AAY-עונה 2,פרק 55

/tapuzforum/images/emo175.gifחחחח כן! מה את לא זוכרת?

שהינו אצלך והראת לי תמונה של דאגי ועוד ילדה ואמרת לי שזה כמו דאגי וצלסי מהפיק של שירה ואמרתי לך שזה בדיוק מה שאמרתי /tapuzforum/images/emo6.gif

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif לאאאאאאאאאא #$%#&#*&

אוף, שירה, כתבתי חפיירה !!!!! בחיים לא כתבתי ככהה !!!!!! הכלל נמחחחק 2#%$&^$#&& אני עצבנייתת !!!! אבל הפייק שלך מדהים ולא מגיע לו ולך התייחסות כזאת אז אני אלך לישון, אקום רגועה ואכתוב חפירה נוספת
עהעהאהעהעהאההעהעא

../images/Emo175.gif אויי מסכנה!

גם לי זה קרה פעם במקויקנד וכל כך התעצבנתי!! חחחחחח יהיה בסדר!

../images/Emo84.gif../images/Emo45.gif

שירה אני אגיב כמו שצריך מחר ! השעות האלה לא עושות לי טוב :] או אולי בעצם עכשיו ><" אר לאיודעת נראה . [[:

xXxAmitushxXx

New member
../images/Emo214.gifמדהיםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

יאווו אני בכיתי בפרקים האחרוניםם, כ"כ מרגש. אהבתי את הבחירה של השם שלה (של התינוקת פשוששית
דאגלסית קטנה חחח) ואין מילים על הפיק, כתבת אותו בצורה מדהימה ! הכול באמת אבל באמת יפה ואת ממש מוכשרת!! נהנתי כל דקה לקרוא. את המחשבות והרגשות של הדמויות (כפרעל דני&דאגי
) ולקרוא את התיאורים של הכול ! חחח זה כ"כ עצוב שזה נגמררררר =/ "רוצים עונה שלישית! רוצים עונה שלישית!" (זכויות שמורות לפיג'מות !!
) תמשיכי לכתוב!! אוהבתותךךך

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה רבההההה!

יאיי גם את בכית ? איזה כיף
חח שלא תביני לא נכון, אני פשוט שמחה לדעת שהפיק עשה לכן משהו, שהתרגשתן, או שאתן עצובות שהוא נגמר.. :) גם אני אהבתי את השם, הוא חמוד מאוד ומביע כל כך הרבה מבחינת דאגי ואלי. תודה רבה על המחמאות על הכתיבה, באמת שזה כ"כ כיף לקרוא את זה ! אני אגיד את זה שוב, גם לך, שאני שמחה לדעת שאתן רוצות עונה 3 אבל אני ממש לא מבטיחה שתהיה כזאת
בכל מקרה, תהיי בטוחה שאני אמשיך לכתוב ! תודה רבה, אוהבת אותך גם

mcfly6

New member
פרק אחרון!!אעהאעהאעהאעהאעהע

הפרקים האחרונים!!!!D: "כן!צלסי צעקה בהתלהבות ונחלה לקפוץ למעלה ומטה מוחאת כפיים.אלי ודאגי לא יכלו להיות מאושרים יותר." הוווו
מתוקים!
"אל תבכי אמא|"סדגש| יא!!!איזה חמודה
"אני לא מאמין שאני שוב בלונה פארק הזה!גם את יום ההולדת של צ'לסי הייתם חייבים לעשות כאן?!" חחחחחחחXD "אני בהריון דאגי"אלי חייכה,את החיוך הגדול ביותר שראה מימיו." יאאאא!!!!איזה אושר
דאגי וצ'לסי נכנסו לחדר, בצעדים קטנים ושקטים. בשנייה שהדלת נפתחה אלי הרימה מבט מאושר אליהם. בידיה היא החזיקה תינוקת פצפונת, עטופה בשמיכה ורודה. איזה מתוקים
"קוראים לה הופ,כי כל מה שאי פים קיוויתי וחלמתי.....התגשם". הווו......למרות שזה שם מוזר לתינוקת
לסיכום!!!!
הייתה עונה פשוט מדהימה
כל פרק היה יותר יפה מהשני ובכל אחד בכיתי יותר
את כותבת ממש ממש מוכשרת ונהניתי לקרוא את הפיק המדהים שלך!!!! בפרק האחרון לא הפסקתי לבכות......): מקווה מאוד שתעשי עונה 3 :) תודה על העונה המדהימה

