו על חבורת החוליגנים האלה" דאגי פקד ורץ משם למצוא את אלי. "אלי! אל!" קרא כשהתהלך ברחבי הפארק אשר נסגר במיוחד בשביל יום ההולדת של צ'לסי. הבעלים כבר הכירו את דאגי ואלי. הוא ראה אותה יושבת על ספסל והתקרב אליה בצעדים מהירים. "היי אל, מה את עושה כאן?" דאגי התיישב לצידה. מבטה היה מושפל למטה, דאגי לא ממש יכל לראות את פניה. אלי לא השיבה.
"אלי? הכל בסדר?" דאגי הרים את ראשה אליו באצבעותיו. דמעות היו בעיניה. "למה את בוכה??" דאגי נלחץ, מנגב את דמעותיה. "אלה דמעות של אושר" חיוך בצבץ מבין שפתיה. "הו גם אני מתרגש. בכל זאת, יום הולדת לבת שלנו. את יודעת מה היא אמרה לי עכשיו? שבמשאלת יום ההולדת שלה היא ביקשה אח קטן! איזה מתוקה!" דאגי סיפר בהתלהבות, מחייך כנזכר. אלי צחקה לעצמה. "מה?" דאגי הביט בה מבולבל. "אני מניחה שהבת שלנו חוזה את העתיד" אלי הניחה את כף ידה על זו של דאגי. "למה את מתכוונת?" דאגי לא הבין. "אני בהריון דאגי" אלי חייכה, את החיוך הגדול ביותר שדאגי ראה מימיו. ... ** תשעה חודשים מאוחר יותר ** דאגי יצא אל המסדרון הארוך. צמרמורת בכל גופו, ידיו עדיין רועדות, דמעות נרגשות בעיניו התכולות. הוא התקדם בצעדים איטיים, נהנה מכל צעד. הוא אהב את היום הזה, ולא רצה שיגמר. "צ'לס" סוף סוף הגיע מעבר לפינה ומצא את חבריו ואת בתו הקטנה יושבים בציפייה על כסאות ההמתנה. "אבא!" צ'לסי נעמדה ורצה אליו. החבורה הגדולה נעמדה על רגליה, מביטה בו בהתרגשות. "נוו?" שאלו דני, טום והארי יחד. חיוכו של דאגי התרחב מרגע לרגע. "נולדה לי תינוקת" הוא בישר באושר. צ'לסי חיבקה את רגלו בחוזקה. הבנים רצו אליו והעניקו לו חיבוקים חמים, כך גם הבנות. הוא כל כך שמח, בקושי הבין מה הולך סביבו. "בואי צ'לס, נלך לראות את אחותך הקטנה" דאגי אחז בידה העדינה של בתו הבכורה. היא רעדה מעט. דאגי סימן לחבריו שמאוחר יותר יחזור לקחת גם אותם, הם הנהנו בהבנה. דאגי וצ'לסי נכנסו לחדר, בצעדים קטנים ושקטים. בשנייה שהדלת נפתחה אלי הרימה מבט מאושר אליהם. בידיה היא החזיקה תינוקת פצפונת, עטופה בשמיכה ורודה. "לכי" דאגי עודד את צ'לסי להתקדם. זו התקרבה אט אט לאלי, חיוך נסוך על שפתיה. היא נעמדה ליד מיטתה של אלי, מביטה בתינוקת הישנה. פנים כל כך קטנות, מלאכיות. היא לא האמינה שאי פעם יהיו לה הורים, ועכשיו זכתה לאחות. לא יכלה לבקש יותר מזה. דמעה זלגה על לחיה הורדרדה של צ'לסי. "הוו מותק אל תבכי" אלי ניגבה את דמעתה של צ'לסי באצבעה. "זה משמחה. סוף סוף, אנחנו באמת משפחה" צ'לסי אמרה, צוחקת מעט את צחוקה הילדותי. דאגי התקרב והניח את ידיו על כתפייה. "תמיד היינו" הוא אמר בשקט והביט בבנות החשובות בחייו, הנשים שהוא כל כך אוהב, אלא שייתן הכל למענן. "אז איך קוראים לה?" צ'לסי שאלה בלחש, לא מסירה את מבטה מאחותה המתוקה. דמעת אושר זלגה מעינה הירוקה של אלי. היא הביטה, בבעלה, ובשתי בנותיה, יודעת שזה רגע שתזכור לנצח, עם האנשים שהיא הכי אוהבת בעולם כולו, המשפחה שלה. "קוראים לה הופ, כי כל מה שאי פעם קיוויתי, וחלמתי עליו.. התגשם". ------------------------------------------- זהווווווווווו !@#$%^&*! פרק אחרון.. הסתיימה העונה. עצוב
אני באמת מקווה שאהבתן את הפרק הזה ושנהנתן ממנו, ומשאר העונה כמובן DD: אני יותר מאשמח ואודה לכן אם תגיבו, גם אלו שלא מגיבות תמיד, או הקוראות הסמויות. אני אשמח לשמוע מכל מי שקוראת את הפיק הזה מה היא חושבת ! מחמאות, תלונות.. הכל ! בבקשה
שוב תודה ענקית לכולן, אני אוהבת אתכן ותהנוווווווו
** אגב.. מצאתי את עצמי היום פותחת דף חדש בוורד עם הכותרת All About You- Season 3.. כתבתי 5 שורות, לא לפתח ציפיות חח

