AAY-עונה 2,פרק 55

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

זה היה ממש ממש ממש ממש יפה....
ועצוב...[כי זה נגמר
] דאגי כזה חמודי!!!!!! וגם אלי...וצ'לסי....והופ הקטנה
זה היה כזה סוף קיצ'י וצפוי כזה...אני הכי אוהבת את זה....רומנטי וחמוד....
את כותבת ממש יפה....לא משנה אם זה מנקודת מבט של דאגי או אלי או סופר כל-יודע [או איך שלא קוראים לזה....גרועה בספרות!!!
] אני ממש מקווה שתהיה עונה שלישית...למרות שהסוף הזה היה כזה סוף סופי...כאילו אין יותר מה לכתוב...אבל אני סומכת עלייך שתמצאי מה לכתוב...
בקיצור ממש אהבתי...קראתי כל פרק משתי העונות והכל היה מושלם
...למרות שבעונה הראשונה היה יותר אקשן ודרמה [לא אציין מה היה בה כי חלק עוד לא קראו...
] אני אתגעגע....[אם תשימי את הפיקים האחרים זה ייקל על הכאב והחלל הריק שנשאר....
]

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo27.gifהודעה לכולן../images/Emo37.gif

קודם כל, וואוווווווו !@#$%^&*~! איזה תגובות מדהימות
מה שרציתי להגיד, זה שאבא שלי הספונטני הזה, הודיע לי אתמול בערב שאנחנו טסים מחר לחו"ל.. איפה שהוא באירופה לא זוכרת לאן
הקיצר, אני לא אספיק להגיב לכן, רק בעוד 10 ימים
אז אני פשוט רוצה להגיד שאני מצטערת אבל קראתי כל אחת ואחת מהתגובות המדהימות שלכן ! תודה ענקיייייייייית בנות, באמת ! אני אוהבת את כולכן, ונתראה בעוד 10 ימים

../images/Emo84.gif../images/Emo2.gif אמג איזה חמוד ../images/Emo70.gif גמאני רוצה ! ../images/Emo3.gif

תהני שירווווש :) .

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הווו ../images/Emo7.gif

אושר ועצבות מציפים אותי יחד. חחחח למה הייתה לי תחושה שברגע שדאגי ימצא את אלי היא תבשר לו את אחת הבשורות המשמחות בחייהם..?
אבל טוב, לא רוצה להתלהב שחזיתי עוד משהו בפיק שלך. אניווי, הבטחתי חפירה אבל עכשיו קשה לי למצוא מילים שמתארות עוד עונה נהדרת, מפתיעה, מצחיקה, מרגשת, שמחה, כיפית, מדהימה ואחת שכ"כ נהניתי לקרוא. היו הרבה קטעים שהפכו את הפיק, למרות שתפקידו המקורי הוא להיות משהו פיקציוני זה הרגיש אמיתי. אז אממ תודה על הרבה קטעי קריאה שהעבירו את זמני בכייף חחח
יהיה ממש נחמד אם תכתבי עונה נוספת, מבטיחה שנדע להעריך אותה, אני לפחות
יש לך דמיון נהדר והמון מחשבות ורעיונות שיכולות להיות מתורגמות לכתב בפיק דרמטי כמו שלך
תמשיכי לכתוב, גם אם לא בהרכח לפיק הזה, את עושה את מעולה
סורי שלא חפרתי אני לא ב-mood
קבלי את אהבתי חח

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיי אלכס ../images/Emo24.gif

כן, את בהחלט חזית הרבה דברים בפיק הזה..
זה רק עוד אחד לרשימה ! אבל בתכלס, זה היה דיי צפוי לא? (; אמרת שהיה לך קשה למצוא את המילים, אבל השתמשת בדיוק במילים הנכונות כדי לגרום לי להתרגש ולחייך
כל כך שמחתי לקרוא שהעונה הייתה כל התיאורים שהזכרת, שזה הרגיש אמיתי (כמו שקיוויתי שזה ירגיש) ושהעברתי את זמנך בכיף חח DD: איזה כיף לדעת שאני עושה את זה מעולה, אני באמת משתדלת
אני מבטיחה שתקראו עוד חומרים שלי בעתיד, בין אם תהיה עונה 3 ובין אם פיקים אחרים.. תודה רבה אלכס, התגובה הזאת הייתה לעניין- כמו תמיד !! תודה ענקית על שהיית קוראת קבועה מההתחלה, והגבת לכל פרק בלי יוצא מהכלל, גם אם לא תמיד היה לך זמן או מה להגיד, היית דואגת ליידע אותי שקראת חחח
אוהבת המון !

