All About You-פרק 47

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo63.gifAll About You-פרק 47../images/Emo63.gif../images/Emo100.gif

טוב אז כפי שאתן יודעות, שני הפרקים האלה הם האחרונים של הפיק הזה
אני רק רוצה להגיד שממש נהנתי לפרסם כאן את הפיק הראשון שלי כל שלישי ושבת והיה הכי כיף לקרוא את כל התגובות הפשוט מדהימות שלכן
אז תודה ענקיייייייייייייית לכל הבנות שקראו והגיבו
הפרקים הקודמים: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1238&MessageId=125380748 שורות אחרונות: "למה את לא מדברת?!" ניק צרח. לפתע הוא תפס את לחייה של אלי בחוזקה וקירב אליה את ראשו. "התגעגעת אלי נכון?" הוא חייך ולפת את זרועותיו סביב גרונה, מבט מטורף בעיניו. "ניק עזוב אותי!" אלי ניסתה להשתחרר מאחיזתו אך ללא הצלחה. היא החלה להיאבק בו ונזכרה שוב במה שהיה במכונית לפני מספר חודשים. דמעות עלו בעיניה. פרק 47 "עזוב אותה!" דאגי עמד בדלת וצעק. ניק ההמום עזב את אלי ושניהם סובבו אל דאגי את ראשם. אלי רצה אליו וחיבקה אותו. דאגי הרגיש שהיא בוכה ורועדת. הוא חיבק אותה וליטף את שיערה. "הלוואי שתמשיך להירקב בכלא הזה, ושלא תעז להתקרב אליה יותר בחיים!" דאגי פלט לעברו של ניק והוא ואלי יצאו משם. "אני מצטער שהתפרצתי ככה לחדר" דאגי חייך במבוכה אל הסוהר הכועס שעמד בפתח ולא הצליח למנוע מדאגי להיכנס, אך עכשיו הרגיש אשם על שלא שמר על המתרחש בפנים. כשיצאו מבית המעצר הם התיישבו על המדרגות. דאגי לא דיבר ולא שאל, הוא רק חיבק את אלי, מרגיע. אלי ניגבה את דמעותיה וסובבה אליו את ראשה. "אני מצטערת" היא לחשה. "למה הלכת לכאן מבלי להגיד לי?" דאגי שאל ובפניו צער. "הם סיפרו לי שניק ניסה להתאבד, ולא שאכפת לי ממנו, ממש לא! אבל, בכל זאת.. אני מצטערת, לא רציתי להדאיג ולהכעיס אותך" היא השפילה מבטה. "מאוד הדאגת אותי. כששמעתי שאת נפגשת עם ניק חשבתי שאני עוד רגע מקבל התקף לב" דאגי חייך חיוך קטן. "אבל אני מבין אותך, ולא כועס. רק בפעם הבאה, בבקשה תספרי לי. אני אוהב אותך ורוצה להיות איתך ולעזור לך בכל דבר שאת צריכה" הוא הרים אליו את מבטה והיא חייכה. "את יודעת שאני אוהב אותך נכון?" הוא אחז בפניה. אלי הנהנה בחיוך ודאגי נשק לה. "תודה" היא חיבקה אותו בחום ולאחר מכן הם נסעו הביתה, שמחים שזה מאחוריהם. בערב סיום מסע ההופעות, קייט נשארה לישון אצל דני ולמחרת הם סיפרו שהחליטו לעבור לגור יחד. כמוהם עשו גם הארי ואייזי. אחרי כמה זמן טום וג'יו הלכו יחד לבדיקה שגרתית