All About You-פרק 47

m o r 1 0 2

New member
וואיי,איזה מתוקק../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

יאאא,איזה תמונה מושלמת בשביל הפיקDD: אהבתי

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif"סוף טוב הכל טוב" ../images/Emo6.gif

באצם רק חצי מהמשפט נכון .. סוף טוב - נכון, הכל טוב - לא נכון
אני עדיין בשוק שזה נגמר .. זה עדיין לא נקלט שאני אפתח את הפורום בימי שלישי ושבת והפיק שלך לא יהיה
"הלוואי שתמשיך להירקב בכלא הזה, ושלא תעז להתקרב אליה יותר בחיים!" דאגי פלט לעברו של ניק והוא ואלי יצאו משם. עהאה דאגי , ס'חמוד
וואי קשה לדמיין אותו אומר כזה משפט למישהו D: "את יודעת שאני אוהב אותך נכון?" דאאגי
ייאו גם אני אוהבת אוותך
יייאא דני וקייט עברו לגור יחד וגם הארי ואייזי :]] אבל מה שלא הבנתי זה שלקראת הסוף כתבת "הארי ואייזי נפרדו פעמיים במהלך השנה אך חזרו זה לזרועותיו של זו כשהבינו שהם לא יכולים בנפרד." אז כאילו הארי כל פעם עזב את הבית של שתיהם ?
"אני אוהב אותך את יודעת את זה?" חח הוא עדיין לא בטוח בזה שהיא יודעת
ס'מותק
עהעהא איזה חמודים הם עשו לאלי מסיבת הפתעעה :]] וואי קשה לי לדמיין את הקול שלה .. אני בטוחה שהוא ממש יפה אם מקפליי עשו את כל זה בשבילה D: "טומי" ג'יו עצרה כדי להתנשף "אני חושבת שצריך לנסוע לבית חולים" היא חייכה. עהעהא ג'יו יוללדתת D: וואי טומי בטח מתקשה לעקל את זה באותו מצב :] ס'חמוד
"סע דני סעעעעעעע" דני קרא והחל לנסוע במהירות. חחחח XDD ס'קרוע הדני הזהה
הפיק שלך גורם לי להתאהב בו עוד יותר
למרות ש.. איך אפשר שלא ?
"עם דוד כזה מסכנה הילדה.." דני גלגל את עיניו. חח איזה רע XD
"אני אבא לילדה הכי יפה בעולם" טום חייך חיוך ענקי. ייייאאא ג'יוו יללדה .. אומגד אני כזה 0.O טום אבא ?
מוזר מאוד מאוד מאוד D: אבל מתאים לו
ייייאא בטח איך הוא התרגש ! וג'יוו חח איזה חמודה היא :] יייאא איזה חמודים הם עשו להילארי חחדר :]] וואי תוך יום ?
חח משוגעים
חח מסכנה הילארי.. כל אחד לוקח אותה על הידיים שלו
עשו איתה חבילה עוברת XD ודאגיי אעהעא ס'חמוד זה לדמיין אותו מחזיק את הילאריי
"זהו! החלטתי! טום השמן חוזר!" חחח XD
למרות שממש יפה לו איך שהוא עכשיו ! במחשבה שנייה .. עדיף שישאר ככה XD אומגד טום וג'יו התחתנוו
טום .. נשוי ?
כ"כ מוזר .. אני מקווה שזה לא יקרה בקרוב כיי כיי לא מספיק שהוא זקן הוא יהיה עוד יותר זקן
לללאא לללאא לללאאא דדאאגגיי לממהה ? ?? ? ? דאגי ונשוי לא הולך טוב באותו משפט ! לאלאלאלא אוף .. אלי חמודה והכל אבל אבל עדיין לא .. \: -------------------------------- דיי נגמר
אני לא מאמינה
אוף
תכתביי עעווד ! תמשיכי את עושה את כ"כ טוב ! אני כ"כ מחכה לפיק הבא שלך ! [פליז שיהיה ותעלי אותו גם טוב?
] דיי נראה לי שהתאהבתי בדני .. טוו מאץ'
טוב אבל לא יותר מדאגי
אני צריכה שתתני לי טיפים לכתיבה D: טובטובטוב ? את ממש טובה בזה ואני בטוחה שיש לך אחלה טיפים
וכן .. אני אמשיך להגיד לך ולחפור לך שאת ממש טובה בזה גם אם את יודעת .. ואני בטוחה שאת יודעת
אווףף אני אתגעגע
[גם אלייך וגם לפיק
] נפרדנו כך .. סוף טוב .. הכל לא כ"כ טוב \: אבל חח שיהיה גם ככה אף אחד לא הולך לקרוא את זה
.. חפרתתי
לסיכום : נהנתי מאוד מאוד מהפיק שלך, היה מאוד מותח, חלק צפוי האמת שרובו לא
הא וו גרמת לי לדעת עוד על מקפליי .. דברים שלא ידעתי
תודהתודהתודה
בייייייי בייייייייייייי .. זוהי תגובתי האחרונה לפיק זה
איטס הרד טו בליב ]:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifמצטערת שאני מגיבה רק עכשיו../images/Emo9.gif

