פרק 4 - סופיה לופז

hanaorb9999

New member
םרק שתמצת את כל מה שאני אוהב בסדרה

1. היא פרובוקטיבית במידה הנכונה. לא כמו אוז אבל עדיין 2. היא הולכת עד הסוף ומציגה נושאים שאף סדרה אחרת כמעת לא היתה מתקרבת אליהם. 3. המשחק שם ברמה גבוהה וממש כיף ךצפות בסדרה. 4. היא לא מתיימרת להיות סדרה לכל המשפחה.

miss_t

New member
הפרק הזה היה מוזר

הקטע עם כריסטיאן ומאט היה צפוי כזה, ודברים נראים מוזר כשכריסטיאן מתפשר על דברים שהיו אמורים להיות האידיאולגיה שלו. הוא לא יכול להשתנות תוך 4 פרקים ולהיות נחמד פתאום ולקבל את דעותיו של שון

Kill Bernard

New member
אבל זהו, שזה לא שהוא "נהיה נחמד".

פתאום. הוא לא חשב לעצמו "וואו איזה חתיכת מניאק אני, כדאי שאני אנסה להיות יותר נשמה טהורה". וזה גם ברור שזה לא לקבל את הדעות של שון בשביל לקבל את הדעות של שון. הוא הבין דברים בעצמו. וכן, זאת התפתחות של דמות. וזה יכול להיות תוך חמש דקות גם, לא דוקא 4 פרקים. רק מה שברור גם, זה שלא שמעכשיו הוא יהיה חמוד ומושלם ויהפך להיות שון - הוא יחזור לבדיוק אותה התנהגות קודם, עד שהוא יגיע למצב ששוב הוא יבין שמשהו בחיים שלו לא הכי בסדר.

taliush166

New member
תקשיבי..

אני העליתי הצגה עם המגמה שלי ביום שני. הדמויות שלנו היו צריכים לעבור שינוי שחבל על הזמן בהצגה של פחות משעה ועובדה שהצלחנו, ובמידה טובה ואפחד לא חשב שהשינוי מוזר. כי יש תהליך, וקורים דברי לפני שגורמים לחשוב על דברים.. אנ בהצגה שיניתי את דעתי (על התיאטרון בתוך תיאטרון..) ממש מהר...

hanaorb9999

New member
פרק חזק מאד

היה לי ברור מההתחלה שמאט לא נדבק בכלום. זה היה סיפור כזה לפגוע בילד ולהלחיץ אותו. הקטע של הבחורה במסיבת הפורנו היה קורע. היא שיחקה ממש טוב את תפקיד האהבלה. אהבתי את השיחה עם הזקן שכבר אז היה ברור שהוא לא יוותר על הדירה. וזה ששון מנסה לחנך את האיש גרם לו לרצות להיות מנתח גם כון היה קטע טוב.

Kill Bernard

New member
../images/Emo6.gif ראיתי שאמרת "ששון" לפני

שקראתי את התגובה ההיא, ואז גם ראיתי את זה כ"ששון"

על הפרק ../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

קוראים לי אורית..ואני קפצתי לביקור קטן.. על הפרק היה יפה ונחמד+ הקטע בסוף עם מרקוס המניאק, תאמינו נראה לי שהרבה רשלנים עושים כאלו עבודות {הראו נראה לי בכלבוטק} הם "פורשים" ואז יש להם משרד או שם חדש לחברה.. אמממ וכריסטיאן חתיך

LeAnNe

New member
בהחלט לקוח מהחיים../images/Emo62.gif

גם אני ראיתי איזה כתבה בנושא הזה..

ג'וליה השחקנית הכי מוגזמת שראיתי../images/Emo6.gif

לא, באמת! כשהיא מנסה לצעוק, היא מתחילה לזוז כאילו שמו אותה על רטט והקול שלה מנסה להשמיע משהו שיהיה קרוב לצעקה, וזה תוך כדי שהיא רוטטת- וזה נראה כאילו היא חוטפת התקף אפיליפסייה.

LeAnNe

New member
המכונית הייתה ממש יפה../images/Emo62.gif

תמיד אמרתי שצהוב למכוניות זה מדהים
ולפרק..איכשהו יש לשון ולכריסטיאן השפעה ממש גדולה אחד על השני ובכל פרק עד עכשיו הם רבו בתחילת הפרק והשלימו בסופו אני ממש מקווה שזה לא הופך להיות סוג של מחזוריות בפרק. הוספת הגורם של הפורנו לפרק הייתה מאוד משעשעת וחביבה, כמה חבר שכריסטיאן ביטל את החוזה איתן (למרות שאני אישית לא מתה על נשים ערומות שמקיימות יחסי מין לטובת הכלל). הייתי נותנת לפרק הזה ציון של

../images/Emo41.gifועכשיו תגובה על הפרק../images/Emo163.gif../images/Emo41.gif

פרק טוב. הסדרה הזאת משלבת אלמנטים דרמתיים יחד עם אלמנטים "מרושעים" מהחיים, ודברים כואבים שקוראים ביום יום. הם בנויים על כך שנראה בסופו של כל פרק גילוי מפתיע ביותר על העלילה הפרקית שהייתה, וזה כאילו יגיד לנו "אבל זאת המציאות". הסדרה הזאת ממש מגזימה עם הסופרלטיבים שלה, שלא לדבר על להראות ניתוח הסרת איבר מין כושל (פשוט תהרגו אותי כשהציגו את זה), אבל בתכלס היא ממש מיהנה בגלל זה. כמו "ימי חיינו"- ההגזמה עם כל הדברים והקצנתם היא מה שעושה את הסדרה למעניינת.

Rachel47

New member
ימי חיינו../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif

מיכאל
רוצה לשתף אותנו במשו

limors2

Active member
לאאאאאאא פספסתי..../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

הייתי במסיבת סיום של אחותי.... וכיוונתי בוידאו שיקליט לי... ואפילו שיחדתי את בני ביתי עם הדיוידי של קצרים כדי שלא ישתמשו בוידאו!!! והם השתמשו בו!!!!!!!!!! ואני לא מוצאת תפרק בתוכנות לא חוקיות שלא אזכיר את שמם!!!!
קרה משו חשוב שפספסתי?...

limors2

Active member
אעעקק../images/Emo54.gif

אני יודעת לשרשר!!!
זה תפוזונים שלא משרשרים לי טוב!!!!11

למעלה