../images/Emo23.gif../images/Emo202.gifסוף זה התחלה חדשה../images/Emo41.gif../images/Emo48.gif../images/Emo168.gif
עאעאעא,אני לא מאמינה שזה הסוף
הסוף שלא רציתי שיגיע,הסוף שלא רציתי שיבוא.... שעה 15:18,שומעת מקפליי-The Guy Who Turned Her Down,נכון מתאים לאווירה של הסיפור?...
(הכוונה שניק דרדר אותה!) אחח,איזה זמן טוב לקרוא ובעצם לסיים את הפיק............
פרק47
((עאעא,לפני אחרון
))
"עזוב אותה!" דאגי עמד בדלת וצעק וואוו,כל הכבוד דאגי
ידעתי שהוא יציל אותה,אין על דאגי,בעייני הוא האחד,היחיד וה-
מיוחד
לא רציתי להדאיג ולהכעיס אותך" היא השפילה מבטה אחח,איזה מתוקה היא,אבל למרות הכל,לדעתי היא הייתה חייבת לספר לו...שמת
שבמילה "להדאיג" מסתתר השם של דאגי?
חחח,עזבי אני משועשעת מהמצב@#$%(תחושת סיום משפיעה עליי)XD ממש אהבתי את הקטע של הסיכום שעשית,סופסוף כולם גרים ביחד
וכולם מתאמצים ומשקיעים אחד עבור השני,זה יפה וכיף כ"כ
האלבום היה מוכן. אני רוצה לקנות אותו,יש לך עותק?!XDD
"מזל טוב לנו" ידעתי שזה לכבוד הזוגיות שלהםDD: סתומרת שכל הסיפור בעצם התרחש 3 חודשים....מגניב
"שנה שאנחנו יחד. שנה שאני אוהבת אותך כל כך" אלי הסתכלה לתוך עיניו @#$%^&*!@#$%^ אני מדמיינת אותם כבר מתחת לחופה
,אבל את דאגי לא
XDD
"תפתחי ותגלי" דאגי השיב בפרצוף ערמומי ס'חמוד הוא,רציתי לנחש אבל בטעות המשכתי לקרוא את המשך השורהXDD
ומצאה שם גור כלבים קטן, לבן ומתוק להפליא.
גמאני רוצה גור.... עאעא,איזה כיף,איזה מדהימים הם,כל אחד היה חולם על זוגיות כזאת!!
"אני לא מאמין שקנית לי איגואנה!" !!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה,איגואנה,איזה רעיון מושלם
חחח סוזיXDDD איזה מגניב עשית אתזה
כולם צעקו יחד 'הפתעה!'וואוווו,איזה מדהים! מסיבת הפתעה לכבודה?הדרך המושלמת לסיים אתזה
היא עברה כ"כ הרבה בשנה אחת שהטוב ביותר מגיע לה.... היא גם הייתה כ"כ טובת-לב, נדיבה ומתוקה
פשוט פתאום הרגשתי.. אחחחחח!" היא צעקה בכאב יששששששששששש,זה קורה,היא תלד@#$% אני שומעת בדיוק Room On The 3rd Floor
היא בטוח תלד בקומה השלישיתXDDD וואו,אני מחכה לזה....
פרק 48 ואחרון חביב
סע דני סעעעעעעע" דני קרא והחל לנסוע במהירות חחחחחחחחחחחחח,אהבתי!!! לפעמים הקול הפנימי עוזר
"אני לא מאמין! אני הולך להיות דוד!" XDDDD,את מתווכנת הוא הולך להיות הדוד הכי חתיך בעולם
"אני אבא לילדה הכי יפה בעולם" טום חייך חיוך ענקי אווו,טומי סופסוף נהפך ל
אבא
ההתרגשות עוטפת את כולם,איזה כיף זה,גם יציאת הדיסק,יום השנה של אלי ודאגי והבת של טומי נולדה@#$%^!!! עברתי לשמוע The Heart Never Lies
יש לה גומת חן כמו שלך?"XDDDDD אני מתה על הגומת חן שלו,אני זוכרת פעם ראשונה שהכרתי אותם,תמיד צחקתי על הגומה שלו,אבל התרגלתי ועכשיו אניי מתה עליה
היא יפיפייה" דני הצמיד את פרצופו אל הזכוכית ואמר כנדהם זה מזכיר לי פרק בחברים,כשאמה נולדה....
וואו,איזה פרק זה, ופה זה מתואר בדיוק כמו בפרק.... איזה כיף זהDD:
הייתם מתים! המתנה של דוד דאג ודודה אל קורעת את כולכם
אחח,אחרי הכל הם לא הפסיקו להיות כאלה שובבים וטיפשיםXDD
הנה!" דאגי הוציא מאחורי גבו גיטרת צעצוע קטנה וורודה. הילארי צחקה אוווווווווווווווווווווווו,יאא איזה מותק
יוו,אני נמסה,גיטרה ורודהXD מזכיר לי ת'בס שלו של הלו קיטי
או שזה הגיטרה של דני,אחד משניהםXD
לפחות היא לא שמנה" ג'יו הגיעה וקרצה לטום.
הוא כ"כ מצחיק שהוא שמן...
והפעם, הוא הציע נישואין
פה אין לי מילים,לא חשבתי שהרגע יגיע כ"כ מוקדם מהצפוי, אך בהחלט ייחלתי להרגע הזה ורציתי שהוא כ"כ יגיע, כי הם זוג פשוט מושלם,זוג אוהב וזוג מקסים להפליא
וואו,אחרי שנתיים מלאות אהבה,תשוקה,עצב,כאב זה קורה ובגדול
בעייני זה מדהים לחוות אהבה כזאת,הלוואי שזה יהיה לכל אחד....
סיימתי לקרוא-שעה 15:57
דעה סופית אחרונה בהחלט
בתוך אחת שקראה הכל,מהתחלה ועד הסוף,שלא פיספסה פרק, שהגיבה על כל פרק,שזכרה כל פרט,שאהבה את הפיק ונהנתה מכל רגע אני רוצה להגיע לך שזה היה ממש מדהים,כיף,מקסים ומרגש לקרוא, להתרגש ולתאהב בעלילה,בדמויות,ובכתיבה שלך
נהניתי כל-כך,הפרקים כ"כ השתפרו מההתחלה,נהיו טובים ומותחים לאט לאט,למדת הרבה דברים וכמובן זה בא לידי ביטוי בכתיבה והמשך הפרקים...אני שמחה שלקחת מה שאמרתי עוד בהתחלה לתשומת ליבך
מה לא היה בסיפור? עצב
,כאב
,שמחה
,אושר
,מתח
,דרמה
,אקשן
הכל ביחד,היה פשוט מדהים
אז סיכון קטן על הפיק
(זה מהזכרונות שלי)
רגעים משמחים
הזוגיות המדהימה של אלי ודאגי וכל מה שעברו יחד
אלי וההצלחה שלה,הוצאת דיסק,הופעות,וכמובן התחלת דרכה בסופר רקודס ששם הכירה את הלהקה אישית...(וגם את אהבת חייה)
הפרידה של ניק ואלי! <