eMcFLY

New member
קוביות|אעעההאעעהה זה נגמר ../images/Emo10.gif

כל כך אהבתי את הפיק שלך ועכשיו הוא נגמר עם הסוף הכי מדהים
אז קודם תגובה חופרת על שני הפרקים האלה פרק 55 חחח כמובן שריצ'ארד ידאג לכל המסכמים XD "מה?" דאגי מלמל בחיוך, בוהה בדפים. "אתה מלכלך אותם בדם" ריצ'ארד גיחך. חחח איזזה חמוד ! הוא יהיה אבאא
אבל עדיין מוזר לי לחשוב עליו בתור אבא
אנחנו רוצים להיות המשפחה החדשה שלך צ'לס, מה את אומרת?" אלי שאלה, רעד נרגש בקולה. "מבחינתי אתם כבר המשפחה שלי. האמא והאבא שאף פעם לא היו לי" צ'לסי חייכה את חיוכה המתוק, הילדותי והתמים. דמעת אושר זלגה על לחיה של אלי. אווו אני מדמיינת את הילדה הקטנה עם עיניים כחולות ושתי קוקיות בלודיניות מתווקה כזאת! איך שהיא רואה בהם משפחה, איזה חמודה!
"ואני אוהב את שתיכן! ברוכה הבאה למשפחה צ'לס!" דאגי נשק ללחיה של צ'לסי ואחר לזו של אלי, שמח שסוף סוף יוכל להיות אבא, לבת הכי מדהימה שיש. המשפחה הכי מושלמת שיכולה להיות! שני הורים כאלה מדהימים וילדה כזאת מתוקה!
משפחת פוינטר XD
פרק 56-אחרון
כל ההתחלה של הפרק הייתה ממש יפה, כל הקטע של התיאור על כולם. דני צריך להפסיק לפחד מהתחייבות ולהציע לקייטי כבר! באמת שאין משהו שטום לא יכול לעשות, זה טום הכל יכול
והארי ואייזי
הם כל כך חמודים, אחרי כל המשבר הזה שהם עברו .... לא הייתי מאמינה, על דאגי שפגשתי לפני בערך ארבע שנים, רק נער, קצת משוגע ומאוד ילדותי, שיתנהג כך. שיפתיע אותי כל יום מחדש. חחח עבר עליו, ובכלל על שניהם כל כך הרבה מאותו רגע שהם נפגשו ובאמת שכל זה כל כך מגיע להם!
ביקשתי שיהיה לי אח קטן" היא לחשה בחזרה, מחייכת. אווו איזה מותק !
אני לא מאמין שאני שוב בלונה פארק הזה! גם את יום ההולדת של צ'לסי הייתם חייבים לעשות כאן?!" הארי קרא, עומד ליד טום. חחחחחחחחחחחחחחחח באמת שהם נהיו אובססיבים. אבל זה יפה שהצלחת להכניס את המקום הזה לכל אירוע משמח שקשור לשניהם ^^ אלי? הכל בסדר?" דאגי הרים את ראשה אליו באצבעותיו. דמעות היו בעיניה. "למה את בוכה??" דאגי נלחץ, מנגב את דמעותיה. האמת שפה נלחצתי קצת... אבל אחרי שהמשכתי לקרוא גם לי זלגו דמעות חחח דאגי יצא אל המסדרון הארוך. צמרמורת בכל גופו, ידיו עדיין רועדות, דמעות נרגשות בעיניו התכולות. ועוד יותר מוזר לי לדמיין אותו אבא לשתיים!
"קוראים לה הופ, כי כל מה שאי פעם קיוויתי, וחלמתי עליו.. התגשם". ועוד הפעם- איזה משפחה מושלמת ! הם כל כך מתוקיםם
השיר כל כך הוסיף לאווירה וזה היה פשוט מדהים! -------- כל הפיק שלך היה פשוט מושלם! כל הכתיבה המושלמת שלך וכל הרעיונות שהיו לך כל הזמן לפיק הפך את הפיק הזה למושלם! לא הייתי מסוגלת לפספס אף פרק. הייתי מחכה לימים האלה רק בשביל להיכנס לפורום ולבדוק אם הוספת את הפרקים
בפיק שלך גרמת לי לבכות
, להיות עצובה
, לשמוח
וכל כך הרבה פעמים לצחוק
ואני כל כך מקווה שתהיה עונה שלישית ! זה יכול להיות מצחיק לראות איך הם, בעיקר דאגי יסתדר XP אז אני חושבת שסיימתי עם החפירה, וזה באמת יהיה נחמד אם תעלי פיקים אחרים שכתבת

