../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif~תגובה מחדש~ D:
למרות שזה מעצבן, הפיק שלך שווה את זה !!!!! אוקיי אז ככה, כל הפרקים האלה היה דבוק לי חיוך על הפנים כמו איזה ילדה מפגרת והרגשתי ממש רע עם זה בגלל שהפיק נגמרר !!!! וניסיתי להוריד את החיוך אבל הוא לא ירד כי זה כ"כ יפה וכ"כ שמחתי שהם אימצו את צ'לסי והם כ"כ חמודיים !!! אי אפשר שלא לחייך כשקראתי את זה :] אז .. זהו XD הו ותתכונני לחפירה, בכל זאת אלה פרקים אחרונים ולא בטוח שתהיה עונה שלישית
[רוצצים עונה שלישית, רוצים עונה שלישית, רוצים עונה שלישית..] אז קחי בחשבון שהפעם יהיו מלא משפטים שאני אחפור עליהם
~כבר חפרתי XD~
"יש לי את זה!" חח כמה טוב להיות מפורסם וככה יש פרוטקציות XD חח פרוטקציות הכי טוב D: למרות שיש כמה פעמים שזה עלול להיות מעצבן >.< יאייייי יש לו את זה DD:
חתך את עצמו בגילוח בעקבות כניסתו המבהילה של ריצ'ארד לחדר המלון. חחח דאגי הזה ממש נזק! גם חתך את עצמו, גם ליכלך את המסמכים בדם שלו ששכח לנקות לפני וגם שם את המסמכים האולי חשובים ביותר על הריצפה ואלי דרכה עליהם XDD
מנסה לשים פלסטר על פניו ללא הצלחה. חחחחחחח אפילו פלסטר הוא לא יודע לשים ?! איזה שמאלי החמווד הזה @#%@#$^ אעאהנאע אני מתה עליוו !!!!
"כן!" צ'לסי צעקה בהתלהבות והחלה לקפוץ מעלה ומטה מוחאת כפיים. יאוווו איזה חמוודה !! איזה כיף זה, היא אמרה את בלי להסס, זאת אומרת, בכל זאת לעזוב את החברים, את המקום שהיא רגילה אליו .. משפחה חדשה וסביבה חדשה זה קשה .. :]
"אל תבכי אמא" צ'לסי הניחה אצבע עדינה על דמעתה של אלי וספגה אותה בחיוך. אומגד, את לא מבינה איך התרגשתי כשהיא אמרה את זה !!! לא קל להגיד את זה למישהי שאת מעריצה ומכירה לא הרבה זמן, כנראה שהיא ממש אהבה אותם ולא היססה בכלל כשאמרו לה את זה, וואו ובטח גם אלי התרגשה !!! מישהי אומרת לה "אמא" פעם ראשונה D: ואוו איזה מרגש זה !!! צ'לסי ממש נקשרה אליהם :] איזה כיף חח ~אומגד אומגד, זה נגממרר ~~ פרק אחרוןן !!!! פליייייז תעשי עונה שליישית !!! אני אסגוד לך לנצח שייררהה$#%#^$@ בבקשהה?
וכשאמרת ש"את מקווה שנהנה מהפרק" איך אפשר שלא ?!@$# את כותבת מדהים !!! אני לא יכולה אפילו להתבטא ולהגיד לך כמה שאני אוהבת את הכתיבה !! ותשדעי זה לא השפה הגבוהה והמילים הלא מובנות עושות את ה"עבודה" זה צורת ההתבטאות, הרגש, התכלס של הסיפור וזה מה שאני אוהבת !!
טומי, התינוק היחסית בוגר מביניהם, בעל ואב למופת, שבזמן האחרון שוקל לפתח את קריירת המשחק שלו. חחחח טומי שחקן DD: נשמע מעולה חח הוא בטוח יצליח בזה ! הוא טוב בהכל, פשוט מוכשר !!
