אתם כבר יודעים מה האייקון

../images/Emo103.gif אתם כבר יודעים מה האייקון

הזה אומר, לא? אחרי שאתמול נשארתי רעב, ולא אכלתי כובע בסוף הקטע (פ.ק ניצח). אני נחוש בדעתי לאכול כובע היום. גם היום יש קטע הררי, 4 פסגות מדורגות, וסיום במישור אחרי גלישה מהירה במיוחד. הימור להיום: קטע קלאסי לאלכסנדר וינוקורוב שנראה יותר טוב כל יום. אלחנדרו ואלוורדה ינסה לשפר מעט את מצבו, ולברוח למנשבו (ולקחת נקודות מצאבל).ובעיקר ל.פ שנראה מצוין בינתיים בהרים, סוף סוף יתקיף ויש סיכוי טוב שינצח את הקטע. וכמובן ק.ס שלא ממש את הפוטנציאל שלו בנתיים.

Sybh

New member
אלחנדרו

אני מקווה שיתאושש וינצח ואם לא, לפחות שיצמצם פערים מפרז והראס.

המרוץ יצא לדרך...

ופליקס החתול מקולומביה כבר זינק מהפלוטון כדי לקחת נקודות בפסגה הראשונה של היום (קטגוריה 3).

היום גם הגדולים פורשים

פרנסיסקו מנשבו, מקום רביעי (פיגור של שניה מואלוורדה) לא התייצב לקטע היום, איטור גונזאלס ומייקל ברי גם הם הלכו הביתה. ונטו בקשר לשמועות על שמות נוספים שהסתבכו, יכול להיות שהכוונה היא לאחד מהשלושה?

natyh

New member
כאן

כאן לא צריך לתרגם : שש בדיקות חיוביות מי ??? מדובר על חלק מהמובילים מי לך תדע . איטור מדבר על ... הרעלת קיבה , הפרישה של מנסבו זו מכה לוולורדה , מדוע ??? מבוקשים הסברים . נתי

Mont Ventoux

New member
אט אט לך

לא להרשם בתחילת היום אין משמעו אי השתתפות במירוץ. בנתיים רק ידוע על הפרישה של גוזאלס. בעניין השמועות: ב"אס" מדובר על 6 בדיקות ויש רמיזה כי בניהם יש גם מ'גיבורי הוואלטה'. ב-uci בודקים אם אולי לחלק מן הסמים שנתגלו יש תירוצי אסתמה וכו'. והחדשות הטובות: צאבל לוקח נקודות בספרינט הביניים.

natyh

New member
הבריחה

29º 86 HORRACH, Joan ESP IBB a 43:52 31º 46 PARRA, Ivan COL BAQ a 44:39 34º 43 BUENAHORA, Hernan COL BAQ a 49:09 41º 19 PLAZA, Rubén ESP KEL a 1:05:49 61º 139 VENEBERG, Thorwald NED RAB a 1:30:59 63º 18 PASCUAL RODRIGUEZ, Javier ESP KEL a 1:33:03 76º 203 CALCAGNI, Patrick SUI VIN a 1:47:33 77º 128 TANKINK, Bram NED QSD a 1:50:53 95º 154 FUENTES, Juan ESP SAE a 2:12:03 117º 85 GARCIA ACOSTA, José ESP IBB a 2:44:14 שני רוכבים של קלמה פלזה השען המצטיין בקלמה , שני רוכבים של בלאריס שני רוכבים של באקה ( קארדינס) . ובועז אני מתחיל לחשוב שיש משהו בדבריך : רק הימרת על ווינו והנה הוא פרש . איך אתה עושה זאת ???

natyh

New member
ממוצע מהירות 47.2 קמ"ש

בטור בגלל ההאצה בהתחלה מטפים התפרקו , בואו ונראה איך יחזיקו מעמד היום היראס וסנטי פרז שלא ידועים כרוכבים חד יומיים טובים .

natyh

New member
ממוצע מהירות בשעה הראשונה

היום אנשים יתפרקו !!! גם המובילים .

natyh

New member
בקטע הזה

לבלדה יש היסטוריה של מאבקים לפי האתר הרשמי , הוא מכיר את הקטע הזה היטיב . על מה מדובר ???

נשבע לכם, שלא התכוונתי שוינו

יפרוש. לא התכוונתי לנאחס אותו, את וינו אני אוהב. עכשיו אני מחזיק אצבעות שק.ס ו-ל.פ לא יחליטו לפרוש גם הם.

natyh

New member
איך אתה עושה זאת

הימור על אולריך והוא מתפרק הימור על היראס בסיירה נבדה והוא מפסיד כמעט 3 דקות , הימור על ווינו והוא פורש . אתה המלך מידאס !!! כל מה שאתה נוגע בו הופך ל .... צריך להתרחק ממך !!!

natyh

New member
מפחיד

אני מקוה שההשפעה חד פעמית ולא מתמשכת . אני מקוה שפליקס קארדינס לא יפרוש היום . אתה חייב לגשת להיבדק !!!

למעלה