eMcFLY

New member
../images/Emo103.gifאוי לא שמתי לב שזה שלח לפני שתיקנתי

את הקוביות

eMcFLY

New member
../images/Emo103.gifאעעההאעעהה זה נגמר ../images/Emo10.gif

כל כך אהבתי את הפיק שלך ועכשיו הוא נגמר עם הסוף הכי מדהים
אז קודם תגובה חופרת על שני הפרקים האלה פרק 55 חחח כמובן שריצ'ארד ידאג לכל המסכמים XD "מה?" דאגי מלמל בחיוך, בוהה בדפים. "אתה מלכלך אותם בדם" ריצ'ארד גיחך. חחח איזזה חמוד ! הוא יהיה אבאא
אבל עדיין מוזר לי לחשוב עליו בתור אבא
אנחנו רוצים להיות המשפחה החדשה שלך צ'לס, מה את אומרת?" אלי שאלה, רעד נרגש בקולה. "מבחינתי אתם כבר המשפחה שלי. האמא והאבא שאף פעם לא היו לי" צ'לסי חייכה את חיוכה המתוק, הילדותי והתמים. דמעת אושר זלגה על לחיה של אלי. אווו אני מדמיינת את הילדה הקטנה עם עיניים כחולות ושתי קוקיות בלודיניות מתווקה כזאת! איך שהיא רואה בהם משפחה, איזה חמודה!
"ואני אוהב את שתיכן! ברוכה הבאה למשפחה צ'לס!" דאגי נשק ללחיה של צ'לסי ואחר לזו של אלי, שמח שסוף סוף יוכל להיות אבא, לבת הכי מדהימה שיש. המשפחה הכי מושלמת שיכולה להיות! שני הורים כאלה מדהימים וילדה כזאת מתוקה!
משפחת פוינטר XD
פרק 56-אחרון
כל ההתחלה של הפרק הייתה ממש יפה, כל הקטע של התיאור על כולם. דני צריך להפסיק לפחד מהתחייבות ולהציע לקייטי כבר! באמת שאין משהו שטום לא יכול לעשות, זה טום הכל יכול
והארי ואייזי
הם כל כך חמודים, אחרי כל המשבר הזה שהם עברו .... לא הייתי מאמינה, על דאגי שפגשתי לפני בערך ארבע שנים, רק נער, קצת משוגע ומאוד ילדותי, שיתנהג כך. שיפתיע אותי כל יום מחדש. חחח עבר עליו, ובכלל על שניהם כל כך הרבה מאותו רגע שהם נפגשו ובאמת שכל זה כל כך מגיע להם!
ביקשתי שיהיה לי אח קטן" היא לחשה בחזרה, מחייכת. אווו איזה מותק !
אני לא מאמין שאני שוב בלונה פארק הזה! גם את יום ההולדת של צ'לסי הייתם חייבים לעשות כאן?!" הארי קרא, עומד ליד טום. חחחחחחחחחחחחחחחח באמת שהם נהיו אובססיבים. אבל זה יפה שהצלחת להכניס את המקום הזה לכל אירוע משמח שקשור לשניהם ^^ אלי? הכל בסדר?" דאגי הרים את ראשה אליו באצבעותיו. דמעות היו בעיניה. "למה את בוכה??" דאגי נלחץ, מנגב את דמעותיה. האמת שפה נלחצתי קצת... אבל אחרי שהמשכתי לקרוא גם לי זלגו דמעות חחח דאגי יצא אל המסדרון הארוך. צמרמורת בכל גופו, ידיו עדיין רועדות, דמעות נרגשות בעיניו התכולות. ועוד יותר מוזר לי לדמיין אותו אבא לשתיים!
"קוראים לה הופ, כי כל מה שאי פעם קיוויתי, וחלמתי עליו.. התגשם". ועוד הפעם- איזה משפחה מושלמת ! הם כל כך מתוקיםם
השיר כל כך הוסיף לאווירה וזה היה פשוט מדהים! -------- כל הפיק שלך היה פשוט מושלם! כל הכתיבה המושלמת שלך וכל הרעיונות שהיו לך כל הזמן לפיק הפך את הפיק הזה למושלם! לא הייתי מסוגלת לפספס אף פרק. הייתי מחכה לימים האלה רק בשביל להיכנס לפורום ולבדוק אם הוספת את הפרקים
בפיק שלך גרמת לי לבכות
, להיות עצובה
, לשמוח
וכל כך הרבה פעמים לצחוק
ואני כל כך מקווה שתהיה עונה שלישית ! זה יכול להיות מצחיק לראות איך הם, בעיקר דאגי יסתדר XP אז אני חושבת שסיימתי עם החפירה, וזה באמת יהיה נחמד אם תעלי פיקים אחרים שכתבת