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo232.gifTHE END../images/Emo230.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif../images/Emo168.gif

אומג!אני לא מאמינה שזה קורה@#$%^&*) שהגענו עד לפהDDDD: אני ממש מתרגשת....
פרק55
הם ארזו את חפציהם וטסו לקליפורניה אעאעא,מזכיר לי פרקים שמאוד אהבתי
"דאמט ריצ'ארד!" חחחח,דאגי מתגלח?
נשמע ממש מצחיק,טוב אכן זה הוכחה לכך שהוא בוגר! "איתכם? באמת? איזה כיף!" וואוו,ריגשת,אחותי
קטע מדהים,איזה חמודה צ'לסיDD: חח צ'לסי בצלס'י
(סתם הצחקתי ת'עצמיXD) האמא והאבא שאף פעם לא היו ליאומג! איזה מתוקה היאDD: הם כאלה מדהימים ביחד כמשפחה
עעאעא,סיימתי פרק
(שאגב היה מדהים!@#$%^&)
|פרק אחרון!!!!56
הקטנה שלי יודעת לשיר ! יווו יש לי צמרמורות ניראליXD איזה מדהים זה!@#$% דני, תינוק שלא נראה לי שיתבגר לעולםXDDDDD כ"כ
אין עליו
"ביקשתי שיהיה לי אח קטן" אווווווווווווווווווווווו
באמת לא יכול להיות יותר מתוקה ממנוDDD: אני לא מאמין שאני שוב בלונה פארק הזה! חחחחחחח,ענק,ת'אמת התגעגעתי אליוDDD: אחלה מקום^^(חתונה) "אני בהריון דאגי" את לא רצינית
!@#$%^&*) וואוו,זה הדבר הכי מדהים שיכול לקרוא,והשיר ברקע כ"כ מתאים
"נולדה לי תינוקת" אוווו,קצת הזוי לשמוע אתזה מפי דאגי במציאות
אבל בפיק ממש לאXD
דיעה סופית ואחרונה
אני לא יודעת מאיפו להתחיל....
56
| פרקים מדהימים בזה אחר הזה,
8
דמויות ראשיות
זוגות
3
ילדים ופיק אחד מושלם
אהבתי הכול,רעיונות מדהימים וזורמים! כל שבוע חיכיתי לשני הפרקים בקוצר רוח,במהלך הקריאה עשיתי כ"כ הרבה צחקתי,התרגשתי,נעצבתי ואפילו כעסתי(עלייך,בגלל הסרטן!) והכי הרבה נהניתיDD: הבחירה של להכניס את השירים היה פנטסטי
אני כ"כ אוהבת אתזה,ובכלל הסיום היה
DD: את מדהימה,את והכתיבה שלך,מהעונה הראשונה השתפרת בכ"כ הרבה התכיבה הקליליה הזורמת,הרעיונות,הרגשות,האהבות האסונות כל הדברים הטובים והרעים,אקשן,עצב בכי שמחה ורגע הכול היה פה ולא החסרת שומדבר,הכול היה פשוט מושלם

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo26.gif|אקשן../images/Emo41.gifסיכום../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo36.gif../images/Emo168.gif