בקשר להריון ושם סיפרו להם כי הילד לו הם מצפים, הוא בעצם ילדה. את הזמן הקרוב בילו אלי והבנים בחברת התקליטים. הם כתבו שירים, הלחינו, שרו וניגנו ללא הפסקה. האלבום של אלי תוכנן לצאת בעוד כקצת יותר מחצי שנה וכולם תרמו את חלקם. הם השקיעו באלבום הזה הרבה מאמץ, במיוחד אלי, שרצתה שהוא יצא מושלם. גם את השירים שניגנו בהופעות הם בחרו לא להכניס לאלבום בגרסתם המקורית ושינו אותם. בסופו של דבר, העבודה על האלבום לקחה חודשים ארוכים, ובסופם, האלבום היה מוכן. ** אחרי כשבעה חודשים ** אלי הרגישה משהו מדגדג בלחיה. היא פקחה עין אחת וראתה את דאגי מחייך אליה. "קומי אורי יפתי" הוא נשק לה. "זה היום?" היא שאלה מנומנמת. דאגי הנהן. "מזל טוב לנו" היא הניחה את זרועותיה סביב צווארו ונישקה אותו בעדינות. "רק שנה עברה מאז שנפגשנו? אני מרגיש כאילו זאת הייתה דקה" דאגי נשכב לצידה וחיבק אותה. "שנה שאנחנו יחד. שנה שאני אוהבת אותך כל כך" אלי הסתכלה לתוך עיניו. "השנה הכי יפה בחיים שלי!" הוא קרא ונישק אותה ארוכות. "כמעט שכחתי! קניתי לך משהו" דאגי נעמד בזריזות. "יאיי מתנה" אלי התיישבה. "חכי רגע, אני הולך להביא את זה" דאגי יצא מהחדר ובזמן הזה אלי התכופפה והעיפה מבט מתחת למיטה, מוודאת שהמתנה שקנתה לדאגי נמצאת במקומה. דאגי חזר אחרי 5 דקות עם ארגז גדול בידו. "מה זה?" אלי שאלה בבלבול. "תפתחי ותגלי" דאגי השיב בפרצוף ערמומי. "אלי התיישבה על הרצפה לצד הארגז. היא שמעה קולות בוקעים מתוכו. לאט לאט היא פתחה אותו ומצאה שם גור כלבים קטן, לבן ומתוק להפליא. "איזה חמוד!!!!" אלי קראה כשהרימה את גור הכלבים וחיבקה אותו לחיקה. היא נשקה לו ושיחקה איתו כשדאגי רק עומד בצד, מחייך ומסתכל. "את אוהבת אותו?" דאגי התיישב לידה. "מאוד! זאת המתנה הכי טובה שיש!" היא נשקה לדאגי. "איך נקרא לו?" "אמממ.. דני?" דאגי גיחך. לא" אלי צחקה "אין לך רעיון יותר טוב?" "יש לי, אבל את תכעסי עלי אם אני אגיד אותו" דאגי אמר. "מה פתאום, אני לא יכולה לכעוס עליך" אלי חייכה. "טוב אז.. בואי נקרא לו בלינק!" דאגי קפץ. "מעניין על שם מי" אלי צחקה. "את לא אוהבת את זה נכון?" דאגי התיישב בחזרה על הרצפה. "אני חושבת שזה שם נהדר" היא נשקה לו בלחי. "באמת?" אורו פניו של דאגי. "באמת" היא חייכה "ועכשיו הגיע הזמן למתנה שלך". "קנית לי מתנה?" דאגי נראה נרגש. "ברור!" אלי חייכה והוציאה מתחת למיטה קופסה גדולה עם חורים. "מה זה?" דאגי חייך בהתרגשות ואחז בקופסה. הוא פתח אותה וקפא במקומו. "מה קרה? אתה לא אוהב את