שאלות, זיהוים, בקשות

goldya12

New member
קטעי דאנס/האוס "ישנים...

שלום רב, אני חדש פה אז קודם כל - אלאן לכולם. אני מחפש כבר זמן רב קטעי טראנסים/האוס-ים די ישנים אבל יחד עם זאת, גם מוכרים, משנת 94 ואילך. הבעייה שלי שלקטעים (לא לכולם כמובן) אין פזמון כזה או אחר שיכול להתנגן בראש שמאפשר להריץ איזשהוא חיפוש מחרוזת באי-מיול/קאזה וכו'.... ניסיתי לסנן בקאזה. אבל ה"פלט" שקאזה נתן לי היה פשוט עצום... והרי להתחיל להוריד אחד אחד "קצת" מגוחך. הקטעים שאני מדבר אליהם דווקא מוכרים והם נוגנו רבות במועדונים בזמנו. השאלה שלי (אולי ל"וותיקים" פה או לתותחים שמכירים... אולי יש פה אפילו דייג'-ים) האם יש אתרים שבהם אפשר להאזין לחלק מקטע ?? אולי מישהו מכיר קטעים מוכרים מה"תקופה" זו??? תןדה מראש, אריאל :)

goldya12

New member
OK, אחי... ../images/Emo51.gif :))))))

תהיה הרבה עבודה (להוריד לשמוע ולראות אם ומתי "אקלע" למה שאני מחפש אבח הרי זו אחת החוויות... לא?

goldya12

New member
יש דרך לסנן מה יותר רלוונטי לאוספים

של מנגינות/נעימות, כאלו ל ל א מ י ל י ם... התחלתי לחפש והאמת -- התעייפתי... התחלתי להוריד שירים ממה ש"נראה" לי מוכר... אני לא יוצא מזה....

EnglandHooligan

New member
צריך עזרה בזיהוי ....

טוב אז ככה הרבה זמן שאני מחפש תשיר הזה ולא מוצא בקשה תעזרו לי ! Yוב אז ככה יש כמה שורות בשיר שהולכות ככה.. How long ?, How long.... tell me crush and burn... זה מה שאני זוכר

Domnastic

New member
אז כנראה שלא שמעת את הגרסת

Unreleasd Remix של Interdonz אי אפשר להשיג אותה עד שתשוחרר, שאני בספק גם לגבי זה. אני מכיר את האיש פשוט בגלל זה יש לי את הגרסא.

just4fun

New member
מה זה השיר ההוא

עם המשפט אדיקטד טו דראמס............... אני משתגעת! מי יכול לעזור?!

O Twenty

New member
זיהוי:

טראק מסביבות ה- 98' שבקליפ רואים אחורה של משאית בשחור לבן... יש לו סאונד צורם כזה. מאוד מוכר לחובבי הדאנס!!! הופיע על האוסף Volume 14. מישהו יודע?

asafh7

New member
עזרה במציאת טרק

היי תעזרו לי בבקשה למצוא טרק חדש יחסית שכל מועדון היום כמעט משמיע אותו זה כזה צפצוף מעצבן כזה שחוזר על עצמו אבל הוא ממש יפה בבקשה תעזרו לי ?? בתודה אסף

למעלה