חולצות של רדיוהד

Major Thom

New member
ועכשיו אני סתם אדבר הרבה ../images/Emo13.gif

יש לי שלוש חולצות רדיוהד שהכנתי (שתיים מהן ביחד עם קלי) בהשראה מהמאניקס. השלישית והלא מצולמת היא סתם אחת שכתוב עליה בסגול we hope that you choke מלפנים וwhy don you remember my name מאחור, מה שגרר עשרות מקרי "אבל למה את רוצה שאנשים יחנקו?" תמימים-משהו מערסים ופרחות למיניהם. אנשים לא מבינית את תבסונותיו של ת´ום, כנראה. על חולצת אמנזיאק כתוב cut the kids in half מאחור, מה שגרר לא פחות תגובות ("מה הילדים עשו לך?" וכו´). חוץ מאלה יש לי את החולצה שקניתי בתומר ושנורא תסכל אותי לגלות שהיא לא חולצת ווייסט *אחרי* ששילמתי עליה 75 שקל. זה כל מה שאני מסוגלת אליו כרגע.
lucky

In Limbo

New member
אבל...אבל.. גם אני רוצה!

ת´אמת תמיד היתה לי בעיה ללבוש חולצות של להקות... לא יודעת, תמיד הכל היה שחור כזה עם הדפסים מכוערים ולא ממש מושקעים (סטייל ´תומר´...) אבל באתר של ווייסט יש הרבה דברים ממש טובים כמו סווטשירטים מגניבים וכובעים וכאלה.. אם מישהו רוצה - הוא מוזמן לקנות לי, אני אתן לו את הפרטים המדויקים.. דר"א, זאת את בתמונה? למה הפרצוף חתוך?....
רעות.

Major Thom

New member
זה טיזר ../images/Emo3.gif

כדי שתבואו להופעה-מפגשפורום
paranoid android

Vul2re

New member
או, משעשע ביותר!

אבל ציירת את זה בלבן על שחור? הכיצד? תבואי עם החולצות (או לפחות אחת מהן, ליתר דיוק) להופעה כדי שנוכל לזהות אותך..? :)

Major Thom

New member
כמובן :)

עם זאת של אמנזיאק, בטח. אממ . זה אקריליק (או משהו בסגנון). כל הנקודה היא שיהיה אפשר לצייר לבן על שחור (או סגול על שחור, פור ד´אט מאטר).
no surprises (נראה לי שהלופ אוקיי קומפיוטר הזה באמת אינסופי ..)

Fish in the sea

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

כל הכבוד מייג´ור. כדאי שגם אני אלך לישון. פולי,תזכירי לי חזרה מחר שגם אני צריך לענות על השאלה של עצמי. לילה טוב.

New member
תגידי, מייג´ור

באמת נראה לך שתזכירי ככה את המניקס ולא תתני הסבר ארוך ומנומק בנושא?!

Major Thom

New member
פאק, חשבתי שתוותר לי הפעם ../images/Emo3.gif

אממ .. חולצות מאניקס - אלה עם הספריי וכו' וכו'. אתה יודע על מה אני מדברת בכלאופן, בהתחלה רצינו לעשות כאלה אבל לא הצלחנו להשיג ספריי צבע. אז עברנו למתכונת פשוטה יותר. אבל ארת ההשראה לחולצות שעושים בעצמנו קיבלנו מהמאניקס. וזהו

New member
אההההההה

עשיתן את החולצות בהשראת המניקס
ולא חולצות שלהם. אז, למה לא אמרת? :) האמת שאלו עם הספריי פיינט הרבה יותר מגניבות לטעמי. נותנות תחושה כזאת סטייל סוף אייטיז-תחילת ניינטיז. או משהו כזה

Major Thom

New member
אמרתי

*בהשראה מהמאניקס*
אממ .. יש לך מושג איפה אפשר להשיג כזה? כי חיפשתי בחנויות חומרים וארט-סופלייז למיניהן ולא מצאתי ..

