שאלות, זיהוים, בקשות

אין לי מושג מה זה, את מתכוונת למילה

breath? יענו נשימה? כי אם כן אז לא ככה רושמים
ומה זה לעזאזל keave ???
ואיפה זו שאמרה כאן שלא צריך לדעת אוצר מילים רחב באנגלית, כי יש כאן מילים באנגלית שאני אפילו לא מכיר, נדמה לי שגם מילון אוקספורד לא מכיר בקיומם...

nightfairy86

New member
לאאאאאא../images/Emo70.gif

דווקא ממך לא ציפיתי!
כי אני רואה שאתה מבין במוזיקה....
זה לא של עופר ניסים! זה היה עוד הרבה לפני עופר ניסים זה של noyze וזה נקרא stay שיר מעולה!

Lady T

New member
שיווו היסטריה ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אותם מילים אני יכולה לתת לך ב40 שירים ..

Buba88

New member
נצל"ש...

כבר שאלתי אבל השרשור עבר... are you watching ...watching me .. are you watching me watching you תודה מראש!

שבוש

New member
יש גרסא של אקוודור שמישהי שרה בו?

שמעתי מן גרסא של הדאנס אקוודור שמישהי גם שרה...למישהו יש מושג? תודה רבה!!

MaD-d0g

New member
זה שיר זה

אני זוכר אותו מחודשי הקיץ החמים
Starstylers Ft. Michy - Keep on Moving

Jackpot

New member
שאלה

יש איזו להקה או שיר שאמרו לי שקוראים שהם הוא היפר סוני חיפשתי ולא מצאתי...מישהו יודע איך רושמים את השם בדיוק... תודה.

Domnastic

New member
יש אמן טראנס\טראנס-פסיכודלי

ממש תותח. Hypersonic ולא Hyper Sonic כמו שאמרו לך למעלה.

tal902

New member
זיהוי ועזרת לשיר לחתונה - דחוף!!

מי יודע איפה ניתן להשיג את גירסת הדאנס לשיר של עופרה חזה תפילה? זה רמיקס מדהים. של מי הרמיקס? זה חשוב אני צריך את זה לחתונה. בתודה מראש

mdb

New member
אז ככה ...

אם אני מבין אותך נכון אתה מתכוון לשיר Ofra haza - love song זה השיר עם הווקאל משיר השירים .. אני אנסה לכוון אותך ותגיד לי אם אלו המילים : '' סימן יקח אותם .. על ליבך .. סימן יקח אותם .. על זרועך. כי עזק המוות , אהבה. כי עזק המוות , אהבה. כאשר קישול קינה .. רשפייה , רישפייש.. אש שלהבת .. יאההה מים רבים , לא יוכלו לכבות את אהבה ונערות .. לא ישטפוה .. '' אם אתה מתכוון לזה .. אז ככה : א. זה לא נקרא דאנס , זה נקרא האוס. ב. כמו שכבר אמרתי לקטע קוראים Love song ג. הגירסאות שאני ממליץ עלייהם הם : Ofra haza - love song - Paulo Remix (שים לב שהקטע הוא 9:14) מיקס מצויין של פאולו יוצר הטרייבל. ofra haza - love song - funky fish remix (8:59) מיקס ענק, אולי הטוב ביותר. מבית פאנקי פיש (אמיעד האשדודי) מקווה שעזרתי.

שבת שלום לכולם -מחפש

יש לי בעיה קטנה . קיימים האוסים של שנות ה-90 שאני לא מצליח למצוא אותם ( ובנוסף אני לא זוכר את השם שלהם ) . בבקשה ממכם תעזרו לי למצוא רשימה של שירים כאילו . אני מחפש רק האוסים תודה מראש .

למעלה