../images/Emo175.gifעהאהעאהעהאעהאעאהעאהעהאהעהאעהאעהאעהאעהא

עהאהעאעהאהעאהעהאהעאהעאהעהאהעאהעהאעהעהאעאהעאהעאהעאהעהאעהא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא עבר זמן רב עד שאלי נכנסה לחדר ומצאה את דאגי מסתבך עם ערכת העזרה ראשונה, מנסה לשים פלסטר על פניו ללא הצלחה. חחחחחחחחחח כל כך מתאים לו
"אנחנו רוצים להיות המשפחה החדשה שלך צ'לס, מה את אומרת?" אלי שאלה, רעד נרגש בקולה. אאואואואאאאאאווו איזה חמודים הם!! כל כך התרגשתי!!
"אל תבכי אמא" צ'לסי הניחה אצבע עדינה על דמעתה של אלי וספגה אותה בחיוך ההאעהעאאהעעא היא כזאת חמודה! זה כזה כיף לראות שדאגי ואלי הורים הם כל כך חמודים יחד!! טומי, התינוק היחסית בוגר מביניהם, בעל ואב למופת, שבזמן האחרון שוקל לפתח את קריירת המשחק שלו. ג'יו, אשתו השחקנית, תומכת בהחלטה ומעבירה לו שיעורים פרטיים בבית. הבנים צוחקים עליו, אבל עמוק בפנים יודעים שאין משהו שטום לא יכול לעשות. הארי, תינוק שמתבגר בזמן האחרון, חדל מהרגלי השתייה המגונים שלו ביום שחזר לאייזי. "היא אהבת חיי" הארי הודה בפני לפני כמה ימים. הוא עומד להציע לה נישואין בקרוב, כשיהיו יחד שנה וחצי ברצף ! אני יודעת שהיא תסכים. הם נועדו להיות יחד. דני, תינוק שלא נראה לי שיתבגר לעולם. לפעמים מוכיח שהוא אחראי ומסור בדאגתו ללא גבולות לקייטי. כולנו יודעים שהוא אוהב אותה מעמקי נשמתו, שאם יקרה לה משהו הוא ימות. דני לא עוזב אותה לרגע אחד, לא נותן לה ליפול, תומך בה לכל אורך הדרך. כשקייט בידיו של דני, היא לא תחלה שוב. אבל על חתונה, אין מה לדבר איתו. דן מפחד ממחויבות, למרות שהוא יודע, בדיוק כמו כולנו, שקייט היא האהבה היחידה שחווה, ושאי פעם יחווה. ודאגי שלי, זה שהיה הכי תינוקי מכולם, מוכיח את עצמו בשנה האחרונה כאדם בוגר במלוא מובן המילה, האבא הכי נפלא שיש. הוא זה שרתם את הבנים לארגון מסיבת יום ההולדת של צ'לסי. לא הייתי מאמינה, על דאגי שפגשתי לפני בערך ארבע שנים, רק נער, קצת משוגע ומאוד ילדותי, שיתנהג כך. שיפתיע אותי כל יום מחדש. ווואאאוווווו אני יודעת שזה ממש ממש ממש ארוך!! אבל מה לעשות הפסקה הזאת ממש ממש ריגשה אותי אני ממש אוהבת שאת מספרת מה קורה עם כולם והם כל כך חמודים יחד כחבורה!!
"אני לא מאמין שאני שוב בלונה פארק הזה! גם את יום ההולדת של צ'לסי הייתם חייבים לעשות כאן?!" חחחחחחחחחח ידעתי שהם יעשו את זה בלונה פארק!
"אני בהריון דאגי" אלי חייכה, את החיוך הגדול ביותר שדאגי ראה מימיו אני התחלתי פשוט לבכות כאן!!!! זה כל כך מרגש אני כל כך שמחה שהולך להיות להם ילד!!או ילדה
"קוראים לה הופ, כי כל מה שאי פעם קיוויתי, וחלמתי עליו.. התגשם". איזה חמודהה!!!!!! שורה אחרונה בפיק שלך,מרגשש!!! ------------------------------------------------------ אני לא מאמינה שהפיק נגמר זה כל כך עצוב!!
ווואוווו איזה חמודים דאגי אלי צלסי והופ משפחה כל כך חמודה!!
איזה מתוקים הארי ואייזי ודני וקייטי :) השיר כל כך הוסיף!!
את תמשיכי את העונה ה3 נכון!?!? אני לא ישרוד!!! אוקיי שירה היה כל כך כיף לקרוא את הפיק שלך הוא ריגש אותי שימח אותי העציב אותי וכל כך הרבה דברים!!!! אז אני יגיד לך בפעם האולי אחרונה את כותבת מדהים!!!!!!
איזה נאום!
אני מחכה כבר לעונה השלישית