פשוט היה לי ממש לחץ של מבחנים בשלושה ימים האלה
קיצר, הוו גם לי זה ממש יחסר לא להעלות פרקים בשלישי ושבת.. הו גאד מחר יום שלישי! זה יהיה מוזר
חחחחח כן באמת קשה לדמיין את דאגי מדבר ככה, אבל זה מאגניב וממש הוצאתי אותו סופר הירו
אייייי גמני גמני גמני אוהבת אותוווו!
אממ באמת לא כתבתי על זה בגלל שלא חשבתי שזה פרט כזה חשוב אבל יפה ששמת לב
בעיקרון התכוונתי שאייזי עברה לגור ביחד עם הארי בבית של הארי, אז כל פעם היא עזבה וחזרה
או משהו כזה
חחחחח חשוב לו להדגיש את זה, שתדע DD: גם אני לא ממש מצליחה לדמיין את הקול של אלי, אבל תהיי בטוחה שהוא יפה
הם לא עשו את כל זה בשבילה רק כי יש לה קול יפה XDD במשך כל הפיק הם התחברו אליה והיא הפכה למעין חברה הכי טובה של החבורה כזה והם עברו הרבה יחד
אוייש אני מדמיינת את טומי כ"כ בשוק כשג'יו אומרת לו את זה
חחחחחחח דני אכן קרוע XDD שמחה שגרמתי לך לאהוב אותו עוד יותר, אם זה בכלל אפשרי
כן זה מוזר לדמיין את טום אבא אבל יחד עם זאת זה פשוט תפור עליו !! ג'יו כפרעליה
האמ כןכן תוך יום, אבל הייתי מחליפה את המילה משוגעים בחרוצים וחברים טובים
חחחחחחחחחחח קרעת אותי עכשיו עם החבילה עוברת XDDD ברווור שעדיף שישאר ככה! חתיך כזה כמו שהוא עכשיו הו גאד הוא פשוט מושלם עכשיו
למרות שגם כשהוא היה שמנצ'יק אהבתי אותו
זה היה עוד יותר מוזר אם הייתה לטום וג'יו ילדה מחוץ לנישואים! טום ג'נטלמן והוא בחיים לא היה עושה כזה דבר
חחחחח לקחת את זה קשה מדיי, הוא לא מתחתן במציאות (חסר לו שכן
) זה מוזר לדמיין את דאגי נשוי אבל זה לא שהוא פתאום יהפוך לאיש ממורמר עם חליפות XDD הוא ימשיך להיות אותו דאגי דביל, מצחיק שעושה שטויות פשוט מחויב לאותה אחת שהוא אוהב
בימים אלה אני עובדת על פיק חדש שנראה טוב בינתיים ואני מקווה לסיים אותו כמה שיותר מהר ולהעלות גם אותו לפורום
יאיייייי אני אשמח לתת לך טיפים (למרות שאני לא יודעת אם יש לי אבל אני אשתדל
) איזה מחמאה זאת וואו
תודה
אממ יש לי את המסן שלך בשביל שנוכל לדבר? כי אני פשוט לא יודעת את מי יש לי ומי לא
אני סקרנית לשמוע איזה דברים חידשתי לך על מקפליי שלא ידעת? אני אשמח אם תחלקי אותם איתי
גאדדדדד איזה תגובה מדהימה@#$%^&*! תודה ענקייייייית כ"כ שמחתי לשמוע שאהבת וגם לי ממש עצוב להיפרד
But I'll Be Back
תודה רבה !!