זה?" אלי שאלה בחשש. דאגי הרים אליה את מבטו וחייך. "אני לא מאמין שקנית לי איגואנה!" הוא קרא והפיל את אלי על הרצפה בחיבוק. "אז אתה אוהב אותה?" היא חייכה מתחתיו. "אלי! את לא נורמלית! יש לך מושג כמה זמן אני מתכנן לקנות אותה אבל היא פשוט יקרה מדי??" דאגי קרא בהתלהבות. "ידעתי שאתה רוצה אותה כי כל היום אתה רק בוהה בה במגזין לטאות הזה שלך, אז חסכתי וקניתי לך" אלי צחקה. "אנחנו יכולים לפתוח פה גן חיות" דאגי צחק גם הוא. "אין לי בעיה עם זה" אלי חייכה אליו במתיקות. "אני אוהב אותך את יודעת את זה?" דאגי ליטף את לחייה ונישק אותה. "גם אני" אלי השיבה "עכשיו קדימה דאגי, אנחנו חייבים להתלבש, הדיסק יוצא היום !!" היא נשקה לדאגי בלחי וניגשה לארון כדי להתלבש. לכבוד יציאת אלבום הבכורה של אלי סוף סוף, הבנים, ג'יו, קייט ואייזי ארגנו לאלי מסיבת הפתעה במבנה של סופר רקורדס. כדי להביא אותה לשם ריצ'ארד סיפר לה שהוא עורך הרמת כוסית אז שתתלבש יפה. כשאלי ודאגי סיימו להתארגן, הם השאירו אוכל לבלינק ולאיגואנה ששמה החדש הוא סוזי משום שדאגי החליט שהשם צריך להיות דומה לזוקי, ונסעו לבניין החברה, שם חיכו כולם עם בלונים, עוגות ומתנות. "אף פעם לא הייתי בהרמת כוסית" אלי אמרה כשעמדו שניהם בפתח הדלת. "אז תצטרכי לחכות עוד קצת בשביל להיות באחת כזאת" דאגי חייך. "על מה אתה מ.." אלי לא סיימה את המשפט שלה כשדאגי פתח את הדלת וכולם צעקו יחד 'הפתעה!'. דני, טום והארי קפצו על אלי בחיבוקים ונשיקות, אחריהם קייט, ג'יו ואייזי, ריצ'ארד ושאר עובדי החברה. כולם בירכו אותה על צאת אלבומה הראשון לחנויות ומכיוון שרוב האנשים בחדר כבר האזינו לאלבום, היו להם רק ביקורות טובות להגיד עליו. בחדר הגדול שבו נערכה המסיבה היו שולחנות ועליהם כיבוד רב, מוזיקה ומקום לשבת. אלי התיישבה לצד ג'יו בפינה נוחה אחרי שעה ארוכה של ריקודים. בטנה של ג'יו כבר הייתה גדולה מאוד. היא הייתה צריכה ללדת בזמן הקרוב. "אז איך המסיבה?" ג'יו שאלה את אלי בחיוך. "נהדרת! תודה רבה" אלי חיבקה אותה. לפתע ג'יו קפאה במקומה. "מה קרה? הכאבתי לך? אני מצטערת" אלי נלחצה. "לא לא זאת לא את.." ג'יו הניחה יד על בטנה "פשוט פתאום הרגשתי.. אחחחחח!" היא צעקה בכאב. "ג'יו את בסדר?? מה קרה??" אלי לא ידעה מה לעשות. "טום! טום !!" אלי צעקה לטום אך לא עזבה את ג'יו לבדה. טום שהיה בכוננות הגיע בריצה. "מה קרה?!" הוא שאל בלחץ. "טומי" ג'יו עצרה כדי להתנשף "אני חושבת שצריך לנסוע לבית חולים" היא חייכה. פרק 48 ואחרון בהודעה הבאה

