עזרה טכנית.

עזרה..

אממ... בבקשה אני חייבת עזרהה!!! [זה לא המשתמש שלי.. חיחי :) ] הקיצרר.. מי שיכול לעזור לי בזה פליזז פליז שיכנס לאייסי שלי-- >> 215926352 תודה רבההה!!!!!!

oferedry

New member
שינוישם אויטרה

האם ניתן לשנות את שם הדמות שלי לאחר שכבר נרשמתי ?

tb555

New member
איך אפשר למחוק את החשבון?

שלום אני שיחקתי ולא ממש אהבתי וגם עכשיו זה לא מתחבר לי... איך אני יכול להסיר את החשבון?

liores12

New member
בעיה במשחק! בבקשה עזרה! כנסו!

הבעיה: כשאני מפעיל את המשחק זה מעלה לי שחור חלון לכמה שניות ואז פשוט סוגר אותו וחוזר לשולחן העבודה. המחשב שלי מספיק חזק למשחק הזה.. זה ממש מוזר... אני באמת חייב עזרה! תודה לעונים ולעוזרים למניהם! ליאור.

vadim881

New member
בעיה

ניכנסתי למשחק אני משחק והכול טוב אבל יש מלא מלא לאגים ויש לי מחשב טוב ואינטרנט מהיר והכול הלאגים ככה זה אצל כולם או אפשר לעשות משהו?אני עושה FLY ופתאום ונתקע ברצפה ומוזר קיצר

DOR2092

New member
הנה הEROR שזה מראה לי

תראו אולי חסמו אותי בהתחלה , לא הכי הבנתי , אני לא יודע מה קרה. אבל פתחתי דמות חדשה , שיחקתי איתה יומיים ופוףף .. שוב פעם הודעת ארור .. צילמתי אותה הפעם זה אומר לחכות כמה דקות , חיכיתי שעות! זה נתקע ככה , עכשיו זה טוען עד האמצע ונתקע .. עזרה בבקשה.. אין לי למי לפנות

אושRתי

New member
ההודעה הזאת מופיעה לכולם.

פשוט צריך לנסות עד שמצליחים להיכנס :) קצת סבלנות ותצליח. ואם זה עדין ממשיך לפעמים להתקין את התוכנה מחדש עוזר :)

DOR2092

New member
את בטוחה?..

זה ככה כבר שעות , עם משתמש אחר זה כבר ימים ככה. ואם ואם ואם איכשהוא הצלחתי להתחבר , אני נמצא בתנוחת ישיבה ואני לוחץ " stand up " וזה לא קם , ואני לא רואה את המקום , אני כאילו מתחת לאדמה.

DOR2092

New member
כמה שוב ושוב?

אין , זה נראה כאילו זה תקוע ככה וזהו. זה כמו עם המשתמש הראשון שלי , שיחקתי איתו יומיים ואז התחילו להופיע ההודעות ומאז אי אפשר להתחבר אליו. הורדתי מחדש את המשחק והתקנתי מחדש , ועדיין.

אושRתי

New member
כמה שצריך

לפעמים אחרי כמה נסיונות זה מצליח, קצת סובלנות ובסופו של דבר זה מסתדר

DOR2092

New member
אממ טוב .. ושאלה נוספת

רגע קודם לגבי השאלה הקודמת .. לנסות הרבה פעמים ברצף? ושאלה אחרת .. במשחק לפעמים [ ודי הרבה ביום ] המשחק נסגר ושואל send/dont send .. למה הוא נסגר?

bibaso

New member
בעיה- האווטר שלי ברזילאי

שלום, אתמול התחברתי לסקנד לייב בפעם הראשונה ויש לי בעיה עם האווטר - ברגע שאני מלביש לו מכנסיים הוא מקבל גוון חום כהה מהצוואר ומעלה (ובנוסף עוד זקן שחור מצוייר וחד גבה עבה במצח), וזאת כאשר שאר הגוף בגוון נורמלי. לא עוזר להחליף למכנסיים אחרות. גוון הגוף בהגדרות - הסקין מוגדר בסדר .... אם מישהו יודע איך לפתור את זה אני אשמח כי אני לא יכול להסתובב בחוץ ככה ..........

למעלה