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאכן, זה נגמר../images/Emo7.gif

חח ברור שזה יהיה ריצ'ארד, הוא המנהל הכל יכול XDD האמת, גם לי מוזר לחשוב על דאגי בתור אבא...
וואו ! משפחת פוינטר ! זה נשמע מוזר
אבל חמוד ביותר חח שמחה שאהבת את ההתחלה של הפרק שהייתה מעין פסקת סיכום על כולם. כתבתי אותה ב-5 דקות
מסכימה איתך בקשר לדני, אבל בעיני, דבר שיותר מוזר מדאגי מתחתן והופך לאבא, הוא שדני יתחייב ! פשוט קשה לי לדמיין אותו עושה את זה.. טום פשוט מוכשר בהכל ! ראית את הציורים המדהימים שלו בטוויטר ?! הייתי בשוק !@#$%^&*! הם נהיו אובססיביים? או אני?
אני חושבת שזה מגניב וחמוד לשלב את הלונה פארק בכל מיני רגעים חשובים בחייהם. שמחה שאהבת את זה :) עוד אחת לאוסף הדמעות שלי ! חחחחחחחחחחח סתם סתם, תודה רבה. זאת מחמאה ענקית
וואו את צודקת, דאגי אבא לשתיים זה אפילו עוד יותר מוזר
כיף לדעת שהצלחתי לגרום לך לכל הרגשות האלה דרך הפיק, ותודה ענקית על כל המחמאות, על התגובה הזאת, ועל שקראת את כל הפרקים ! תודה רבה

^___^ אז ככה:

נכון, את העונה השניה לא קראתי וגם לא את כל העונה הראשונה, אבל לפי חלקים קטנים שקראתי אני יכולה להגיד שאת כותבת ממש יפה ולדעתי אפילו השתפרת מהעונה הראשונה.
ד"א קראתי עכשיו את הסוף של פרק 55 ואת הסוף של הפרק האחרון (רק כדי לראות אם זה נגמר בסוף שמח או עצוב
). וכמה מילים לסיום
- מפתיע עד כמה שסוף יכול להיות גם שמח וגם עצוב באותה מידה, נכון?

