חולצות של רדיוהד

אפשר גם לא רדיוהד?

אין לי חולצות של רדיוהד טוב?! אבל אני בכל זאת אפרט על החולצות של הלהקות שכן יש לי, יש לי שתיים של הסמשינג, אחת מהתקופה של גיש, פולי כבר מכירה אותה, ועוד אחת מהטור של אדור, את הראשונה אגב קניתי בתומרס בסנטר. חולצה אחת של פינק פלויד עם ציוד מתוך הסרט החומה. חולצה אחת של דאוס מההופעה שלהם בארץ, שלצערי החולצה הזו נורא צמודה וקטנה קצת, אני עדיין מחפש ראויה לתת לה את החולצה. סה טו. np - pearl jam - deep

וידוי קצר

הפעם האחרונה שלבשתי חולצה של להקה הייתה שהייתי בת 13 או 14 והיא הייתה של נירוונה. אישית אני לא מוצאת סיבה או צורך ללבוש חולצות כאלה, אני מעדיפה לקעקע... {רק במקרה של רדיוהד,למתעניינים}. למרות שהחולצות של מייג´ור תום היו יפות להפליא.

In Limbo

New member
../images/Emo9.gifקעקועים זה טוב...

יש פה עוד מישהו בפורום חוץ ממני וממך עם קעקוע של רדיוהד? או קעקוע בכלל... רעות.

polyethylene

New member
לי יש שלושה קעקועים ../images/Emo13.gif

הרביעי והאחרון בתכנון. רוצה תחרות

Superunknown1

New member
פאם פאם פאם

קיבלתי בקורנפלקס לפני חצי שנה קעקוע של נחש (מהסרט של הארי פוטר), ושמתי אותו על הלבן בקצה של האולסטאר, ובערך חודשיים הסתובבתי עם חינה של סליפנוט שעשיתי בשנטיפי על הזרוע. (נו, יש לי בערך) נו, חוץ מזה יש לי שלושה עגילים באוזן שמאל (שתיים למטה, אחד למעלה), ואני בתהליכי שכנוע לקראת איזה משהו בשפה התחתונה. bad boyz, bad boyz

polyethylene

New member
מה זה, שרשור חירורים ../images/Emo35.gif

אין עליי בזה. 4 באוזן ימין, 3 באוזן שמאל, ואחד קטנטן באף...

In Limbo

New member
אז מה...גם לי היה ../images/Emo3.gif

לי היה איזה שנתיים עגיל באף, גם קטן כזה חמוד ולא מן טבעת גדולה כזאת כמו של חזירים, אבל התחיל לשגע אותי בחורף כשהייתי מקנחת את האף ותופסת את העגיל בטעות
... והחלטתי להוריד אותו. תמיד רציתי לעשות שוב אבל מרוב שדחיתי את זה התגייסתי ועכשיו כבר מאוחר מידי, עד שאני אשתחרר כמובן (שזה עוד הרבה זמן
).. רעות.
silverchair - anthem for the year 2000

?? ספטום? לברט?

לי יש\היו שני חורים באוזן שמאל, הפסקתי ללכת עם עגילים כמה שנים לפני הצבא. NP _ THERAPY - HELLBELLY

Vul2re

New member
הנה משפט שלא חשבתי שאכתוב

כשקמתי בבוקר היום.. איזה איבר זה? :)

In Limbo

New member
../images/Emo66.gif

הפס השחור זה הכתפייה של החזיה, או במילים אחרות - מאחורי כתף שמאל.

Major Thom

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני ילדהטובה. לא מקעקעת ולא מחוררת.
our lady peace - automatic flowers

I think

New member
גמלי יש חולצה:)

בעצם זאת גופיה, לבנה, שבעזרת סיכת ביטחון נוצר לה איקס קטן ואופנתי מאחורה. מקדימה ציירתי את הציור של שני האנשים לוחצים ידיים שלאחד יש מזוודה ביד השניה, מתוך אוקיי קמפיוטר. אני ממש גאה בגופית הרדיוהד הזו שלי, כי היא היתה נסיון התפירה הראשון שלי שאשכרה הצליח :) אני לובשת אותה דיי הרבה, לא רק בגלל גאוות הרדיוהד, אני פשוט ממש אוהבת את הגיזרה שלה :) התגובות טובות לרוב, עוד לא נתקלתי בבנאדם אחד שזיהה את הציור, אבל לשואלים אני מספרת... בתכנון לייצר עוד חולצה אופנתית לא פחות, אבל זה רק שאסיים את הפרויקט הנוכחי, שהוא הכנת מכנסיים משאריות של מכנסיים אחרים :)

למעלה