LaDy RoCk 8D

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo9.gif יש לי אותך

ואם אין לך אז
[email protected] ואממ אני אגיד לך כבר במסן כי זה דיי הרבה
*מתביישת* אחרי חצי שנה שאני מכירה את מקפליי אני עדיין לא יודעת כ"כ הרבה דברים עליהם \:

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifתודה רבה../images/Emo70.gif אני ממש שמחה לשמוע../images/Emo24.gif

dougie10

New member
יווווווווואאאאאאאאאאאאאוווווווו

למה למה למה למה למה למה זה נגמר!!!!!!!!! ^&#%!$!@$#^%$&^$*)^*&)#^%@!$~ וואוו שלמות....פשוט שלמות!

dougie10

New member
אגב, בקשר לשאלה שלך:

זה עונה על הציפיות ואפילו מעבר!!!!!!!!!!!!!!!!!...זה פשוט משולם
אגב אם את רוצה להמשיך את הפיק....לא נתנגד!!..XD

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifיאיייי תודה../images/Emo9.gif

חחחח איזה כיף לשמוע
אני אחשוב על זה
תודה ענקייייית

../images/Emo103.gifזהוו...הסוף ../images/Emo7.gif

מתחילה לקרוא
פרק 47:
"עזוב אותה!" דאגי עמד בדלת וצעק. כמובן שהוא היה צריך להגיע בזמן ולהציל אותה
XD "תפתחי ותגלי" דאגי השיב בפרצוף ערמומי. "אלי התיישבה על הרצפה לצד הארגז. היא שמעה קולות בוקעים מתוכו. לאט לאט היא פתחה אותו ומצאה שם גור כלבים קטן, לבן ומתוק להפליא. אאווויי איזה חמוד
לקרוא לכלב בלינק XDD דאגי הרים אליה את מבטו וחייך. "אני לא מאמין שקנית לי איגואנה!" הוא קרא והפיל את אלי על הרצפה בחיבוק. איגואנה ? חחח אם זה מה שעושה אותו מאושר....
איזה יום מושלם.... דאגי אולי שנה ביחד & יהדיסק של אלי יוצא & ג'יו תלד
פרק 48:
"אוקי, אני אתפוס אותה מהצד הזה ואתה מהצד השני" טום פקד על הארי. "דאגי תיקח את הדברים שלה, דני רוץ למטה ותביא את המכונית" הוא נתן לכולם הוראות ותמך בג'יו לעמידה. איזה חמוד טום... כל כך מתאים לו להיות אבא ! "אני לא מאמין! אני הולך להיות דוד!" דאגי קרא בהתרגשות וחיבק את דני שישב לידו. "עם דוד כזה מסכנה הילדה.." דני גלגל את עיניו. XDDD איזה דוד מושלם הוא יהיה !!! "זה גם יום השנה שלנו, גם הדיסק שלי יוצא היום, וגם הבת של טום וג'יו נולדת! אני פשוט לא מאמינה!" היא חייכה ודאגי נישק את ראשה, מסכים עם כל מילה שהיא אומרת. בדיוק מה אני חושבת
"הילארי" הם אמרו יחד. "כאן גרים בכיף ג'יו, טום והילארי פלטצ'ר "
חחחח "הנה!" דאגי הוציא מאחורי גבו גיטרת צעצוע קטנה וורודה. הילארי צחקה. "את תהיי כוכבת רוק! אני כבר רואה את זה!" דאגי נישק אותה. חחחח איזה מגניב "חבל שהיא ירשה גם את כל השאר.." דני מלמל. "שמעתי את זה" טום הסתכל עליו וגלגל את עיניו בחיוך, רגיל להקנטות. "לפחות היא לא שמנה" ג'יו הגיעה וקרצה לטום. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
הוא שכר שוב את אותה הסירה ואחרי שיט קצר הוא ירד על ברך אחת, והפעם, הוא הציע נישואין סופסוף ! הסוף ממש יפה
ממש אהבתי את הפיק שלך, הוא היה מושלם! עכשיו זה יהיה לי חסר בימי שלישי ושבת
את כותבת מדהים וכל פרק היה מדהים ! הוא הצחיק , ריגש , שימח, העציב הוא הכל ! מקווה שתהיה עוונה שנייה או פיק חדש שאת כותבת