New member
האמת שזאת לא נראית לי משימה

ממש ממש קשה למצוא ספריי פיינט. נראה לי שבחנות לחומרי בניין וכאלו, לא? או שאולי יש בזה כל מיני סוגים וזה לא מתאים לחולצות?! אוף, את רואה? במקרים כאלה אני חייב את ניקי.. הוא בטח היה יודע!

Major Thom

New member
אני לא ממש יודעת ..

כשיוצא לך לדבר עם ניקי תגיד, יהיה נחמד להכין עוד חולצות

Superunknown1

New member
מה 75?

עכשיו הן עולות 90, החולצות שם. אמ, חולצת רדיוהד אין לי, וגם לא נראה לי שאני אקנה. זה סתם יפריע לתדמית הקשוחה שנוצרה לי בבצפר.

New member
ישששש! יצא ל"פישים" אלבום חדש! ../images/Emo13.gif

טוב, אז ככה- אף פעם לא ממש הייתי בקטע של חולצות וכאלו ובתקופות שכן הייתי, אז זה היה יותר בכיוון של חיפוש אובססיבי אחרי אחת כזאת והבאסה לצאת עם ידיים ריקות (ונא לא להציע אפילו את הרעיון שיכולתי "ליצור" אחת, כי אני לא הכי כשרוני בענייני ביגוד והלבשה
) בכל מקרה, רצה הגורל (ובעיקר אני) והגעתי חודש שעבר ללונדון לכמה "סידורים קטנים"
ובין עניין לעניין היה לי זמן לבקר בכמה שווקים נפלאים כשבאחת החנויות מצאתי חולצה של קיד איי ומאז הכל היסטוריה (כמו גם חשבון הבנק שלי
) אה כן, אני שנייה אחזור ללפני ההיסטוריה והכל והוסיף שיצאתי מלונדון עם שתי חולצות, אחת זו ההיא של רדיוהד מלמעלה והשנייה היא של להקה בשם המניקס
שאותה רכשתי מחוץ לוומבלי ארינה, בסוף ההופעה הראשונה שהם נתנו בלונדון בטור האחרון. פישי, האמת שקצת כיסחתי פרטים כי בכל זאת לא הכל מעניין, אבל יש כמה פרטים מצחיקולים כאלו מסביב לסיפורים הנ"ל. כרגע עייף מדי.

New member
מניקס ../images/Emo98.gif ? שושו...

תגיד, מה זו המילה הזו שאמרת- "שו"? זה איזשהוא סלנג ים-תיכוני שכזה? דרך אגב, עדיין לא עידכנת אותי בעניין שהיית אמור.. וכן! אני די מציף היום בהודעות, אבל ככה זה אצלי- לא כותב כלום בערך שבוע ואז ביום אחד מוציא את הכל. מה שאומר שהיום הוצאתי, אז אל דאגה, נתראה ב-6 לדצמבר

שו זאת אומרת מה

עד כמה שאני יודע. העדכונים בנושא שאני אמור יהיו ברגע שאני אדע, וזה יהיה ברגע שהוא ידע. עכשיו תסביר מה זאת אומרת נתראה ב 6 לדצמבר? np - megadeth - rust in peace... polaris

n0nick

New member
שו הד'א?

זה פחות או יותר המשפט היחיד שנשאר לי משיעורי ערבית. שו הד'א = מה זה? שו = מה.

New member
בוא לא נגזים...

אני חי במדינה הזאת ולכן גם יודע מה פירוש המילה שו. הומור קטן שלא הובן. לגבי ה"נתראה ב-6 לדצמבר", הכוונה הייתה, אם היית עוזב לרגע את ה
ומפעיל המוח היית מבין, שבדיוק מרגע כתיבת ההודעה ההיא היה צריך לעבור בערך שבוע (לפי תיאוריית ההצפה שלי שמפורטת שם גם כן) עד שאני אכתוב פה שוב. לא לשכוח ת´עידכון.

למעלה