Kitten Girl 22

New member
../images/Emo77.gifמדהים!!

זה היה כ"כ יפה!!! אני כולי יושבת פה עם צמרמורות כבר קרוב ל-10 דקות... אהבתי שהפכת אותם למשפחה חמודה כזו, דאגי יכול להיות אבא נהדר למרות שהוא אינפנטיל...
והארי ואיזי הם זוג ממש חמוד.. זה ממש עצוב שנגמר הפיק
אני אתגעגע....

DannyMcFly

New member
לאאאאאא

את לא יכולה להפסיקק זה סיפור כל כך מדהים את כותבת ממש מוכשר אני קראתי רק מלפני 10 פרקים וכבר היתמקרתי ואני ממש רוצה לקרוא את שתי כי גם את הראשונה אני לא קראתי בכלל אז אם את יכולה אולי לשלוח לי את זה אז מזהההההההההההה תודההה באמת את חייבת להמשיך לכתוב לזה עוד עונה זה סיפור כל כך טוב ועוד אצלי זה מזה מחמאה כי אני לא קוראת בכלל וממש אהבתי את זה את כותבת ממש טוב ניצן=]]

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif~תגובה מחדש~ D:

למרות שזה מעצבן, הפיק שלך שווה את זה !!!!! אוקיי אז ככה, כל הפרקים האלה היה דבוק לי חיוך על הפנים כמו איזה ילדה מפגרת והרגשתי ממש רע עם זה בגלל שהפיק נגמרר !!!! וניסיתי להוריד את החיוך אבל הוא לא ירד כי זה כ"כ יפה וכ"כ שמחתי שהם אימצו את צ'לסי והם כ"כ חמודיים !!! אי אפשר שלא לחייך כשקראתי את זה :] אז .. זהו XD הו ותתכונני לחפירה, בכל זאת אלה פרקים אחרונים ולא בטוח שתהיה עונה שלישית
[רוצצים עונה שלישית, רוצים עונה שלישית, רוצים עונה שלישית..] אז קחי בחשבון שהפעם יהיו מלא משפטים שאני אחפור עליהם
~כבר חפרתי XD~ "יש לי את זה!" חח כמה טוב להיות מפורסם וככה יש פרוטקציות XD חח פרוטקציות הכי טוב D: למרות שיש כמה פעמים שזה עלול להיות מעצבן >.< יאייייי יש לו את זה DD: חתך את עצמו בגילוח בעקבות כניסתו המבהילה של ריצ'ארד לחדר המלון. חחח דאגי הזה ממש נזק! גם חתך את עצמו, גם ליכלך את המסמכים בדם שלו ששכח לנקות לפני וגם שם את המסמכים האולי חשובים ביותר על הריצפה ואלי דרכה עליהם XDD מנסה לשים פלסטר על פניו ללא הצלחה. חחחחחחח אפילו פלסטר הוא לא יודע לשים ?! איזה שמאלי החמווד הזה @#%@#$^ אעאהנאע אני מתה עליוו !!!! "כן!" צ'לסי צעקה בהתלהבות והחלה לקפוץ מעלה ומטה מוחאת כפיים. יאוווו איזה חמוודה !! איזה כיף זה, היא אמרה את בלי להסס, זאת אומרת, בכל זאת לעזוב את החברים, את המקום שהיא רגילה אליו .. משפחה חדשה וסביבה חדשה זה קשה .. :] "אל תבכי אמא" צ'לסי הניחה אצבע עדינה על דמעתה של אלי וספגה אותה בחיוך. אומגד, את לא מבינה איך התרגשתי כשהיא אמרה את זה !!! לא קל להגיד את זה למישהי שאת מעריצה ומכירה לא הרבה זמן, כנראה שהיא ממש אהבה אותם ולא היססה בכלל כשאמרו לה את זה, וואו ובטח גם אלי התרגשה !!! מישהי אומרת לה "אמא" פעם ראשונה D: ואוו איזה מרגש זה !!! צ'לסי ממש נקשרה אליהם :] איזה כיף חח ~אומגד אומגד, זה נגממרר ~~ פרק אחרוןן !!!! פליייייז תעשי עונה שליישית !!! אני אסגוד לך לנצח שייררהה$#%#^$@ בבקשהה?
