שאלות, זיהוים, בקשות

עזרה במציאת שיר..

יש איזה שיר (מוכר) שבהתחלה יש איזה בחורה שממלמלת קצת.. וחלק מהליריקה זה משהו hold me baby feel my body יש למישהו מושג מה אני מחפשת?

sharkboy1

New member
עזרה בזיהוי של עופר ניסים

חיפשתי ולא מצאתי באתר שלו יש ברעיון וידיאו שתי שירים הראשון הולך כזה i need you ,i can only be myself with you השני הולך משהו כזה you really on extezy, my real life fantasy אולי זה רמיקס מיוחד לא מצאתי מישהו יש לו את זה שיודע מה זה?

צריכה עזרה!!../images/Emo108.gif

זה שיר דאנס יחסית ישן.. אבל פתאום נדבקתי אליו.. ואין לי מושג איך קוראים לו.. אני גם לא יודעת ממש ת'מילים אז תסלחו לי מראש על הטעויות... breth breth everytime i breth you keave me hungry and want for more ..... calling out youre name i'll be waiting for.... it's beter when i'm with you... אני יודעת.. מלא טעויות.. אבל אני סגורה על המילה BRETH..חח..אז.. תעזרו לי בבקשה! השיר הזה לא יוצא לי מהראש!..

שאלה מעניינת?!

אני מחפש את סגנון המוזיקה שמובא במשחקים של Need 4 speedג€. יש פה מישהו שמבין על מה אני מדבר? מוזיקה קצבית מגניבה שאולי מזכירה האוסים, אבל זה יותר אדרנלין של מרוצים? איזה סגנון זה, ואיפה אפשר להשיג מוזיקה כזאת? תודה רבה

LadyLoo

New member
הייי אנשים...עזרה בזיהוי!!!

אוקיי הטרק הוא ללא מילים אני כמעט בטוחה...יש רק קול של גבר (נשמע גרמני כזה חחח) שבין הביטים צועק: הוווו (HOU) ואז הביטים נמשכים ואחריהם שוב פעם הוא צועק הווו ואז שוב הם נמשכים וככה כל השיר נדמה לי......מישהו הצליח להבין בכלל על מה אני מדברת????????????

nightfairy86

New member
כי השני זה בכלל לא שלו

זה של ATB- EXTASY. למה אתם חושבים שכל שיר יפה שייך לעופר ניסים? היו עוד רבים וטובים לפניו.

juggernaut

New member
זה בעיקר רוק.

מטאל חלק. הנה חלק מהלהקות: Static X Element eighty Rise against Killradio וכן יש לי את 2 הסאונדטראקים של המשחק. מ-ד-ה-י-ם ביותר. Lostprophets - Ride השיר שאני הכי אוהב. באמת שיר מדהים ברמות.

תגיד, אתה בטוח?

שזה רוק ולא איזה סוג של האוסים או דאנס. זה הרי לא עם גיטרות וכאלה, זה יותר כמו מוזיקה אלקטרונית. לא?

juggernaut

New member
הרוב זה רוק ומטאל

כמובן שרוב הלהקות זה בסגנון של לינקין פארק. סינטיסייזר פטיפון אבל זה הרוב רוק ממש קצת האוסים

למעלה