עזרה טכנית.

yarden yanay

New member
כנס . אולי אני יוכל לעזור.

קרה לי משהו דומה, פתאום הפנים של הדמות שלי השתנו לגמרי , ולפעמים גם הגוף. נראה לי שזה בגלל שלפעמים אנשים שולחים לך דברים ויש לך אופציה לבחור KEEP ועוד משהו . אז לפעמים שולחים לך באגים או דברים כאלה . זה קרה לי , ושלחתי הודעת תלונה שם , ואז הסתדר פתאום. אל תאשר כל דבר . [לא בטוחה שעזרתי , אבל ידע כללי ]

TheDevil1

New member
שאלה| אני לא מצליחה להתחבר לשם:/

שלום, פעם התוכנה עבדה לי מצוין, ואז היתה לי בעיה בכרטיס מסך והחליפו לי אותו. ועכשיו זה רושם לי שהכרטיס מסך לא טוב, ובגלל זה אני לא מצליחה להתחבר, מה עושים?

Jaison Dinero

New member
שתי שאלות

1.למה הסקנד לייף איטי במחשב שלי? (יש לי ווינדוס XP) 2.איך משתגרים לכל מיני מקומות?

אושRתי

New member
יכול להיות שיש לך תוכנות נוספות שמכבידות על

המחשב? בנוסף האם הדרשיות של סקנד לייף מתאימות למחשב שלך? ונא לשרשר להבא לשירשור טכני.. תודה.

אושRתי

New member
יכול להיות שהתוכנות מכבידות על סקנד לייף

במקרה של לאגים יש להתקין מחדש את התוכנה או להיכנס מחדש עד שמסתדר.. ונא לשרשר להבא לשירשור טכני ב"הוספת תגובה"

yarden yanay

New member
כנס..

נראלי שיש מקומות שאי אפשר להתשגר אליהם.. תנסה לנחות על אי או משהו כזה, שאתה רואה שטח ירוק . תנסה לנחות שם

Jaison Dinero

New member
כנסי

אני זוכר שמשתמש הקודם נכנסתי למה שאני רוצה רק רשמתי והוא מצא לי

c h e n 1 3

New member
בעיה מעצבנת!!!

הורדתי את סקנד לייף אבל אני לא מצליחה להכנס ומופיעה לי "בעיה" כזאת...שאני לא מבינה מה היא אומרת!! בבקשה תעזרו לי...!! --------------------------- Error --------------------------- Second Life is unable to run because your video card drivers are out of date or unsupported. Please make sure you have the latest video card drivers installed. If you continue to receive this message, contact customer service.

../images/Emo41.gifגם לי זה קרה.

אחרי שהורדתי עדכון לכרטיס מסך שלי זה הסתדר. תורידי את העדכון מכאן: http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers

c h e n 1 3

New member
אני לא מצליחה להוריד

אני לא מצליחה להוריד מהקישור שנתת לי... את יכולה להגיד לי איך אני מורידה??? תודה מראש..!

c h e n 1 3

New member
הצלחתי להוריד

הצלחתי בסוף להוריד ואז התקנתי אבל כשהתקנתי הופיעה לי הודה כזאת : --------------------------- NVIDIA Setup Error --------------------------- The NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware. Setup will now exit. --------------------------- אישור --------------------------- מזה אומר??? תודה מראש לכל העונים...!!!

delphi7

New member
איך פותחים עסק?

ואיך בכלל מתקשרים באופן כללי? היכן כותבים סקריפטים? תודה.

felix103

New member
צריך עזרה

משום מה,כל פעם שאני מנסה ללכת אז זה הולך לי לבד כמה שניות ואז מתנתק.אותו דבר קורה אם אני משתגר-מגיע למקום ומתנתק מיידית.דרישות המחשב שלי יותר טובות מהמינימום ואני יכול לדבר במשחק נורמלי.מה לעשות?

סבבה ניכנסתי

אני איש ערום שאני לוחץ מקש ימני וapperence אז אני אמור לבחור פרטי לבוש אבל לא רואים בדיוק מה זה.. יש לך מושג?

למעלה