Just Shira XD

New member
../images/Emo63.gifפרק 48- פרק אחרון!../images/Emo63.gif

פרק 48 "ב.. בית.. בית חולים?" לטום נפל האסימון והוא החל לגמגם. ג'יו הנהנה ואלי הסתכלה על שניהם בחיוך. "בית חולים! כמובן! דני! הארי! דאגי!" הוא צעק. השלושה האחרים הגיעו בריצה. "לבית חולים! מהר!" הוא פקד עליהם. "ג'יו זה עכשיו?" דני שאל בפליאה. "כן חמודי, עכשיו קחו אותי כבר! ירדו לי המים!" היא צעקה עליהם בהיסטריה. "נוו!" אלי זירזה אותם. "בסדר, לא להילחץ!" דאגי צעק בלחץ גם הוא. "אוקי, אני אתפוס אותה מהצד הזה ואתה מהצד השני" טום פקד על הארי. "דאגי תיקח את הדברים שלה, דני רוץ למטה ותביא את המכונית" הוא נתן לכולם הוראות ותמך בג'יו לעמידה. אלי ודאגי רצו אחריהם, מחליפים מבטים מחויכים. את קייט ואייזי הם השאירו במסיבה כדי לטפל באורחים ולהסביר להם מדוע נעלמה לפתע כלת השמחה. "דני זה הזמן לדבר לעצמך" הארי גיחך כשישבו כולם באוטו. "סע דני סעעעעעעע" דני קרא והחל לנסוע במהירות. כשהגיעו כולם אל בית החולים ג'יו נלקחה מיד למחלקת יולדות וטום הלך יחד איתה. השאר נשארו לחכות בחדר ההמתנה. "אני לא מאמין! אני הולך להיות דוד!" דאגי קרא בהתרגשות וחיבק את דני שישב לידו. "עם דוד כזה מסכנה הילדה.." דני גלגל את עיניו. "אני הולך להביא משהו לאכול" הארי קם ממקומו. "אני בא איתך!" דני נעמד, משתחרר מאחיזתו של דאגי ושניהם הלכו משם. "איזה יום נהדר" אלי השעינה את ראשה על דאגי כשנשארו לבד. "נכון" הוא הניח את זרועו סביב כתפייה. "זה גם יום השנה שלנו, גם הדיסק שלי יוצא היום, וגם הבת של טום וג'יו נולדת! אני פשוט לא מאמינה!" היא חייכה ודאגי נישק את ראשה, מסכים עם כל מילה שהיא אומרת. אחרי כשעה טום הגיע אל חדר ההמתנה. "נוו?" כולם שאלו בלחץ. טום לא אמר מילה. הוא התיישב במקום פנוי שהיה בין דאגי לדני. כולם הסתכלו עליו בציפייה. "אני.. אני.." הוא החל לגמגם ופניו חיוורות. "דבר!" דאגי לחץ עליו. "אני אבא לילדה הכי יפה בעולם" טום חייך חיוך ענקי. "מזל טוב !!!" קפצו עליו כולם בחיבוקים ונשיקות. "איך היא נראית?" "איך קוראים לה?" "כמה היא שוקלת?" "מה צבע העיניים שלה?" "יש לה גומת חן כמו שלך?" "מה שלום ג'יו?" טום הותקף בשאלות אך הוא עדיין היה שקוע בהלם לכן לא ענה עליהן. חיוך היה מרוח על פניו, מסרב לרדת. "בואו, אני אראה לכם אותה" הוא אמר והתחיל ללכת, כולם אחריו. הם הגיעו אל חדר התינוקות שבו שכבו תינוקות רבים שנולדו לא מזמן והיה אפשר להסתכל עליהם דרך הזכוכית. "הנה היא שם" טום הצביע על תינוקת פצפונת. היא שכבה על גבה, בוהה. היו לה לחיים שמנמנות ועיניים חומות וגדולות. "טומי" אלי העבירה את ידה על גבו, רועדת מהתרגשות. "היא יפיפייה" דני הצמיד את פרצופו אל הזכוכית ואמר כנדהם. כולם היו מהופנטים אל התינוקת. היא הייתה כל כך קטנה וחמודה, ובמקום מסוים כולם הרגישו כאילו הייתה הילדה שלהם ממש. אחר כך הם נכנסו לבקר את ג'יו וגם היא לא הפסיקה לחייך. "החלטתם כבר איך לקרוא לה?" הארי שאל. טום וג'יו החזיקו ידיים והחליפו מבטים מחויכים. "הילארי" הם אמרו יחד. "אווו איזה שם יפה" אמרו כולם יחד וצחקו. אחרי יומיים ג'יו וטום חזרו הביתה, יחד עם הילארי הקטנה. בבית חיכתה להם הפתעה. אלי, אייזי, קייט והבנים החליטו להכין את החדר להילארי. זה אומנם לקח להם יום שלם אבל בסופו של דבר הם התעלו על עצמם. הם פינו את כל החפצים מאחד החדרים בביתם של טום וג'יובנה, צבעו את הקירות בורוד ותלו תמונות חמודות. הם הניחו שטיח לבן על הרצפה, תלו מובייל מהתקרה והניחו בקצה החדר כורסה נוחה במיוחד שבה יוכלו לשבת ההורים המאושרים. הם אפילו קנו לתינוקת