פרק 4 - סופיה לופז

darklighter

New member
פרק טוב../images/Emo115.gif../images/Emo54.gif

מסכן מייקל כל הצרות ופלות עליו.. איך שמחתי שהוא לא חטף את המחלה בסוף... איך התעצבנתי מהזקן הרשלן ההוא שפתח מרפאה חדשה
לא היו הרבה קטעים מגעילים, חוץ משהראו את ההיא עם הניתוח שינוי מין כושל... כל הכבוד לשון שפיתח דעות מתקדמות ושטיפל בטרנסויסטים
כריסטיאן-מה זה השינוי הזה? מקווה שזה זמני....

TillsWIFE

New member
זה לא שהוא לא חטף מחלת-מין...

אלא הוא יצא מזה כמו גדול!!

tribe spirit

New member
היה פרק אדיר..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

פרק מפנה כזה,אבל ממש. הקטע עם ג'וש(ככה קוראים ילד,זה השם שזכור לי..) הקטע עם ג'וליה וג'וליאן(אני לא זוכרת את השם של הדמות
) הקטע עם שון והטרנס... הסוף המותח... פשוט אדיר,ישבתי על קצה הכסא(נו טוב,סתם שכבתי על הספה,אבל שיהיה)כל הפרק... הכי טוב שהיה עד עכשיו.

TillsWIFE

New member
לי היה עצוב ב..

זה היה מבאס כשכריסטיאן עשה כל מיני דברים למען מאט בגלל שהוא אוהב אותו ומאט פשוט.. אפשר לומר יר לו בפרצוף.. זה היה כזה נוגע ללב לראות את הפרצוף של כריסטיאן אחרי שמאט אמר לו "להתראות" ואז כריסטיאן החזיר את המכונית המהממת הזאת וגם היה מבאס כששון סירב לג'וליה איזה פרצוף מבואס היה לה.... והמממ..... היה פשוט מ-ז-ע-ז-ע כהמרקוס הזה פתח עוד פעם מרפאה.. פשוט מניאק וזבל של בן-אדם!!!... פרק נחמד אבל אהבתי אותו פחות מהשני והשלישי

b u s t e d

New member
../images/Emo26.gifהפרק../images/Emo36.gif

אהה תאמת, לא כל כך אהבתי את הפרק בכלליות.. לא יודעת למה.. פשוט היו בו הרבה קטעים משעממים! ואני לא אומרת שזה לא פרק טוב, אבל זה בטוח פחות טוב מכל השאר..!!! אהבתי תאוטו!! הוא היה כזה שווה... חוץ מהקטע עם הדלתות.. לא אוהבת דלתות כאלה! זה לא נוח!!! (חיחי) יאאא זה ששיחק את זה שניסה לשכנע את ג'וליאן לעבוד איתו, זה לא הלדסקי מאליאס?!?!??!?!?!!?!????? איכסס למה הם צילמו את האיבר של הזאתי בביה"ח... גראווסססססססססס לא אכפת לי מה אתם אומרים, זאת שמשחקת את ג'וליה היא שחקנית מעולה..! הכי טובה שם!.. והקול שלה עדיין מזכיר לי את הקול של האמא מג'ואן אוף ארקדיה!! חחח אהבתי תקטע שבו מייקל קטל את ג'וליאן..זה לא היה כל כך צפוי! אז זה היה נחמד... 47!

taliush166

New member
וואלה הוא באמת נראה לי מוכר...

ראיתי בעוד מקום איפשהו לא מזמן

Free Lancer

New member
זה גם לי נראה הלדאקי../images/Emo70.gif

רק בלי השיער
וגו'אלי באמת שחקנית מעולה

סופיה לופז מוכר לי, משום מה

הוא לא שיחק גם ב"אוסטין פאוורז 3 גולדממבר" את הבחור שמתווך בין אוסטין לבחורה הזו מדסטיניז צ'יילד? P:

LemonLimeLilach

New member
ראיתי סופסוף את הפרק

וכל מה שיש לי להגיד הוא - חלדקייייייייייייייייייייייייי

למעלה