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifבהחלט הסוף../images/Emo10.gif

ברור שהוא היה חייב אחרת מי היה מציל את הנסיכה במצוקה?
חחחח הפשוש הזה קנה לאלי כלב
ובלינק זה שם ממש מתאים XDD הו כן, אני בטוחה שאיגואנה זה אכן מה שעושה את דאגי מאושר
ממש יום מושלם
כל כךךךךךךך מתאים לטום להיות אבא@#$%^&*! נושי שלי
וואי אני ממש יכולה לדמיין את השלט הזה על הדלת שלהם XD הייתי חייבת להכניס עוד ירידה על טום
וואייייי תודה רבה!! ממש שמחתי לקרוא כל מה שכתבת
גם לי יחסר להעלות אותו וכמובן התגובות המדהימות שלכן
איזה כיף לשמוע שהצלחתי להעביר את כל זה DD: אני בהחלט עובדת על משהו חדש עכשיו
תודה ענקייייייייית

../images/Emo103.gifאני מקווה שתפרסמי את המשהו החדש

בקרוב בפורום ושהוא יהיה מושלם כמו זה

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo202.gifסוף זה התחלה חדשה../images/Emo41.gif../images/Emo48.gif../images/Emo168.gif

עאעאעא,אני לא מאמינה שזה הסוף
הסוף שלא רציתי שיגיע,הסוף שלא רציתי שיבוא.... שעה 15:18,שומעת מקפליי-The Guy Who Turned Her Down,נכון מתאים לאווירה של הסיפור?...
(הכוונה שניק דרדר אותה!) אחח,איזה זמן טוב לקרוא ובעצם לסיים את הפיק............
פרק47
((עאעא,לפני אחרון
)) "עזוב אותה!" דאגי עמד בדלת וצעק וואוו,כל הכבוד דאגי
ידעתי שהוא יציל אותה,אין על דאגי,בעייני הוא האחד,היחיד וה-מיוחד
לא רציתי להדאיג ולהכעיס אותך" היא השפילה מבטה אחח,איזה מתוקה היא,אבל למרות הכל,לדעתי היא הייתה חייבת לספר לו...שמת
שבמילה "להדאיג" מסתתר השם של דאגי?
חחח,עזבי אני משועשעת מהמצב@#$%(תחושת סיום משפיעה עליי)XD ממש אהבתי את הקטע של הסיכום שעשית,סופסוף כולם גרים ביחד
וכולם מתאמצים ומשקיעים אחד עבור השני,זה יפה וכיף כ"כ
האלבום היה מוכן. אני רוצה לקנות אותו,יש לך עותק?!XDD "מזל טוב לנו" ידעתי שזה לכבוד הזוגיות שלהםDD: סתומרת שכל הסיפור בעצם התרחש 3 חודשים....מגניב
"שנה שאנחנו יחד. שנה שאני אוהבת אותך כל כך" אלי הסתכלה לתוך עיניו @#$%^&*!@#$%^ אני מדמיינת אותם כבר מתחת לחופה
,אבל את דאגי לא
XDD "תפתחי ותגלי" דאגי השיב בפרצוף ערמומי ס'חמוד הוא,רציתי לנחש אבל בטעות המשכתי לקרוא את המשך השורהXDD ומצאה שם גור כלבים קטן, לבן ומתוק להפליא.
גמאני רוצה גור.... עאעא,איזה כיף,איזה מדהימים הם,כל אחד היה חולם על זוגיות כזאת!! "אני לא מאמין שקנית לי איגואנה!" !!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה,איגואנה,איזה רעיון מושלם
חחח סוזיXDDD איזה מגניב עשית אתזה
כולם צעקו יחד 'הפתעה!'וואוווו,איזה מדהים! מסיבת הפתעה לכבודה?הדרך המושלמת לסיים אתזה
היא עברה כ"כ הרבה בשנה אחת שהטוב ביותר מגיע לה.... היא גם הייתה כ"כ טובת-לב, נדיבה ומתוקה