סיכום העונה השניה כמובןDD: חח,את זוכרת שעשיתי את זה גם בעונה הראשונה... בדיוק חיפשתי,כתבתי תגובה כ"כ כ"כ כ"כ ארוכה
חחח,גם את
נתחיל
הרגעים השמחים והמרגשים
החתונה המדהימה של אלי ודאגי
יום הולדת להילארי שנתיים
יום השנה של אלדאגי והכלב
הארי נהיה פיקח וחוזר לאייזי
קייטי מחלימה מהמחלה
אלי יוצאת למסע הופעותD:
דאגי מנצח את הסרטן!@#$%^כפרעליוD:
אימוץ צ'לסי והולדת הופ
הרגעים העצובים
הארי נפרד מאייזי
צ'ייד והמקרה
הארי נופל קורבן לשתיה
דאגי חולה בסרטן
דאג ואלי לא יכולים ללדת
הבנים לא יכולים להפיק אלבום שירה,זה היה הסיכום שלי,עונה שעברה זה היה יותר ארוךXDD פורגיב מי
נהניתי ברמות על,היה מדהים,מהנה ומרגשD: כ"כ אהבתי את הכתיבה שלך ביחד עם השילוב של השירים שבחרת לנו למשך הקריאה,הדמויות היו ממש מעניינות,כל אחד והרקע שלו הפרקים האחרונים יהו ממש מגניבים וכ"כ רואים שזה שלך,סיכומים של כל אחד,אהבתי את הפוב של דאגי,הכנסת חידושים,לקחת סיכונים ויצא לך מדהים
תמיד שווה לנסות משהו חדש,גם שהיה רע בסוף הכול הפך לטוב, הפתעת,ריגשת,הכעסת,אבל בעיקר גרמת לנו להינות ואני בטוחה שכולם נהנו כמוני והתרגשו
|
|!@#$%^&*) אני כ"כ מקווה שתהיה עונה שלישית,כי באמת ניקשרתי לפיק שלך התאהבתי בו ממבט ראשון
שורה אחרונה לסיכום,היה לי לעונג רב לקרוא,מקווה שתעלי עוד דברים שלך,כי את כותבת באמת מדהים,אז אוהבת אותך המון

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifוכמובן,הסיכום../images/Emo8.gif

בטח ובטח שאני זוכרת שעשית את זה גם בעונה הראשונה ! אנחנו הרי ידועות באהבתינו לתגובות ארוכות
אחחח איזה כיף לקרוא את הסיכום הזה, אני בעצמי צריכה להיזכר בכמה רגעים XDD וכיף לראות שאת זוכרת ואוהבת את כל אותם רגעים חשובים ! אני את הסיכום שלי בשבילך עשיתי בהודעה הקודמת, אז פה אני אכתוב רק את הפואנטה- תודהההההההההההה !@#$%^&*! פשוט תודה, אני אוהבת אותך המון !!

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהשארתי אותך לסוף ../images/Emo9.gif

אחח כמה חיכיתי לקרוא את התגובה שלך ! שהתחלקה ל-2 אני רואה
האמת, גם אני ממש מתרגשת :) חחחחח בואי לא ניסחף, דאגי אולי ילדותי, אבל הוא בכל זאת בן 21, וזה אומר גבר שצריך להתגלח XDDD יאיי שמחה שריגשתי אותך
פשוט ידעתי שאת תעשי את הבדיחה הזאת ! כל כך מתאים לך !
צמרמורת זאת אחת המחמאות הגדולות, ממש מתחת לבכי
אז תודה נשמתי !! ההריון הוא באמת אחד הדברים המדהימים שקרו לדאגי ואלי ! אחרי שהם כבר איבדו תקווה.. זה ממש מרגש
מסתבר שאפילו בלי שכ"כ שמתי לב, דיי שיניתי את דאגי מהמציאות אל הפיק. אבל אני אוהבת את איך שהדמות שלו יצאה DD: טוב, ברור שאין על דאגי האמיתי
אבל בכל זאת.. את הדמות שיצרתי לו אפשר לדמיין נשוי, או בתור אבא.. בניגוד לדאגי האמיתי, שזה פשוט מוזר מדי אפילו לחשוב על זה !
תודה תודה תודה תודה תודהההההה לך מורצ'וק שלי !! על התגובה הזאת, ועל כל אותן כ"כ הרבה תגובות אחרות מתחילת הפיק ועד עכשיו ! אף פעם לא פספסת פרק, אפילו אם היית קוראת את הפרקים באיחור של שבועיים, היית מגיבה, משקיעה, ונותנת לזה את כל הלב שלך ! את לא מבינה בכלל כמה אני מעריכה אותך ומוקירה לך על שהיית נאמנה ומקסימה כל הזמן הזה !@#$%^&*! אני אוהבת אותך המוווווון, אז באמת שתודה ענקית על הכל

למעלה