וכשאמרת ש"את מקווה שנהנה מהפרק" איך אפשר שלא ?!@$# את כותבת מדהים !!! אני לא יכולה אפילו להתבטא ולהגיד לך כמה שאני אוהבת את הכתיבה !! ותשדעי זה לא השפה הגבוהה והמילים הלא מובנות עושות את ה"עבודה" זה צורת ההתבטאות, הרגש, התכלס של הסיפור וזה מה שאני אוהבת !! טומי, התינוק היחסית בוגר מביניהם, בעל ואב למופת, שבזמן האחרון שוקל לפתח את קריירת המשחק שלו. חחחח טומי שחקן DD: נשמע מעולה חח הוא בטוח יצליח בזה ! הוא טוב בהכל, פשוט מוכשר !!
"קדימה, את יכולה לספר לי. לאבות מותר לספר" דאגי לחש. חחח עאלק לאבות מותר XDD איזה חמווד הדאגי הזה !!! אני לא יכולה יותר פשוט !! הוא כזה חמוווד #$^^ ועכשיו כשדאגי אבא [וואו זה כ"כ מוזר להגיד את זה] הוא עוד יותר חמוד, כל האהבה שהוא נותן, כ"כ כיף לראות את זה D: ובמציאות אני מקווה שדאגי יביא מלא ילדים לעולם, שיהיו הרבה דאגים, תחשבי מלא ילדים בלונדינים חתיכים וסקסים, זה יהיה פשוט מושלם D: וכמובן תלוי באשתו, בנתיים פראנקי זו בחירה טובה D: לדעתי היא ממש יפה וגם נראת כזאת חמודה D: "אני לא מאמין שאני שוב בלונה פארק הזה! גם את יום ההולדת של צ'לסי הייתם חייבים לעשות כאן?!" חחח גם זה בלונה פארק?! וואי אני בעד שיבנו לונה פארק ליד הבית, הכי טוב .. יהיה גם למסיבות, גם לשעשועים וגם ליופי, מגניב שיהיה ב"חצר האחורית" של הבית לונה פארק XD "אלה דמעות של אושר" חיוך בצבץ מבין שפתיה. יאווווווווווווווו מהרגע הזה, אין ידעתי שהיא תהיה בהריון יאווו, את לא מבינה איך שמחתי, שתביני החיוך הדבילי היה עדיין על הפנים שלי ועדיין הרגשתי רע עם זה XD ושוב השיר ממש הוסיף !!! זה נותן אווירה כייפית ונעימה :] "אני בהריון דאגי" אלי חייכה, את החיוך הגדול ביותר שדאגי ראה מימיו. יהוווווווווווווווווווו מזלל טווווב
וואי ממש חוזה את העתיד D: איזה כיף !!! אני במצב כזה, כשאומרים לי שיש 10% של סיכויים הייתי נהיית ממש פסימית [כמו תמיד >.<] אבל כנראה אני מכירה אנשים שבאמת 10% עזרו להם, איזה כיף זה !! "נולדה לי תינוקת" הוא בישר באושר יאוווו, דאגי ועוד 3 נשים DD: חח נשמע נהדר XD חייבים להרחיק את דנייי!!!!! "קוראים לה הופ, כי כל מה שאי פעם קיוויתי, וחלמתי עליו.. התגשם". וואאוו רעיון מקורי D: אוף אני לא מאמינה שנגמר !!!!! וסיימת את זה כ"כ יפה ומרגש !!! שתדעי שזה עבר לי ממש מהר @#%@# ------------------------------- ולסיכום: שירה, שירה, שירה, אין לי דרך להגיד לך עד כמה אני אוהבת את הפיק שלך!! אף פעם פיספסתי פרק!! אולי רק פעם אחת או פעמיים לא הגבתי [אבל יש לי סיבות !!!] מהעונה הראשונה עד סוף השניה [לאאאאא הסוף #$%@#^] תמיד הייתי נאמנה וכמו שאמרתי לך זה גם הפיק הראשון שאני קוראת ובכלל אני חושבת שזה הסיפור הראשון שאני קוראת מההתחלה על הסוף XD בלי להחשיב את מעשה בחמישה בלונים XD אוף אני לא מאמינה שאני אכנס עכשיו לפורום בימים שישי ושלישי ואני לא אראה את הפיק שלך !!! זה פשוט עצוב @%#
אבל את עושה עונה שלישית !! שמעת ?
שירה, הפיק פשוט מדהים, הכתיבה שלך, הרעיונות, המקוריות שלך, הכל ביחד יצר משהו נפלא בעיניי, אל תפסיקי לכתוב !!!
ותזכרי שאני מחכה לעונה שלישית הא?D: אוהבת אותךך ואת הפיק המושלם שלך !!! [יש ללי תיקיה מיוחדת לפיק שלך וגם לפיקים הבאים שלך יהיה לי !! וכמובן גם לעונה שלישית שמרתי מקום חיחיחיחי
] ושוב, נתראה בעונה השלישית