מיטה, שידת החתלה ומיליון צעצועים- שלא יחסר לה דבר! ג'יו וטום היו נדהמים ומאושרים מהמתנה המרגשת ולא הפסיקו לחייך לרגע. ** שנה מאוחר יותר ** "היום יום הולדת, היום יום הולדת, היום יום הולדת להילארי!" כולם זימרו יחד כשג'יו הגיעה עם עוגה קטנה שאפתה ועליה נר אחד בודד, מסמל את יום הולדת השנה להילארי, כשטום מתעד את הכל במצלמת הוידיאו שלו. בין האורחים היו כל מקפליי כמובן, אלי, אייזי, קייט, ריצ'ארד ומשפחותיהם של טום וג'יובנה. כולם התכנסו בביתם בשביל החגיגה המשמחת. "הילארי, תראי מה דוד דני ודודה קייט קנו לך" דני חייך אל הילארי והגיש לה את המתנה שלהם, דובי חמוד וספוגי. "המתנה של דוד הארי ודודה אייזי פי מיליון יותר שווה" הארי גיחך והניח ליד הילארי גם את המתנה שלהם, ספר עם תמונות של חיות. "הייתם מתים! המתנה של דוד דאג ודודה אל קורעת את כולכם!" דאגי קרא והרים את הילארי על זרועותיו. היא צחקה וחשפה שן אחת פצפונת. "כן, נכון שאת אוהבת אותי?" הוא עשה לה פרצופים משונים. "דאגי אתה מפחיד את הילדה" אלי צחקה ולקחה אותה ממנו. "הילארי, רוצה לראות מה קנינו לך?" אלי חייכה אליה. "הנה!" דאגי הוציא מאחורי גבו גיטרת צעצוע קטנה וורודה. הילארי צחקה. "את תהיי כוכבת רוק! אני כבר רואה את זה!" דאגי נישק אותה. "תעזבו לי את הילדה" טום הגיע ולקח את הילארי בזרועותיו. "מי יפה של אבא? מי?" טום הרים אותו באוויר והילארי חייכה חיוך רחב שחשף גומה חמודה. "איזה יופי שהיא ירשה את הגומה שלך" אלי אמרה. "חבל שהיא ירשה גם את כל השאר.." דני מלמל. "שמעתי את זה" טום הסתכל עליו וגלגל את עיניו בחיוך, רגיל להקנטות. "לפחות היא לא שמנה" ג'יו הגיעה וקרצה לטום. "אני לא מאמין שאת משתפת איתם פעולה!" טום הביט בג'יו המום. "אויש טומי אני אהבתי אותך עוד כשהיית שמנמן, ולא הייתי מתנגדת אם היית חוזר להיות כזה" היא נשקה לטום ולקחה את הילארי מידיו. "אני בהחלט שוקל את זה.." טום הרהר בדבריה של ג'יו. "היי מי רוצה עוגה?" דאגי חזר משולחן האוכל עם עוגת שוקולד טעימה. טום הביט בעוגה שבידיו של דאגי. "זהו! החלטתי! טום השמן חוזר!" הוא קרא בחיוך, חטף את העוגה מידיו של דאגי וכולם פרצו בצחוק גדול. במהלך השנה הזאת הילארי הקטנה למדה ללכת כמה צעדים מבלי ליפול, להגיד כמה מילים ואפילו צמחה לה שן אחת. טום וג'יו התחתנו והם הורים נפלאים שמגדלים ילדה חמודה להפליא בהמון אהבה ודואגים שלא יחסר לה דבר. כולם מפנקים את הילארי ומתייחסים אליה כמו נסיכה, ושאר חברי מקפליי וחברותיהם הם בשבילה כמו דודים. המעריצים גם הם מפרגנים מאוד ומדי יום מגיעות מתנות להילארי וברכות לטום וג'יובנה. הארי ואייזי נפרדו פעמיים במהלך השנה אך חזרו זה לזרועותיו של זו כשהבינו שהם לא יכולים בנפרד. דני וקייט עדיין גרים יחד ונהנים מכל רגע אחד עם השנייה. הם טסו יחד לאמריקה לתקופה של חודשיים שם בילו עם משפחתה של קייט וטיילו. מאוחר יותר במהלך הטיול הצטרפו גם כל השאר. בערב מסיבת יום ההולדת, שהוא גם יום השנה השני של אלי ודאגי יחד, דאגי לקח את אלי לפארק שבו שטו יחד באגם לפני יותר משנה. הוא שכר שוב את אותה הסירה ואחרי שיט קצר הוא ירד על ברך אחת, והפעם, הוא הציע נישואין. בכל זאת הם יחד כבר שנתיים ולמרות שדאגי מעולם לא חשב שזה יקרה בשלב כל כך מוקדם בחייו,הוא יודע שאלי היא האישה בשבילו, האישה שאותה הוא אוהב ויאהב תמיד, ואיתה הוא רוצה לבלות את שארית חייו. כמובן שאלי הסכימה, וחתונתם מתוכננת לקיץ הקרוב, בפארק גדול ויפה מול הלונה פארק. זהו, זה הסוף :) אני מקווה שאהבתן, שזה ענה על כל הציפיות שלכן, ואם לא- בבקשה תגידו לי
שוב המוןהמון תודה לכולכן
נתראה בפיק הבא

