All About You-פרק 47

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו אני לא מאמינה שזה הסוף! ../images/Emo7.gif

טוב קודם כל זה כמובן הסוף שלו ייחלתי אז אין לו שום טענות ומענות, אני חושבת שזה סיום מושלם לפיקמושלם שהוא אחד מהאהובים והמצוינים שקראתי מאז היותי בפורום הזה, וללא שום התחנפות...
זה פשוט מקסים!
השדלת באמת להתמקד בכל הקצוות שנשארו פתוחים והסברת הכל, זה לא הרגיש כאילו את פשוט מנסה להתאים הכל אחד לשני ולמהר לסיים את הסיפור. ובגלל שזה הפרק האחרון אני מרשה לעצמי לחפורDD: כמובן שסופר-דאג יציל אותה! חח לא חשבתי פעמיים, רק לא סגרת לגמרי את מה שיהיה עם ניק, הוא כמובן פחות מענין ולא רלוונטי כבר להמשך הסיפור אבל סתם הייתי שמחה לדעת אם הוא התאבד בסוף.. ><"
אהבתי ממש את המתנה של דאגי:>
איכשהו בזמן האחרון הבן זוג בכל מיני זוגות טלוויזיוניים/מציאותיים תמיד מתנה גור כלבים כמתנה חחח אני גם רוצה כזה! אני עוד אקבל..
ושאלי קנתה לו איגואנה
חחח קול, איך לא היה לו כסף לזה בעצמו? הוא מרוויח טוב מאוד..
אהבתי את הרעיון שלה לפתוח גן חיות, אני אוהבת שאת מכניסה את המציאות שלהם, חבל רק גם שהריח דומה..XD הייתי מתה לדעת איך הקול של אלי נשמע ואיך האלבום שלה והכל, זה די קשה לדמיין אותה כי הוא סוג של מושלמת חח
דיי אני לא מאמינה שג'יו ילדה!
הם יהיו הורים כאלה מעולים, זה מרגש אותי.. איך יכול להיות שהלידה נמשכה רק שעה? חחח וההתנהגות של טום הייתה כ"כ מציאותית חחח לפני ואחרי הלידה. אבל דווקא הילארי? חח מאיפה בא לך הרעיון? והם לא מתכוונים להתחתן?
יצאתי פולנייה ^^" כל מה שהיה ביומולדת שנה הרג אותי חחח היה ממש מצחיק, אהבתי שעד הרגע האחרון הצלחת להכניס עוד איזה בדיחת שומן על טום
אבל כמובן הכי מדהים היה הסיום של הפרק עם דאגי ואלי, כ"כ מדהים איך שבחרת לעשות את זה ולתאר את זה. פשוט מדהים,
המקומות שלקחו חלק בזוגיות שלהם נבחרו כמקומות שקבעו את המשך חייהם ביחד. רומנטי בטירוף~ בקיצור, מדהים ביותר מתחילת הפיק ועד סופו. אם תחליטי לרשום פיק נוסף תהיי בטוחה שאני אשמח לקרוא

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifהווו אלכס כ"כ תודה! ../images/Emo9.gif

ואווווו אני ממש מאושרת לקרוא את זה עכשיו, את עושה לי את היום
טוב זה באמת מה שהתכוונתי לעשות, לסיים את זה בדרך שתרגיש שזה פרק בפני עצמו ולא רק פרק סיכום שסוגר הכל. שמחה לשמוע שהצלחתי DD: את? חופרת? יש סופסוף
חחחחחחחח סופר-דאג
טוב זה היה צפוי ודורש לא ככה? כן נכון, לא סגרתי את מה שהיה עם ניק כי האמת פשוט נמאס לי ממנו XDD מרוב שכתבתי עליו את כל הדברים הרעים האלה וכמה שהוא קרצייה כבר התחלתי להאמין לזה בעצמי אז עזבתי אותו בצד והתמקדתי בגיבורים האמיתיים של הסיפור הזה :) אבל אם זה באמת מסקרן אותך, אז כן, הוא התאבד וברוך שפטרנו
אני חייבת להודות שהייתי מושפעת מהסדרה 'הוליווד הילס'
אם את רואה, בעונה הראשונה ג'ייסון הביא להיידי גור כלבים אז הרשתי לעצמי קצת לגנוב XD אני בטוחה שגם את תקבלי גור יום אחד
ברור שיש לדאגי כסף לאיגואנה בעצמו אבל הוא עוד לא קנה אותה ואלי הקימה אותו- יותר טוב ככה :) חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עם הריח
וואי באמת עשיתי אותה דיי מושלמת
כנראה זה אומר שבטח גם הקול והאלבום שלה מושלמים XDD אבל האמת היא שכשחושבים על זה היא לא כ"כ מושלמת כי למשל היא עשתה מעשה לא ממש טוב כשהיא הלכה לניק בלי להגיד לדאגי.. תחשבי על זה
טוב היא הייתה חייבת ללדת מתישהו לא?
זה ממש מרגש, במיוחד כשאני מדמיינת מה היא קורה אם זה היה מתרחש במציאות
איך הלידה נמשכה שעה? אממ הילארי רצתה כבר לראות איזה חתיך אבא שלה וכל החברים שלו XDDD יאיי מאגניב, יצא לי מציאותי
מה רע בהילארי? חחח אממ פשוט הרצתי לעצמי מלא שמות לועזיים במוח וחשבתי שהילארי זה שם יפה D: טום וג'יו התחתנו והם הורים נפלאים שמגדלים ילדה חמודה להפליא בהמון אהבה ודואגים שלא יחסר לה דבר. זה מרגיע את הפולניות שלך?
חחחחח גם אותי הצחיקה כל המסיבה, זה כאילו הם חזרו שוב להיות ילדים קטנים
איך אפשר לסיים את הפיק בלי עוד בדיחה על טומי השמן? XDD שמחה כ"כ לשמוע שאהבת את הסוף ושהתיאורים יצאו לי טוב :) גאד כשחושבים על זה, הלונה פארק ממש היווה מקום חשוב בחיים שלהם שמסמן נקודות דרך בקשר שלהם- הנשיקה הראשונה שלהם הייתה שם, דאגי הלך לשם כשהוא ראה את אלי מתנשקת עם ניק, הזיכרון של אלי חזר אליה שם וכמובן, הייתי חייבת לסיים את הפיק שם- בחתונה שלהם שסוגרת את המעגל
איי תכלס רומנטי
אני מאושרת לשמוע שתקראי גם את הפיק הבא(בתקווה שיהיה)
תודה ענקיייייייית