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאת הראשונה שאני מגיבה לה חח

חחחח תכלס מתאים לדאגי להסתבך ככה עם הפלסטרים וכל זה
יאיי שמחה לשמוע שהתרגשת ! אוקיי, אם להגיד את האמת, את כל הפסקה הזאת כתבתי בערך 5 דקות לפני שהעליתי את הפרק האחרון. קראתי אותו והרגשתי שמשהו חסר, אז מהר מהר הוספתי אותה
כיף לדעת שאפילו שעשיתי את זה בזריזות הצלחתי לרגש אותך ושאהבת אותה DD: כ"כ צפוי שהם יעשו את זה בלונה פארק XDDD אווווווווו בכית ? איזה חמודה ! תודה
אממ כבר אמרתי שאני ממש ממש ממש לא מבטיחה עונה 3, אבל אני אעלה עוד חומרים שלי בקרוב :) תודה ענקיייייית על כל המחמאות, על התגובה הזאת, ועל כל התגובות שלך במשך הפיק ! כי אני יודעת שהיית קוראת קבועה
שמחה שהפיק גרם לך לכל הרגשות האלה

adi9080

New member
תגובה מקוראת סמוייה :)

מאוד אהבתי לקרוא את הפיק שלך.. השירים שהוספת בחלק מהפרקים מאוד הוסיפו.. ואני מאוד מקווה שתיהיה עוד עונה. :)

McLife135

New member
../images/Emo55.gif ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני רציני בכיתייי!!! עם דמעעותת! ולא רק סתם קצת לח בעינים
אמגג זה היה פרק כל כך יפה .. אני עד עכשיו בוכהה
בד"כ אני לא אוהבת פרקי סיום כאלה שנולדים ילדים ומתחתנים וכאלה כי זה לא נראלי הגיוני ואובר קיטשי אבל הפעם זה היה כל כך מההמםם ואני באמת לא אומרת סתם רק בשביל ההתחנפות אני כל כך מצפה כבר לעונה השלישיתת!!! השיר כמו תמיד הוסיך ברמות הזויותת!! חחח זה היה אחד הפיקים הכי מרגשים ומהממים שקראתי בחיים שלי את כותבת מדהיםםם ואני כל כך עצובה שזה נגמרר!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיי ../images/Emo9.gif

וואו את לא מבינה איזו מחמאה זאת, ואיזו הרגשה את עושה לי כשאני שומעת שבכית ! בגלל הפיק שלי! ובזכות הכתיבה שלי! תודה תודה תודה
האמת, גם אני לא אוהבת כאלה שטויות. זה בדר"כ יוצא מאוד קיטשי וטו מאצ' כזה.. אבל איכשהו, זה היה הסוף המתבקש לפיק הזה, לפחות בעיניי. איזה כיף שדווקא את הסוף הזה אהבת ! ושאת לא סתם מתחנפת
שוב.. לא בטוח שתהיה עונה שלישית (!) אז בלי ציפיות בבקשה
היה כ"כ כיף לקרוא את התגובה הזאת, תודה רבה רבה