McLife135

New member
../images/Emo108.gifסווףף../images/Emo7.gif

אבל לפחות זה סוף יפה...חח.. נקרעתי מהקטע שהם רצו לקרוא לכלב דני..חח..ואוי גדולל.. חחח..איזה חמודים טום וג'יו!!..חח..ואוי אני נקרעת כל הזמן מהירידות שלהם על טום..חח..ואוי זה קורעעע!! אוףף..אני לא רוצה סוףף
..זה הגיע כל כך מהרר!!! אבל עוד פעם, העיקר שזה סוף יפה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה :)

חחחחח בדיחה טיפשית של דאגי
ג'יו וטום הכי חמודים בעולם
והירידות על טום באמת קורעות XDD שמחה לשמוע שאהבת, תודה רבה

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifכל הפיק במלואו../images/Emo26.gif

כמו שהבטחתי, צירפתי קובץ עם כל הפיק למי שרוצה להיזכר, מי שצריכה להשלים ומי שלא קראה בכלל ובא לה
תהנו

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה רבה../images/Emo24.gif

מקווה שתקראי עד הסוף ותאהבי גם את השאר

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gifthe end ../images/Emo7.gif

אוףףף, התבאסתי שזה פרקים אחרונים
אבל בכל זאת , אלא היו הפרקים הכי יפים בעולם !#$%^&
אני שמחה שהכל הסתדר לטובה
דני הכלב XD וואי זה כזה מתאים XDD חבל שהם בחרו בלינק במקום ><" ולדמיין את טום אומר "מי יפה של אבא ? מי ? " זה כזה מוזר , אבל זה נשמע כזה חמוד
~ מי יודע יום אחד אולי זה עוד יקרה ~
טומי השמן חוזר ! יאיייי
XD אני כ"כ מקנאה בהילארי XD ודאגי ואלי ... אני כ"כ שמחה שהוא הציע לה נישואין , איזה חמודד הוא
יצא לך פיק ממש מהממם , וזה ממש הולך להיות עצוב שלא יהיה אותו יותר
כ"כ התאהבתי בוו
אני יתגעגע

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

כן זה קצת מבאס שזה הסוף אבל אני שמחה לשמוע שאת חושבת שהפרקים היו יפים
טוב זה היה חייב להסתדר לטובה-חייבים הפי אנדינג! לפחות אני חייבת
דני הכלבלב הזה, ממש מתאים XDDD אבל אני חושבת שבלינק זה שם מעולה
כזה הוא טום- מוזר וחמוד
סתם כפרעליו
כן זה בהחלט מוזר לדמיין אותו במצב הזה, או כל אחד אחר מארבעתם,ואני בטוחה שיום אחד זה יקרה אבל ממש לא בזמן הקרוב
חחחחחחחחח הייתי חייבת ירידה אחת גדולה על השומנים שלו בפרק האחרון XDD דאגי אכן חמוד
וגם הוא ואלי ביחד, מגיע להם להתחתן סופסוף
הווו תודה ענקיייייית איזה כיף לשמוע את זה
אני גם אתגעגע לתגובות

איזה יפה!!

כתור אחת שקראה בחשיות (והתחילה לא מזמן) אז אני יכולה להגיד לך שזה היה פרקים ממש מדהימים!! אני התרגשתי במיוחד מתי שג'יו התחילה את הלידה.... אוףף למה זה נגמר?? אני דורשת פיק חדש ומהר!!
אהבתי מאוד...

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתנקס../images/Emo9.gif

חחח למה לקרוא בחשאי?
אוי כן,זה קטע מרגש, במיוחד כשמדמיינים את זה וחושבים איך זה היה אם זה היה קורה באמת במציאות
אני עובדת על פיק חדש,מקווה שהוא יצא טוב
תודה ענקיייייית

Maddie

New member
ומה עם הדיסק שלה?../images/Emo12.gif../images/Emo118.gif

יופי נוי על זה את חושבת >:
איהז פיק מדהים! וואו! אני התאהבתי
למה זה נגממממממממממממרררררררררררררר

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifחחחחח הדיסק יצא לחנויות../images/Emo6.gif

ובעקבות ההצלחה שהיא זכתה לה במסע ההופעות את יכולה לדמיין שהוא בטח הגיע למקומות הראשונים במצעד או משהו
וואי איזה כיף לשמוע
טוב זה היה חייב להיגמר מתישהו
תודה ענקייייייית

noam31995

New member
"סע דני סעעעעעעע"