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifחחחח היידי וג'ייסון זה אחד הזוגות

הטלוויזיוניים שדברתי עליהם, אבל בלה הייתה קצת מכוערת
בגלל זה עלה לך גם הקטע של דווקא כלב לבן?
חחח את כזה: "טוב נו יאללה, אז ניק התאבד" XD כאילו הוא חסר משמעות. "איך הלידה נמשכה שעה? אממ הילארי רצתה כבר לראות איזה חתיך אבא שלה וכל החברים שלו XDDD" חחחחחחחחח די את קורעת אותי שירה
אני אוהבת את ההומור שלך :) טוב תעשי עוד איזה פיק ותלהיבי אותי! 8DD אני אתגעגע ל-AAY

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifשיואו איזה סתומה אני../images/Emo122.gif

לחבר של היידי קראו ג'ורדן! ג'ייסון זה החבר של לורן
קיצר, התכוונתי להיידי וג'ורדן :) אוי כן בלה ממש מכוערת
אבל הרעיון לכלב הלבן בא לי דווקא כי חשבתי על הכלב המתוק מהפרסומת של לילי
חחחחח עכשיו הוא כבר דיי חסר משמעות כי זה כבר סוף הפיק ויש דברים יותר חשובים להתמקד בהם, חוץ מזה, כמו שאמרתי הוא פשוט מעצבן אותי אז יאללה שיתאבד XDD חחחחחחח תודה גם אני אוהבת את שלך, אולי נעלה מופע סטנדאפ?
אווו גם אני אתגעגע אליו
אני מקווה להעלות פיק חדש מהר (ברגע שאני אחשוב על איך להמשיך את פרק 3
)

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אוה, נכון גמני התבלבלתי../images/Emo3.gif

בדיוק מקודם ראיתי את הפרק האחרון של העונה הראשונה ב-VOD כי מעולם לא ראיתי אותו. HOT צריכים להביא כבר את העונה השלישית, בארץ זה ממש בפיגור
עוד שנייה מתחילה עונה חמישית ואין לי מושג מה קורה שם. חח תראי הוליווד הילס זה יתן לך רעיונות להמשך הפיק

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמעולם לא ראית את הפרק האחרון?../images/Emo12.gif

טוב לפחות ראית אותו סופסוף!
הוא קצת עצבן אותי כי לורן יצאה טיפשה שהיא לא טסה לפריז אבל.. נוו מילא
שיואווווו אני מתה כבר שיביאו את העונה השלישית
אני שונאת לראות את זה ב-MTV כי כל שניה יש פרסומות
רוצה שאני אביא לך ספוילרים על דברים שקורים בהמשך? כי אני יודעת קצת
אני בהחלט אמשיך לראות הוליווד הילס, אבל אני מקווה שאני לא אגיע למצב שאני אצטרך להפר פה זכויות יוצרים ולגנוב מהם רעיונות

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ראיתי את 2 העונות הראשונות כשהיה

מרתון ב-HOT3 באיזה יום שבת אחד..
אבל איכשהו את הפרק האחרון של העונה הראשונה הפסדתי.. זה לא בדיוק גניבת זכויות יוצרים כי זה הרי ריאליטי, לא?
למרות שגילו שרוב התוכנית מתוסרטת והצילומים מפוברקיםXD ולורן אכן יצאה טיפשה, טוב זה לא משהו שהיא הוכיחה רק עכשיו
אני לא רואה ב-MTV כי לא עקבתי מההתחלה של העונה ה-3 ועכשיו סתם הכל יתבלגן לי כי משודרת העונה ה-4. אני מעדיפה לחכות שזה יגיע ל-HOT3 בש-30 שנה הקרובות.. חחחח

למעלה