אתם כבר יודעים מה האייקון

natyh

New member
פליקס קרדינס

מגיע אחרון היום !!! בועז אתה חייב להפסיק !!!!!

נתי, קארדנס רכב אתמול בבריחה

של כמעט 160 ק"מ וניצח קטע, ברור שהוא יהיה עייף. הוא עשה את העבודה היום, לקח 6 נקודות במלך ההרים. ואז הלך לנוח לקראת הימים הבאים. זה לא בגלל הנאחס שלי (אני מקווה
).

natyh

New member
ולא שכחנו

שהימרת על דייויד מילר . תראה מה עשית לו . ואיגור אסטרלואה הרסת לו את כל העונה . אני מקוה שלא תהמר על היראס לניצחון מחר !!!

מלח,מים,מלח,מים,מלח,מים

אני באמת הפכתי למפלצת. פרנקשטיין של המזל הרע, הגולם קם על יוצרו. אני חייב להפסיק עם זה, טוב פעם אחרונה (בעקבות המרוצים האחרונים שלו באיטליה) אני מהמר שיאן אולריך יזכה בחולצת הקשת בורונה
.

סיום יפהיפה, לא להחמיץ (ולא מישורי)

הסיום היום לא מישורי, הם נכנסים לעיר ומטפסים לתוך העיר העתיקה של אווילה (כך לפחות היה תמיד). שווה לראות, הלוואי שאצליח.

natyh

New member
רוברטו לייסקה

כאן , אם יצליח לחבור לבריחה בינתיים מחק דקה ועשרים ימשוך את הפלוטון לקצב מטורף בעליות . יהיה קטע מדהים היום .

TD היחיד

New member
למה הוא ימשוך את הפלוטון למיהורות

גבוה והוא מרוחק מאוד מהמובילים בדירוג הכללי

natyh

New member
88 ק"מ אחרי שעתיים

מהירות ממוצעת 44 קמ"ש . לייסקה מרוחק 2 דקות מהבורחים , להם 5 דקות על הפלוטון . לייסקה הוא עוד רוכב לבריחה , ומטפס מחונן אם יצליח לחבור הוא ימשוך את הבריחה בעליות . ליברטי ימשיכו לרוץ קדימה כדי לעייף את הפלוטון על מנת שלא יברחו רוכבים מובילים שבינתיים נחים מאחורה שאם יהיו רעננים יחברו לבריחה בה מחכים להם שני רוכבים מקבוצתם , לאיי בלאריס קלמה וקארדינס . לכן הם רודפים , אם כי בינתיים הבריחה מרוויחה זמן .

דרורגל

New member
בשבילי זה כבר נגמר...

וינוקורוב פרש ונותרתי עם 4 רוכבים ואופציה לפחות מזה

natyh

New member
ישנים ???

בינתיים יש להם שני רוכבים בהתקפה , ונותנים למנסבו לחסל את היראס וסנטט פרז . מאוחר יותר הם יצטרפו . וולורדה ומנסבו הם רוכבים חד יומיים טובים . אז איך זה שדאפילד וקלי לא מבינים מה קורה פה ???

asaf me

New member
בנתיים לדעתי זה הקטע הכי מעניין

בוואלטה. יו כמה התקפות היו היום עד עכשיו!!!! תגידו הבטיחו בונוסים למתקיפים????? ומה עבר למנסבו בראש כשהוא תקף הרי היה ברור שהקבוצה של הראס לא תיתן לו לברוח.

היום זה רק התקפה! אין הגנה

אחרי התקפות של מנשבו, פרז התחיל בהתקפות שלו. מרתק!!!!!!!!!

natyh

New member
הוא ניסה לרסק

את ליברטי שחלשה יחסית בשטחים ישרים , זה לא הצליח לו הפעם אבל בטור זה הצליח יופי . הוא התקיף וניסה לגשר לבריחה וניסה לעייף את היראס במישור כדי שיגיע מרוסק לטיפוסים , כשהוא מנסבו בונה על עזרה מהבריחה . התוכנית עבדה הבורחים עזרו לו , הוא תכנן על הצטרפות של וולורדה והבורחים שלו , כדי לנגוס מהפער של היראס ופרז. קרו שתי תקלות: ליברטי החזיקו מעמד , עד שהיראס נשאר רק עם קולדו חיל , רוכב מצוין חיל כל מירוצי פתיחת העונה היה בין המובילים . היראס החזיק מעמד למרות שהפרופיל לא התאים לו . וולורדה לא הצטרף למהלך , וישב על הגלגל של היראס . ולוורדה חלש מדי כרגע מאתמול מגלה חולשה , הוא עבר עונה שהתחילה עבורו כבר מאתגר הבאלריים , בתקופה זו כל המובילים נחו חודשיים נוספים , ןלאחר הנפילה שלו הוא במשבר יחסי הוא מצליח לסגור להתקרב ומתמוטט שוב . חבל תיכנון פנטסטי של מהלכים של איי באלריס שלא הצליח .

לדעתי, מנסבו ניסה ללחוץ על ואלוורדה

אחרי הקטע החלש של ואלוורדה אתמול, נראה לי שמנסבו רצה להכות על הברזל בעודו חם. הוא התקיף כי הקצב שליברטי הכתיבו היה נראה לו נוח מדי וקיווה שהראס ופרז יצטרפו אליו כבעלי אינטרס משותף לפתוח פער מואלוורדה. אבל, ואלוורדה הראה שהוא התאושש מאתמול ומי שנקלע לצרה היה דוקא מנסבו שהצליח בעזרת חבריו לחבור שוב למובילים. בכל מקרה, נקודה לטובת מנסבו שלוקח יוזמה ולא יושב סתם על הגלגל של המובילים כפי שהיה נוהג לעשות עד לפני שנה-שנתיים. עוד נקודה. בדרך כלל אפשר לראות בקבוצות בריחה שברגע שמתקרבים לסיום ואחד הרוכבים מנסה לברוח - נגמר מייד שיתוף הפעולה בין הרוכבים. היום אפשר היה לראות שפסקואל רודריגז ופארה ממשיכים לשתף פעולה עד הק"מ האחרון למרות שפארה ניסה לברוח. הסיבה לכך לדעתי הייתה שהם ידעו ששאר רוכבי הבריחה נמצאים לא רחוק מאחריהם ובמידה והם יתחילו לשחק משחקי טקטיקה מוקדם מדי יבוא מישהו אחר ויגנוב להם את הנצחון.

natyh

New member
גם שון קלי חשב כך

לא מסתדר לי מאחר שלוולוורדה ולו חיכו 4 רוכבים בבריחה והוא שלח את איטור אוסה כדי למשוך אותו קדימה רוכב 5 . בשביל וולורדה מספיק לו ניצחון קטן שתי שניות כל הסיפור . הבורחים בתרגילים מתוכננים היטיב לדעתי התאימו לנצל חולשה בקטע ארוך שלא מתאים להיראס ופרז . לדעתי חבירה בין מנסבו לולוורדה היתה מולידה מתקפה מתוכננת שהיתה מעלה את שניהם למקום 1 2 . זה לא קרה היום .

למעלה