אויי!!! הפרקים הכי טובים!! דאגי ואלי מתחתנים!!יאיי!! לא יכול להיות סוף יותר מדהים!!! גיטרה קטנה ורודה וחמודה?XDD "לפחות היא לא שמנה" ג'יו הגיעה וקרצה לטום. "אני לא מאמין שאת משתפת איתם פעולה!" טום הביט בג'יו המום.XDDD נקרעתי!! דני זה הזמן לדבר לעצמך" הארי גיחך כשישבו כולם באוטו. "סע דני סעעעעעעע" דני קרא והחל לנסוע במהירות. חחחח..אין לי מה להוסיף...הכל כתוב....חחח והקטע שדאגי קנה כלב והיא איגואנה!!XDD אויי...אני מתה על הפיק ולא מאמינה שהוא נגמר....

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gif../images/Emo6.gif

יאייי אני שמחה לשמוע שאת חושבת שאלה הפרקים הכי טובים, באמת הכי השקעתי בהם
סופסוף הם מתחתנים, זה היה דורש
חחחחחחחח גם אני נקרעת רק מלדמיין את זה
איי טומי השמן הזה XDD ועל דני בחלט אין מה להוסיף
אחח הכלב, האיגואגנה, אשכרה גן חיות! איזה חמודים הם ביחד DD: איזה כיף לשמוע, תודה רבהההה!

אומיייייייגאד !!

איזה מדהיייימים הפרקים !!:) וקראתי עכשיו את כל הפיק D: וזה כ"כ יפה . את מוכשרת ,שתדעי

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה רבה../images/Emo70.gif

איזה כיף לשמוע את זה DD: קראת את כל הפיק? מהתחלה ועד הסוף?
וואו זה המון- כל הכבוד!
תודה ענקיייייייית

../images/Emo94.gif../images/Emo23.gif The EnD ../images/Emo23.gif../images/Emo94.gif

הסווווף בא
אבל הסווף הכי יפה בעוולם .
כ"כ אהבתי את הפרקים האחרונים
הלידה של הילארי
איזה מתוווקה היא , זה נשמע כיאילו היא ממש מזכירה את טום :):) יום השנה של אלי ודאגי
איזה יפה מה שהם קנו אחד לשני !! , ועוד שבאותו יום האלבום יצא !! :):) ושהפעם דאגי הציע לה נישואים באמת [ !!!!!!!!! % ] דני וקיייט הם כ"כ חמודים ביחד
אבל ציפיתי שתקדישי להם קטע קטן בפרקים האחרונים
חחח לא נורא הקטע עם טום והתינוקת כיפר על הכל !! :) הארי ואייזי אני עוד תקועה בקטע עם המכתב זה היה כל כך מרגש :):) ----- זה עבר כ"כ מהר :( שנהנים הזמן עובר מהר ............
תכתבי עונה שנייה או פיק אחר . ואני יהיה הראשונה שיקרא
אני זוכרת את זה כיאילו זה היה אתמול . שפירסמת תפרק הראשון :):) אוהבת הרבה
שנננננננננני . :) טום האבא

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהנה התגובה שהבטחת לי../images/Emo3.gif

יאייי תנקס, שמחה לשמוע שאהבת
חחחח כן הילארי יצאה דיי שילוב של טומי וג'יו :) בהחלט- מה שדאגי ואלי קנו אחד לשני פשוט מושלם לדעתי! הייתי שמחה לכאלה מתנות XD זה יצא היום הכי מדהים שיש
אכן הפעם דאגי הציע נישואים באמת
אני מסכימה איתך- דני וקייט ממש פשושים ביחד
את הפרקים הקודמים הקדשתי במיוחד בשבילם( במיוחד פרק 45 שהיה כולו שלהם!) אז הפעם התמקדתי בטום וג'יו כי נולדה להם בת וכמובן דאגי ואלי שהם הרי הזוג המרכזי בפיק DD: אויי כן זה היה ממש מרגש ורומנטי חחח
גם לי עבר ממש מהר@#$%^&*! לא חושבת שאני אכתוב עונה שנייה אבל אני עובדת על פיק חדש
שמחה לשמוע שאהבת ושאת זוכרת את הפרק הראשון(וואו!) תודה ענקיייייייית, אוהבת
האמת שיש לי תמונה יותר מתאימה לטומי האבא
אני פשוט נמסה כשאני רואה את התמונה הזאת, הוא כ"כ פשוש!
והכי מתאים לו בעולם להיות אבא

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifויש גם את התמונה זאת../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

למעלה