../images/Emo84.gifThe End .. ../images/Emo14.gif ../images/Emo99.gif

זה ההסוף מה ? אוקיי אז ככה , אתמול אז אני כזה רואה באווי של סתיו "AAY :( " או משהו כזה , אני כזה OOOOOOOOOOOOO: , "שירה העלתה את אאי??!??!!" ואז נכנסתי לפורום , כולי בלחץ, ואז אני רואה את זה*___________* את לא מבינה איך התרגשתי כולי כזה נכנסתי ללחץ, והייתי מהזה נרגשת !
בקיצור קראיתי, וכולי כזה*_______*, והייתי עם חברה שלי והיא כזה מאי תרגעי ואני כזה תקראי תקראי ! חחח בקיצור, שירה זה היה כזה מווווווושששששלללללללם !! אין אין, אין עוד מה לתאר פשוט מושלם. הכתיבה, התיאורים, ההומור, הרגש, ההגיון. הכל פשוט מושלם
. אומייגאד צ'לסי כזאת חמודה, הם נשמעים כ"כ חמוווווודים בתור משפחה קטנה וחמודה כזאת !! אאעאה
"מבחינתי אתם כבר המשפחה שלי. האמא והאבא שאף פעם לא היו לי" צ'לסי חייכה את חיוכה המתוק, הילדותי והתמים. דמעת אושר זלגה על לחיה של אלי. "אל תבכי אמא" צ'לסי הניחה אצבע עדינה על דמעתה של אלי וספגה אותה בחיוך. דאגי הביט בשתיהן נרגש, עומד לפרוץ בדמעות בעצמו. כל החלק למעלה, היה לי חשק לבכות כזה ודמעות עמדו לצאת, ואז כשראיתי את זה ,
הכלללל יצא לי !! אני בוכה ומחייכת דיי זה היה כזה מדהים ! אין אין, שלמות .
אומייגאד, את לא מבינה בכלל הדמעות לא הפסיקו לצאת לי !! לבד כיאלו, זה היה כזה מוזר, ואני כ"כ התרגשתי שירה !! עשית לי תלילה 1! הלכתי הבייתה מחברה שלי עם פרצוף מחוכייך כמו איזה סתוממה D: ! את כ"כ ריגשת אותי, אני מאוהבת בפיק הזה, אם הוא היה גבר הייתי מתחתנת איתו !!
הקטע עם האימוץ של צ'לס כ"כ ריגש אותי, זה היה כזה מהמם!! , אין אין התיאור של הדמעות, המילים זה היה כ"כ מרגש , כמה בכיתי
הפרק השני היה כ"כ מושלםם +++++++ , אין דברים כאלה !
, הוא היה כזה מדהים פרק כזה מושלם לסיום עונה . גאד . כ"כ שמחתי לשמוע על כל הזוגות, שהכל הולך להם כ"כ טוב, ולדמיין את הארי ואייזי ביחד דייי כאלה חמודים, וכ"כ משמח שהוא רוצה להציע לה נישאואין הוווו
, ולשמוע על דני וקייט , שהיא האהבה היחידה שלו,
ושהוא תומך בה כל הזמן, כ"כ שימח אותי ! , ועל טום וג'יו כפרות עליהם
, וכ"כ מתאים לטום לשחק!! אמרתי לך כבר שאת גאון ?
, ואז הגיע הקטע עם היומולדת של צ'לסי, וכ"כ שמחתי וירדו לי מלא מלא מלאמ מאלאל דמעות, וזה היה לי כ"כ כיף לבכות יותר מכל דבר אחר בעולם ! נהניתי כ"כ לקרוא ולבכות
, ושדאגי מרים אותה והיא קוראת לו אבא אהעאהאע זה כזה משמח , זה כזה מושלם
. אומייגאד בקטע שאלי אמרה לאבא שלה [ האעאה חמווודים
], שהיא רוצה אח קטן ידעתי, פשוט ידעתי שאלי תהיה עכשיו בהריון !
כפרות עליהם . "אני מניחה שהבת שלנו חוזה את העתיד" אלי הניחה את כף ידה על זו של דאגי. "למה את מתכוונת?" דאגי לא הבין. "אני בהריון דאגי" אלי חייכה, את החיוך הגדול ביותר שדאגי ראה מימיו. פה, ואואואו כמממממה בכיתי את לא מבינה אשכרה הלכתי להביא נייר
, זה היה קטע כ"כ מרגש גאד. מושלם ! :] הקטע שאלי יולדת, אוקיי אני ממש ממש התרגשתי והרגשתי כאילו אני שמה :O , יאו ולדמיין את דאגי בלחץ איזה חמוווד
, ואז שהם נכנסו דיי זה היה כזה מרגש וכולי כזה בוכה
, אין לי מילים ! מדהים . והשם, אוך השם . שירה את גאוווווון !! :] , השם היה כזה מושלם ובא בדיוק במקום . הופ , מושלם
השיר ממש ממש ממש הוסיף, אהאהעא אני כזה רואה שזה השיר הזה, אני כזה ייוואואוו זה הולך להיות משהו טוב, ואת לא מבינה כמה בכיתי בפרקים האלה
:) . רציתי רק לומר, שזה היה פיק כ"כ מדהים ובחיים לא קראתי משהו מהסוג הזה, את ממש שינית את כל התפיסה של לגבי כ"כ הרבה דברים, ואת כותבת מדהים שאפחד לא יגיד לך אחרת ! מדהים, מושלם, מרגש !!
. נורא נורא ריגשת אותי, ואלה היו פרקים מדהימים , באמת
. ואני דורשת עונה שלישית
*_____* ! חייבים . [: תודה, על עונה מדהימה .
. באהבה, מאי :).

