שרשוריטוש 10.10-15.10

N יxוe כלל

New member
די נו..אני רצינית!!

לה'ו מאיפה אתן מביאות את כל התמונות רקע כדי להשים את האנשים עליהם?! חוץ מזה אני מנסה לא הולך לי..=((

coaxcable

New member
טוב, אני זה "בן" :)

הרקע היה של שקיעה. עליה הוספתי שיכבה שנראית כמו שמים/עננים. איך עשיתי? שיחקתי עם צבעים של מברשת שהם בהירים יותר וכהים יותר. יצרתי בשמים מעין בקעים/שקעים. אח"כ מברשת שנראית כמו כובים על הנקודות הבהירות. את האדם לקחתי מתמונה אחרת כמובן. בו ערכתי שינויים קלים אם כי לא סופיים כמו בתאורה והצללה שיש צורך בתיקון קל שלהם. מאחוריו, יש תמונה נוספת שהגיעה לאחר "חיתוך והעתקה" וזו שיכבת העץ החום-אדום. הצורות/מבנים הם תמונות בהצללה/השחרה ושינויים נוספים של פה ושם. הטקסט=אין בעיה לערוך אותו ככה. אלו אפקטים בסיסיים של פוטושופ. ועליהם יש שוב אפקט כוכב מתוך מבחר מברשות. לגבי ריטוש נוסף והדגשת איזורים בפנים או חידוד יפה יותר, אינני חזק עדין בכך, אלמד בין לבין מיליון דבירם שיש לי על הראש, כולל בעזרת הפורום :)

coaxcable

New member
סבבה. קחי דיסק און קי

או דיסקט, שמרי את זה והדפיסי בחצי שקל או שקל. תהא לו מזכרת ממך ומאיתנו :)

מתחרפנת מתחרפנת מתחרפנתתתת

וואייי ראסטות זה כול כך יפהה!!!! תמסרי לחבר/ ידיד או לא יודעת מה שבחייםםםםםם לא יגזור את זה!!

lost green eyes

New member
כן..בהחלט יש לו ראסטות עם כבוד

מדהים מדהים מדהים כיום הן עוד יותר ארוכות אפילו.. אחרי הברך. תודה

lost green eyes

New member
מדהים לגמרי

יש אפשרות לעשות משהו גם עם התמונה השניה בבקשה? העיצוב בהחלט לטעמי ומרשים מאוד. אלפי תודות.

idomenta

New member
מקווה שאפשר...

המשכתי בעצמי טיפה את נריתוש באיזור הצוואר... והעיניים עדיין טיפה ירוקות מדי, לא הכ טבעי. אבל חוץ מזה מעולה

למעלה