חייב תמונות שלנו?
N Nienna17 New member 10/10/07 #16 חח שום דבר לא חובה אפילו תמונות של חברים שלך - אבל אם אלה תמונות שהן לא שלך אז לא הייתי ממליצה להעלות אותן בלי רשות.
חח שום דבר לא חובה אפילו תמונות של חברים שלך - אבל אם אלה תמונות שהן לא שלך אז לא הייתי ממליצה להעלות אותן בלי רשות.
T the whole shebang New member 10/10/07 #17 חחחח איך ענו מהר,אני מתכוונת לעיצוב אוואטרים או תמונות בכלל של שחקנים לדוגמא
L lost green eyes New member 10/10/07 #21 עיצוב מיוחד לבנאדם אהוב... -1- אפשר בבקשה להעלים את הרקע.... ולהוסיף לבנאדם כנפיי מלאך? תודה מראש.. התמונות לצורך מתנה.
עיצוב מיוחד לבנאדם אהוב... -1- אפשר בבקשה להעלים את הרקע.... ולהוסיף לבנאדם כנפיי מלאך? תודה מראש.. התמונות לצורך מתנה.
L lost green eyes New member 10/10/07 #22 עוד תמונה אחת.. עם אותה הבקשה לחתוך את התמונה כך שרק הבחור מצד שמאל ישאר אם אפשר.. ללא רקע וכנפיים.. תודה.. זה מאוד חשוב לי.
עוד תמונה אחת.. עם אותה הבקשה לחתוך את התמונה כך שרק הבחור מצד שמאל ישאר אם אפשר.. ללא רקע וכנפיים.. תודה.. זה מאוד חשוב לי.
C coaxcable New member 10/10/07 #41 אה אוקי הוא משדרות והבחור לידו אח של מפקד משטרת אופקים. מכיר אותם מפאבים באזור הדרום נו בטח הם בחו"K או מה?
אה אוקי הוא משדרות והבחור לידו אח של מפקד משטרת אופקים. מכיר אותם מפאבים באזור הדרום נו בטח הם בחו"K או מה?
L lost green eyes New member 11/10/07 #45 קשה לפספס אותו אה... כן הוא אכן משדרות ואני מבקשת אם אפשר לא להגיד לו מילה על כך שאני כאן בפורום עם התמונות שלו.. מכינה לו הפתעה קטנה..
קשה לפספס אותו אה... כן הוא אכן משדרות ואני מבקשת אם אפשר לא להגיד לו מילה על כך שאני כאן בפורום עם התמונות שלו.. מכינה לו הפתעה קטנה..
C coaxcable New member 11/10/07 #47 לא מכיר אותו באופן אישי אבל מכיר בפנים משדרות והסביה כשאני מצלם ומסקר דברים פה. הוא חבר של איציק אברג'יל הזמר לא? בכל אופן, הנה המתנה שלי אליו. עשיתי את זה ב 30 דקות או משהו
לא מכיר אותו באופן אישי אבל מכיר בפנים משדרות והסביה כשאני מצלם ומסקר דברים פה. הוא חבר של איציק אברג'יל הזמר לא? בכל אופן, הנה המתנה שלי אליו. עשיתי את זה ב 30 דקות או משהו