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifוואווווו מאיצ'ו !! ../images/Emo24.gif

רק הסתכלתי על האורך של התגובה והתחלתי לחייך
אוקיי אני מתחילה עכשיו לקרוא חח וואי מגניב שאתן כותבות על הפיק באוואי XDD חחחחחחח חמודה שלי, את כזאת מגזימנית לפעמים ! אבל תודה, את לא מבינה איזה כיף לדעת את זה
אווווו שוב בכית ! שמחה שזה ריגש אותך, הקטע באמת קצת דורש דמעות התרגשות DD: גאד נראה לי את אוהבת את הפיק הזה יותר ממני
איזה אושר שזה ככה ! חח הקטע עם הארי, אייזי והנישואים באמת משמח ! במיוחד לאור כל מה שהם עברו.. מגיע להם אה? :) חח כן, אני חושבת ששמעתי את המילה "גאון" כמה פעמים XDD אבל ברצינות, הקטע עם טום והמשחק היה ממש הברקה של רגע! את כל הפסקה הזאת כתבתי כמה דקות לפני שהעלתי את הפרק! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו ! "אשכרה הלכתי להביא נייר"
נשמה שליייייי תודה תודה תודה @#$%^&*! איזה כיף לדעת שזה הרגיש לך אמיתי, כאילו את שם. זאת אחת מהמטרות שלי כשאני כותבת. לדמיין ככה את דאגי זה בהחלט חמוד ביותר
גם אני ממש אהבתי את השם. הוא חמוד כזה, ומסכם את כל מה שאלי ודאגי עברו יחד. שמחה שהשיר הוסיף, לקח לי הרבה זמן להחליט איזה שיר לשים בפרק האחרון. רציתי שזה יהיה משהו מיוחד שיתאים בדיוק ! יאיי הצלחתי
אני כ"כ שמחה לשמוע שהפיק שלי היה ראשון מסוגו אצלך, ואני מאוד אשמח לדעת לגבי מה הוא שינה את התפיסה שלך
תודה ענקייייייית על כל המחמאות על הכתיבה, ועל כל המחמאות בכלל ! תודה רבה על התגובה הזאת, ועל שהיית קוראת קבועה שהגיבה לכל פרק, בלי להחסיר אף אחד ! לא מבטיחה עונה 3, אז שלא תתאכזבו יותר מדי אם לא תהיה
תודה רבה, אוהבת אותך

../images/Emo84.gif:))

אמרתי לך שתא דאון, לא יעזור מהD: רציני זה קשה לחשוב על כמה מה שכתבת, והעלילה והכל זה כזה מהממם
באמת כולם מושלמים וחמודים ביחד
והפיק שינה את התפיסה שלי למלא דברים, לווא דווקא ספיצפיים ואני גם לא כ"כ זוכרת עכשיו:} , זה כזה באותו רגע שאניקוראת אז אני מבינה משהו בחיים , אין דברים כאלה , זה היה ממש מדהים ואני שמחה לדעת שאני משמחת אותך
ואין בעד מה , השגת את זה ביושר בגלל הכתיבה המדהימה שלך
:] 3>

