חולצות של רדיוהד

../images/Emo101.gifחולצות של רדיוהד

היי.... היום הייתי בתל אביב ובחיפוש נואש אחר חולצה של רדיוהד... לא מצאתי... ז"א הייתה אחת אבל לידיד שלי כבר יש אותה... מישהו יודע מאיפה אני יכולה להשיג חולצות של רדיוהד ..? חוץ מלהזמין מהאינטרנט?..בבקשה אם אתם יודעים תגידו לי. :)

polyethylene

New member
בגלל שביקשת כל כך יפה ../images/Emo9.gif

יש ב "תומר" בדיזינגוף סנטר, ותמיד אפשר לבקש מההורים לעשות הזמנה מהאינטרנט, באתר הרשמי שלהם יש הפניה ל- waste products שמלאה בכל טוב. פולי
the roots feat. Jill scott - you got me

Superunknown1

New member
בפעם האחרונה שהייתי בתומר,

לפני חודש בערך, לא היה לא רדיוהד, ולא שום דבר שדומה להם. קורן, סליפנוט, קריידל, בלינק ומטאליקה בשפע, השאר בקושי. והם גם תוקעים מחירים מצחיקים על הניטים.

Vul2re

New member
יש לי שלושה פוסטרים של רדיוהד מתומר

את זה עם הטלוויזיות, זה של אוקיי קומפיוטר ועוד אחד מאוזן עם כל החבר´ה

polyethylene

New member
איזה יפה הפוסטר עם הטלוויזיות ../images/Emo9.gif

יש לי שניים כאלה, אחד עוד עטוף וארוז
ויש לי עוד איזה עשרה פוסטרים (או יותר) מכל התקופות, כרגע הם כולם מגולגלים בארון, נראה לי שעברתי את תקופת הפוסטרים על הקירות... אני זוכרת שכשיצא אוקיי קומפיוטר הסתובבתי בתל אביב והצלחתי להוריד מאחד מלוחות המודעות פוסטר ענק שמפרסם את אוקיי, יו... כמה שהייתי מאושרת מזה, לא יאומן איך שדבר כזה עשה אותי שמחה פעם... פולי
thom yorke interview. 04.01.97 - kroq´s kevin + bean - april 1st fools day joke

Vul2re

New member
וכבר התחלתי להרגיש מיוחד

אז מה.. אני סלבריטי! סריקת הכרטיס _שלי_ הופיעה בגרינפלסטיק עבור ההופעה השנייה בסינרמה!

man-o-war

New member
יש עוד אפשרות

אם יקר לך להזמין חולצה מקורית באינטרנט אפשר להזמין חולצה מקורית יד שניה. אמנם הרעיון של לקנות חולצה יד שניה לא מלהיב במיוחד, אבל יש שם אחלה מציאות. ותמיד אפשר לכבס. בכל מקרה, כדאי לבדוק שם

n0nick

New member
יש בתומר?

כמה פעמים שסחבו אותי לתומר בסנטר, והבטתי בפחד בחולצות השחורות ובפוסטרי המטאל.. פעם הבאה, אני אדע שיש לי מה לחפש

melatonin

New member
waste מאוד יקרים

למרות שיש להם דברים באמת יפים, כל חולצה שם עולה איזה 18 פאונד שזה משהו כמו 144 שקל (תודה לבבילון) לפני משלוח ומיסים... אבל הפיתוי עדיין גדול, אני חייב להודות
jay-walk snail - all i wanted was to call india

Major Thom

New member
והמשלוח הוא עוד משהו כמו

20 שקל לפריט (ועכשיו יותר, כי הפאונד עלה .. זה 3 פאונד .. אממ .. קצת פחות מ-25 שקל). ולפריט, ככה שאם אתם רוצים להוסיף איזה פוסטר בשני פאונד תאלצו לשלם עלי 3 פאונד משלוח. מגוחך.
Lucky

Major Thom

New member
תמיד אפשר להכין לבד ..?

היי פיגי, לא רצית לעשות שרשור חולצות או משהו? that might be a nice chance :)
karma police

Vul2re

New member
האמת, פעם הכנתי לבד

שמתי את התמונה הנ"ל מקדימה ואת המילים של just מאחורה תוך שימוש בדפים האלה שניתן להדפיס עליהם ולגהץ לחולצה.. הצרה היא שזה יצא קצת קטן, דביק, ונעלם עם כמה כביסות.

Vul2re

New member
תמונת החולצה המדוברת!

תראו מה מצאתי.. אפילו השתמשתי בפונט הנכון עבור הלוגו הרדיוהדי.

Fish in the sea

New member
שרשור חולצות../images/Emo70.gif שרשור חולצות../images/Emo70.gif

פיגי זה אני... אני גם דג,וגם חזיר. אז אנשים,מה יש למי
ואם לא אכפת לכם,תוסיפו קצת איך,איפה ולמה קניתם את החולצות. מאחורי כל קניית חולצה יש סיפור.(או שלא).אניוויז,אל תכסחו בפרטים וסיפורים קטנים ומענינים. קארמה,ראה זאת כ,אלבום" החדש שלי.האלבום שתוכנן היה לצאת נגנז בינתיים.
מתנדב הולנדי מדבר.ומדבר.ומדבר.גאד,שילך לישון כבר

polyethylene

New member
מבטיחה לספר מחר ../images/Emo70.gif

(אבל תזכיר לי פישי, טוב
) יש לי מלא חולצות שלהם, ולכל אחת סיפור משלה. אבל הלילה מתקצר לי, והמבחן מתקרב לי. שבועיים אינטנסיביים של למידה יגיעו מחר ב- 17:30 לקיצם. האם תעבור פולי את מבחן ה- windows 2000 server או לא
השארו עמנו לעדכונים אשר יועברו מחר החל מהשעה 19:00 לערך, הישר ממחשבה של פולי.
התחרפנתי, אתחרפן, חורפנתי, זה נהיה מסוכן...
13 שעות ברצף מול מבחנים און ליין קצת עשו לי רע במח. לילה טוב לכולם
מי גו טו סליפ

Major Thom

New member
אוו, עכשיו יש לי תירוץ

לשים את התמונות של החולצות שלי, שהכנתי מבעוד מועד (הכנתי - העתקתי-הדבקתי מתמונות שלבשתי את החולצות ההן בהן. כדי לחסוך מכם את המפגש עם פרצופי
) הנה אחת, הפייבוריטית שלי :)
climbing up the walls

Major Thom

New member
והנה עוד אחת.

להכין דברים כאלה זה קל הרבה יותר ממה שזה נראה. באמת.

למעלה