"קדימה, את יכולה לספר לי. לאבות מותר לספר" דאגי לחש. חחח עאלק לאבות מותר XDD איזה חמווד הדאגי הזה !!! אני לא יכולה יותר פשוט !! הוא כזה חמוווד #$^^ ועכשיו כשדאגי אבא [וואו זה כ"כ מוזר להגיד את זה] הוא עוד יותר חמוד, כל האהבה שהוא נותן, כ"כ כיף לראות את זה D: ובמציאות אני מקווה שדאגי יביא מלא ילדים לעולם, שיהיו הרבה דאגים, תחשבי מלא ילדים בלונדינים חתיכים וסקסים, זה יהיה פשוט מושלם D: וכמובן תלוי באשתו, בנתיים פראנקי זו בחירה טובה D: לדעתי היא ממש יפה וגם נראת כזאת חמודה D:
"אני לא מאמין שאני שוב בלונה פארק הזה! גם את יום ההולדת של צ'לסי הייתם חייבים לעשות כאן?!" חחח גם זה בלונה פארק?! וואי אני בעד שיבנו לונה פארק ליד הבית, הכי טוב .. יהיה גם למסיבות, גם לשעשועים וגם ליופי, מגניב שיהיה ב"חצר האחורית" של הבית לונה פארק XD
"אלה דמעות של אושר" חיוך בצבץ מבין שפתיה. יאווווווווווווווו מהרגע הזה, אין ידעתי שהיא תהיה בהריון יאווו, את לא מבינה איך שמחתי, שתביני החיוך הדבילי היה עדיין על הפנים שלי ועדיין הרגשתי רע עם זה XD ושוב השיר ממש הוסיף !!! זה נותן אווירה כייפית ונעימה :]
"אני בהריון דאגי" אלי חייכה, את החיוך הגדול ביותר שדאגי ראה מימיו. יהוווווווווווווווווווו מזלל טווווב
וואי ממש חוזה את העתיד D: איזה כיף !!! אני במצב כזה, כשאומרים לי שיש 10% של סיכויים הייתי נהיית ממש פסימית [כמו תמיד >.<] אבל כנראה אני מכירה אנשים שבאמת 10% עזרו להם, איזה כיף זה !!
"נולדה לי תינוקת" הוא בישר באושר יאוווו, דאגי ועוד 3 נשים DD: חח נשמע נהדר XD חייבים להרחיק את דנייי!!!!!
"קוראים לה הופ, כי כל מה שאי פעם קיוויתי, וחלמתי עליו.. התגשם". וואאוו רעיון מקורי D: אוף אני לא מאמינה שנגמר !!!!! וסיימת את זה כ"כ יפה ומרגש !!! שתדעי שזה עבר לי ממש מהר @#%@# -------------------------------
ולסיכום: שירה, שירה, שירה, אין לי דרך להגיד לך עד כמה אני אוהבת את הפיק שלך!! אף פעם פיספסתי פרק!! אולי רק פעם אחת או פעמיים לא הגבתי [אבל יש לי סיבות !!!] מהעונה הראשונה עד סוף השניה [לאאאאא הסוף #$%@#^] תמיד הייתי נאמנה וכמו שאמרתי לך זה גם הפיק הראשון שאני קוראת ובכלל אני חושבת שזה הסיפור הראשון שאני קוראת מההתחלה על הסוף XD בלי להחשיב את מעשה בחמישה בלונים XD אוף אני לא מאמינה שאני אכנס עכשיו לפורום בימים שישי ושלישי ואני לא אראה את הפיק שלך !!! זה פשוט עצוב @%#
אבל את עושה עונה שלישית !! שמעת ?
שירה, הפיק פשוט מדהים, הכתיבה שלך, הרעיונות, המקוריות שלך, הכל ביחד יצר משהו נפלא בעיניי, אל תפסיקי לכתוב !!!
ותזכרי שאני מחכה לעונה שלישית הא?D: אוהבת אותךך ואת הפיק המושלם שלך !!! [יש ללי תיקיה מיוחדת לפיק שלך וגם לפיקים הבאים שלך יהיה לי !! וכמובן גם לעונה שלישית שמרתי מקום חיחיחיחי
] ושוב, נתראה בעונה השלישית