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif תגובה מקוראת סמויה D:

אין לי מושג למה לא הגבתי..אולי זה כי אני עצלנית מידי.>> אבל 2 העונות היו מהממות,באמת,את כותבת מדהים! ממש ריגשת,והסוף פשוט מדהים. ו-אולי..רק אם באמת יהיה עונה 3 אז אני מחכה לה ממש [: [תכתבי עונה3.
] ו-ו-ו...האמ.זהו.D:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif

אני לא יודעת עם הדמעות שלי זה משמחה או מדיכאון. מצד אחד - פרקים מדהימים. ממש אהבתי D: דאגי אבא?! אין דבר יותר מ...וזר מזה O_O ואני רצינית~XD אבל הוא חמודד , ואני שמחה שלו ולאלי יש ילד משלהם DD: וצ'לסי
והכל היה מדהיםם D: והייתי אומרת כמה אני שמחה בשביל הארי ודני ... וטום , אבל אני ירגיש דבילית
מצד שני - זהו. נגמרה העונה
בבקשה, תמשייכי יותר מ5 שורות. או לפחות תתני לנו לפתח ציפיות. את כותבת מושלם, פשוט מושלם. כל פרק מרגש, מצחיק, עצוב. אין ספק שיש לך פיק מדהים, ואני ממש יתגעגע אליו
אז בבקשה בבקשה בבקשה תעשי עוד עונה! D: רוצים עונה 3 , רוצים עונה 3 , רוצים עונה 3 .
אוהבת
ביי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifכל עוד זה דמעות,אני שמחה ../images/Emo6.gif

סתם סתם, אני לא שמחה שאת בוכה ! טוב, רק קצת.. כי זה אומר שהפיק ריגש אותך, או שאת עצובה שהוא נגמר. כך או כך, זה חשוב לי, ואומר הרבה, אז תודה
מסכימה איתך, דאגי אבא זה באמת אחד הדברים המוזרים !
אבל אין מה לעשות, הייתי חייבת חח ואחרי הכל, זה פיק דמיוני
אווו למה להרגיש דבילית? אני יודעת שעמוק בפנים את שמחה בשבילם !
אני מעדיפה לא לתת לכן לפתח ציפיות, כי חבל שסתם תתאכזבו בסוף.. לא מבטיחה בכלל עונה 3. אבל סביר להניח שבקרוב אני אעלה משהו לפורום :) תודה רבה קרן, על שהיית קוראת קבועה, ועל התגובה הזאת. זה ממש חשוב לי ! תודה

dougie10

New member
מושלם!!!!!!../images/Emo23.gif

אהבתי כל דבר בפיק הזה!!! פשוט מושלם!!!! פליז עוד עונה XD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהעונה הראשונה של AAY../images/Emo26.gif

למי שרוצה להיזכר, להשלים פערים, או שלא קראה ובא לה DD: תהנו

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהעונה השנייה של AAY../images/Emo26.gif

למי שרוצה להיזכר, להשלים פערים או שלא קראה ובא לה DD: תהנו

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifעוד כמה דברים ששכחתי../images/Emo8.gif

דמיינו שאלה דאגי וצ'לסי
למרות שזאת בתדודה שלו XDD אה ושמתן לב שאת הפרק האחרון פירסמתי בול ב-00:00 ?!?! איזה גדול זההההה ! ------------------------- בקשר לפיקים באים. כמו שאמרתי, כתבתי 5 שורות לעונה השלישית. אני ממשממשממשממש לא מבטיחה שתהיה אחת כזאת ! אבל יש סיכוי פצפון
יש לי עוד פיק כמעט גמור שאני עכשיו משכתבת, ועוד אחד שרק התחלתי ואני דיי לא יודעת איך להמשיך אותו חח מקווה שעד סוף החופש אני אעלה משהו חדש לפורום :) אוהבת

../images/Emo175.gif ואיי גם אני ראיתי תמונה של דאגי

וילדה אחת ואני כולי כזה ואיי זה כמו דאגי וצ'לסי
ואחרי כמה ימים גם מאי אמרה לי את זה

למעלה