פשוט פתאום הרגשתי.. אחחחחח!" היא צעקה בכאב יששששששששששש,זה קורה,היא תלד@#$% אני שומעת בדיוק Room On The 3rd Floor
היא בטוח תלד בקומה השלישיתXDDD וואו,אני מחכה לזה....
פרק 48 ואחרון חביב
סע דני סעעעעעעע" דני קרא והחל לנסוע במהירות חחחחחחחחחחחחח,אהבתי!!! לפעמים הקול הפנימי עוזר
"אני לא מאמין! אני הולך להיות דוד!" XDDDD,את מתווכנת הוא הולך להיות הדוד הכי חתיך בעולם
"אני אבא לילדה הכי יפה בעולם" טום חייך חיוך ענקי אווו,טומי סופסוף נהפך לאבא
ההתרגשות עוטפת את כולם,איזה כיף זה,גם יציאת הדיסק,יום השנה של אלי ודאגי והבת של טומי נולדה@#$%^!!! עברתי לשמוע The Heart Never Lies
יש לה גומת חן כמו שלך?"XDDDDD אני מתה על הגומת חן שלו,אני זוכרת פעם ראשונה שהכרתי אותם,תמיד צחקתי על הגומה שלו,אבל התרגלתי ועכשיו אניי מתה עליה
היא יפיפייה" דני הצמיד את פרצופו אל הזכוכית ואמר כנדהם זה מזכיר לי פרק בחברים,כשאמה נולדה....
וואו,איזה פרק זה, ופה זה מתואר בדיוק כמו בפרק.... איזה כיף זהDD: הייתם מתים! המתנה של דוד דאג ודודה אל קורעת את כולכם
אחח,אחרי הכל הם לא הפסיקו להיות כאלה שובבים וטיפשיםXDD הנה!" דאגי הוציא מאחורי גבו גיטרת צעצוע קטנה וורודה. הילארי צחקה אוווווווווווווווווווווווו,יאא איזה מותק
יוו,אני נמסה,גיטרה ורודהXD מזכיר לי ת'בס שלו של הלו קיטי
או שזה הגיטרה של דני,אחד משניהםXD לפחות היא לא שמנה" ג'יו הגיעה וקרצה לטום.
הוא כ"כ מצחיק שהוא שמן... והפעם, הוא הציע נישואין
פה אין לי מילים,לא חשבתי שהרגע יגיע כ"כ מוקדם מהצפוי, אך בהחלט ייחלתי להרגע הזה ורציתי שהוא כ"כ יגיע, כי הם זוג פשוט מושלם,זוג אוהב וזוג מקסים להפליא
וואו,אחרי שנתיים מלאות אהבה,תשוקה,עצב,כאב זה קורה ובגדול
בעייני זה מדהים לחוות אהבה כזאת,הלוואי שזה יהיה לכל אחד....
סיימתי לקרוא-שעה 15:57
דעה סופית אחרונה בהחלט
בתוך אחת שקראה הכל,מהתחלה ועד הסוף,שלא פיספסה פרק, שהגיבה על כל פרק,שזכרה כל פרט,שאהבה את הפיק ונהנתה מכל רגע אני רוצה להגיע לך שזה היה ממש מדהים,כיף,מקסים ומרגש לקרוא, להתרגש ולתאהב בעלילה,בדמויות,ובכתיבה שלך
נהניתי כל-כך,הפרקים כ"כ השתפרו מההתחלה,נהיו טובים ומותחים לאט לאט,למדת הרבה דברים וכמובן זה בא לידי ביטוי בכתיבה והמשך הפרקים...אני שמחה שלקחת מה שאמרתי עוד בהתחלה לתשומת ליבך
מה לא היה בסיפור? עצב
,כאב
,שמחה
,אושר
,מתח
,דרמה
,אקשן
הכל ביחד,היה פשוט מדהים
אז סיכון קטן על הפיק
(זה מהזכרונות שלי)
רגעים משמחים
הזוגיות המדהימה של אלי ודאגי וכל מה שעברו יחד
אלי וההצלחה שלה,הוצאת דיסק,הופעות,וכמובן התחלת דרכה בסופר רקודס ששם הכירה את הלהקה אישית...(וגם את אהבת חייה)
הפרידה של ניק ואלי! <

