חידון זפלין בשעה 20:00

AeroTom

New member
../images/Emo103.gif חידון זפלין בשעה 20:00

נא לא להגיב להודעה זו. בשעה 20:00 בדיוק ישורשרו להודעה זו 7 שאלות בנוגע הלהקה, ומי שיענה נכונה על הכי הרבה שאלות יזכה ממארגן המרתון-MosheL, בכרטיס זוגי חינם לאירוע בסינמטק בשישי הקרוב. נא לענות תשובה אחת בכל נסיון, וכל תשובה תיענה על-ידי ב-
\
בהתאם אם היא נכונה או לא. נא לשרשר גם את התשובה לשאלה המתאימה. לכל שאלה תהיה הודעה משלה ותשובה שתשורשר למקום לא מתאים-לא תיחשב. בהצלחה לכולם

AeroTom

New member
שאלה 2

רשמו 4 שירי Outtake מהאלבום Houses Of The Holy, שהוקלטו אליו, אך לבסוף לא נכנסו לאלבום (ושוחררו רשמית רק מאוחר יותר באלבומים אחרים).

AeroTom

New member
רמז!

3 מופיעים ב-Graffiti (שניים בדיסק הראשון ואחד בדיסק השני), ואחד ב-Coda.

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif

7 מ-7. מושל יגיע עוד מעט בטח לאשר את זכייתך עם כל הפרטים. איפה אבל היו כולם? ממש חבל שלא הייתה עוד השתתפות...

Aeroguy

New member
../images/Emo9.gifייאי! חבל רק שלא היתה לי תחרות..

איפה כולם??? טוב, נו... הפסד שלכם! מחכה לשישי...

FunkyMonk

New member
דאמ.. 23 דקות לפני ההתחלה?

מה הרעיון.. לא הייתי בבית כל היום.. אם הייתי יודע הייתי מגיע.. חוצמזה זה לא אמור להיות מחר?? אההה כל הימים התבלבלו לי! ביום שישי אני כן יכול להגיע למרתון. סעמעמק.. חופש מטופש!!! >< טוב נראה אם אני מוצא איזה מישו לנסוע איתו למרתון..

AeroTom

New member
23 דקות? 5 ימים אולי...

הודעתי על החידון ב-10 לחודש, חמישה ימים לפני...ועוד שמתי אזכורים ודיברנו על זה אפילו. ותמיד היה רשום שלישי בשעה שמונה. אפילו בעצמך הגבת שלא בטוח תגיע, אבל תשתתף בחידון...

FunkyMonk

New member
*היום

ומצטער שלא עניתי על השאלות.. למרות שלדעתי לא כל כך הייתי מצליח בהן.. (בטח לא 7/7)

AeroTom

New member
שאלה 3

מהו שמו של מטוס ה-בואינג 720B שבו השתמשה הלהקה החל מ-1973?

AeroTom

New member
שאלה 4

הביאו 3 שירי סטודיו של הלהקה שאורכם הוא מעל 10 דקות.

למעלה