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifאיזה כיף שעשית תגובה מחדש ../images/Emo9.gif

תודה נשמתי ! וואו איזה אורך של תגובה ! איזה כיףףףףףףף DD: למה להוריד את החיוך ??
אני שמחה שחייכת, שנהנית, שהתרגשת.. זה מאוד חשוב לי וכיף לי לדעת שגרמתי לך לחייך ! אממ אני לא בטוחה שריצ'ארד השיג את המסמכים דרך פרוטקציות.. לא ממש חשבתי על זה למען האמת
כן, צ'לסי החמודה הזאת לא היססה בכלל. אבל אני חושבת שזה בגלל שכל החיים היא חלמה על משפחה, ועכשיו כשזה כל כך קרוב לא אכפת לה לעזוב את כל מה שהיא מכירה לטובת המשפחה החדשה שלה
את צודקת השורות האלה בהחלט היו מאוד מרגשות ! גם בשביל צ'לסי, גם בשביל אלי, גם בשביל דאגי וגם בשבילכן ! חח אני אשמח מאוד אם תבוא לי המוזה לעונה שלישית אבל אני ממש ממש לא מבטיחה שזה יקרה, אז חבל על כל הבקשות שלכן חח ותודה ענקייייייית ! איזה כיף לקרוא את מה שכתבת עכשיו, כל המחמאות על הכתיבה שלי ! יאיייי :) ועל איזה מילים לא מובנות את מדברת? אני כותבת דיי ברור לא?
וואי אני ממש אוהבת את פרנקי ! היא מדהימה בעיניי ! כ"כ יפה !
הלוואי שהוא יתחתן איתה ושיהיו להם מלא דאגלסים ודאגלסיות קטנים וחמודים חחחח תכלס שיבנו לונה פארק בבית ! כסף לא חסר להם XDDDDDD אומייגאד הרגת אותי מצחוק עכשיו עם ה"חייבים להרחיק את דני"
זה כ"כ נכון !! חחחחחחחח וואו כמה מחמאות, אני לא עומדת בזה !! חח תודה תודה תודה תודה תודה ושוב תודה !! איזה כיף לי לקרוא את זה, אני זאת שעם חיוך דבילי עך הפרצוף עכשיו
שוב, אני לא מבטיחה שום דבר לגבי עונה שלישית, אבל תשמרי מקום לעוד חומרים שלי כי יהיו כאלה
תודה ענקית על התגובה המדהימה הזאת ועל שאר התגובות שלך לאורך כל הפיק, תודה שהיית קוראת קבועה, זאת אומר המון בשבילי ! אוהבת המון

למעלה