m o r 1 0 2

New member
המשך../images/Emo26.gif../images/Emo168.gif

אל תשאלי,כל מה שכתבתי אחרי הרגעים המשמחי נמחק לי
XDD זה היה יותר מדי ארוך
(מקווה לשחזר הכל!)
רגעים משמחים\מרגשים
הזוגיות המדהימה של אלי ודאגי וכל מה שעברו יחד
אלי וההצלחה שלה,הוצאת דיסק,הופעות,וכמובן התחלת דרכה
בסופר רקודס ששם הכירה את הלהקה אישית...(וגם את אהבת חייה)
הפרידה של ניק ואלי!
ההריון שלך ג'יו, והיוולדות הילארי והיומולדת שלה!
המערכת יחסים של הארי-איזי ודני\קייט
ההפתעה של קייט בסיבוב הופעות!
יום השנה לזוגיות של אל ודאג והמתנות המדהימות
ההצעת נישואים המדהימה של דאגי לאלי
רגעים עצובים\מעצבנים
השריפה בבית של אלי,אני כמעט בכיתי שחשבתי שדאגי יאבד אותה
אשלי וניק והתוכנית שלהם על דאגי ואלי,ועל מה שקרה במכונית עם אלי וניק שדאג ראה אותם...
שיתוף הפעולה של ג'יימי עם כל העניין!!!
השהות של קייט באמריקה והריחוק שלה מדני!
המוות של זוקי!
הקטע של ניק ואלי בבית הכלא! שירה,שירו'ש מדהימה שלי
לכך אורך הדרך,אני כ"כ נהניתי מהפרקים,רק חיכיתי לתגובות שלך
וכ"כ שמחתי לקרוא אותם,באמת זה היה כ"כ כיף!@#$%^&!!! 48 פרקים עברנו,עלילה מיוחדת ומעורבבת במלא רגשות,מחשבות ותחושות,דמיות טובות,דמויות רעות,אווירה טובה,אווירה מותחת עצובה... האהבה שלי אל מקפליי התחזקה עם הפיק הזה,בזה אני בטוחה
התאהבתי בכל אחד מהם,במיוחד דאגי
באמת,הוא היה פשוט הגבר האולטיבמטי והמדהים בעולם הזה!@#$% אני מאוד מקווה לראות עוד פיקים שלך שבעתיד תפרסמי פה
אני ממש רוצה לקרוא עוד דברים שלך ואני בטוחה שעוד הרבה בנות חושבות כמוני
אהבתי,אוהבת וימשיך לאהוב
מחכה בקוצר רוח לפיק הבא,אוהבת מאוד מאוד! ושמחה כ"כ שבעזרת הפיק ודרכו הכרנו והתחברנו
התגובות שלך ממש שימחו וריגשו אותיDDDDDDDD:
love you and wait to your next pick*|

Just Shira XD

New member
../images/Emo100.gifזה פשוט לא יכול להיות יותר מושלם@#$%^&*!

אומייגאד לקח לך שעה ורבע להגיב?
משקיענית שלי
אויש גם בעיני הוא כזה, אין יותר מדהים ממנו
הוא היה חייב להציל אותה
אבל אם אלי הייתה מספרת לו אז לא היה שום מתח
למרות שאת צודקת, זה באמת היה הדבר הנכון לעשות (אבל רק במציאות) :) חחחחחחחח איזה סטלנית, באמת יש בזה את השם דאגי
הרי חייב להיות סיכום קטן והפי אנדינג בפרק אחרון לא? DD: בדיוק עכשיו הזמנתי את הדיסק מאמזון, אני אקנה גם לך אחד
האמת שכל הסיפור היה 5 חודשים, כי את יודעת, בשנה יש 12 חודשים, ושבע ועוד חמש זה 12.. אבל עזבי, למה מתמטיקה? XDDDDD תכלס אי אפשר לדמיין את דאגי מתחתן אבל הם פשוט כ"כ מתוקים ביחד
חחחחח מעניין אם היית מצליחה לנחש.. אני מתערבת שכן- את תמיד מצליחה
איגואנה זה בדיוק מה שדאגי אוהב, אז למה שהיא לא תקנה לו אחת?
סוזי זה שם שממש מתאים ללטאה! אפילו לא הייתי צריכה לחשוב יותר מדי, זה פשוט יצא ממני XDD אלי היא פשוט בובי והכי מגיע לה את זה בעולם!!
כשחושבים על זה היא באמת עברה המון אז נחמד לסכם את השנה במסיבת הפתעה :) האמת שלא חשבתי כ"כ באיזה קומה ג'יו תלד אבל רעיון נחמד, תדמייני שהיא ילדה בקומה השלישית
חחחחחח זה מזכיר לך משהו? הרי דני אמר את המשפט הזה כבר פעם
אני עושה לך בוחן קטן לראות את את זוכרת P: דפנטלי הדוד הכי חתיך בעולם
הגיע הזמן באמת שהוא יהפוך לאבא- כ"כ מתאים לו
זה יצא אחד הימים המושלמים
אני מאוהבת בטום הרבה בזכות הגומה הזאת
היא כמו בור באמצע הלחי שלו XDD אבל אני מתה עליו ועליה
חחחחח נראה לי אני מושפעת מחברים בתת מודע
דאגי בחיים לא יפסיק להיות שטותניק והוא יגרור אחריו את אלי XDDD למרות שגם היא לא פחות כזאת
נראה לי זאת הגיטרה של דני
חחחחחחח דאג החמוד והדביל הזה הביא לה גיטרה, כמה אופייני
מור הפתעת אותי
לא כתבת כלום על כל הדו שיח על השומנים של טום שעשיתי במיוחד בשבילך DD: חחחחח אכן הוא מצחיק כשהוא שמן
בדיוק כמו שדאגי חשב, הוא כולה בן 23
אבל הוא הבין שהוא אוהב אותה יותר מדי ויודע שהיא האחת בשבילו אז למה לדחות את הברור מאליו?
ובאמת, הם כבר שנתיים זוג, גרים באותו בית, חוו המון ביחד, אני חושבת שחתונה זה פשוט מתבקש! אפילו שזה מוזר לדמיין את דאגי נשוי XDDD שימי לב איזה טוויסט מהפכני אני הולכת לעשות פה: "בתוך אחת שקראה הכל,מהתחלה ועד הסוף,שלא פיספסה תגובה, שהגיבה על כל תגובה,שזכרה כל פרט,שאהבה את התגובות ונהנתה מכל רגע.."
בקיצור מורוש, התגובות שלך פשוט עשו לי את השבוע, הייתי קוראת אותן עם חיוך על הפנים- בדיוק כמו שאני עכשיו! דעתך ממש חשובה לי בגלל שאת יודעת גם לתת מחמאות וגם לתקן ולתת הערות/ הארות בונות
אני הכי מאושרת בעולם לשמוע שאהבת את הפיק ושנהנית מכולו,שהתרגשת,שהתאהבת
יאייי הסיכום, חיכיתי לו כ"כ@#$%^&*! פשוט אין לי מה להגיד חוץ מזה שיש לך זיכרון מדהים ושאני מסכימה איתך בכל מילה
זה כזה כיף לדעת שהשקעת ככה ושהפיק גרם לך להרבה רגשות של שמחה, עצב, התרגשות, כעס DD: תודה
את חיכית לתגובות שלי?? אני חיכיתי לשלך
לקרוא אותן זה הדבר הכי כיף שיש :) אני לא מאמינה שכתבתי 48 פרקים לפיק הזה! הוא היה אמור להיות 40 XDD אני שמחה לשמוע שגרמתי לך לאהוב את מקפליי עוד יותר(אם זה אפשרי בכלל
) וכמובן דאגי, שפשוט כתבתי כל מה שאני חושבת עליו ואיך שאני מדמיינת אותו בתור הגבר המושלם
אני מקווה שיהיו לי עוד מספיק רעיונות למיליוני פיקים כי אני כ"כ נהנית לכתוב אותם ואחר כך לקבל מחמאות, זה פשוט מדהים
תכלס התחברנו בעזרת הפיק, ואני מאושרת שזה ככה
שוב הצלחת לשמח ולרגש אותי ברמות שאת לא מבינה
אז תודה ענקיייייייייייית על הכל
אוהבת אותך
נ.ב- צירפתי קובץ עם כל הפיק כמו שרצית ככה שתוכלי לקרוא אותו ולהיזכר מתי שתרצי DD: נ.ב 2-
פשוט נזכרתי בזה שנייה לפני ששלחתי.. רק רציתי לציין שזאת התגובה הכי ארוכה שכתבתי בחיי@#$%^&*!

למעלה