חידון זפלין בשעה 20:00

AeroTom

New member
שאלה 5

איזה שיר מופיע בפסקול של The Song Remains The Same, אך אינו מופיע בסרט עצמו?

AeroTom

New member
שאלה 6

איזה 5 שירים מתוך Physical Graffiti מעולם לא בוצעו בלייב ע"י הלהקה, אפילו לא חלקית או בתור הקדמה לשיר אחר וכדומה?

AeroTom

New member
רמז!

In The Light Houses of the Holy ו-Down By The Seaside היו נכונים... רשמו את כל ה-5 ביחד.

Aeroguy

New member
עונה שוב

In The Light Houses Of The Holy Down By The Sea Side Boogie With Stu Custard Pie

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif תשובה מלאה

בקשר ל-The Rover ו-Night Flight שהוזכרו מקודם: הריף פתיחה של The Rover שומש הרבה פעמים ב-1977 כהקדמה ל-Sick Again. וגם קצת ב-1972 בתוך ה-Medley של Whole Lotta Love. Night Flight בוצע ע"י הלהקה ב-חזרה לפני הופעה ב-1973.

AeroTom

New member
שאלה 7

היכן שוחרר רשמית לראשונה השיר Hey Hey What Can I Do? בהצלחה (רמזים לשאלות יגיעו אם לא יפתרו).

AeroTom

New member
../images/Emo45.gif

ב-1970 ה-Outtake הזה מהאלבום השלישי, שוחחר בתור ה-B-Side של Immigrant Song. ב-1990 הוא שוחרר גם ב-Box Set של הלהקה.

Aeroguy

New member
פנייה אישית לפורום

חברי הפורום, תשמעו... אני חייב לומר שזה די בזיון. מארגנים לילה שלם של הלהקה שלכבודה הפורום הזה קיים, כולנו אוהבים את המוזיקה שלהם. יש לנו מנהל שמשקיע ה-מ-ו-ן זמן חופשי בפורום ובתוכן שלו. הוא אירגן חידון שהוא פירסם והודיע עליו הרבה מאוד זמן מראש - יותר משבוע אם אני זוכר נכון. הפרס שווה - שני כרטיסים חינם לערב זפלין, מה שיעלה לכם 90 ש"ח. גם אם אתם לא יכולים לבוא ביום שישי למרתון, לפחות יכולתם לנסות ולהשתתף בחידון. תומר השקיע המון תכנון והמון זמן, ועצוב שרק שני אנשים הגיעו בזמן בשביל להשתתף בחידון. אני מקווה שתקחו את זה לתשומת ליבכם. המטרה היחידה של מה שאני כותב זה לעורר קצת את הפורום, שמתעסק פחות ופחות בלד זפלין בזמן האחרון. ממש חבל שלא השתתפו אנשים אחרים בחידון, כי זה היה יכול להיות תחרותי ומרגש. בכל מקרה, אני מקווה שכמה שיותר מכם כן יצליחו להגיע ביום שישי ונוכל "לחבר פנים לשם", ולהנות ביחד מהמוזיקה של לד זפלין!

Jagged chaos

New member
לא קטע של ביזיון....

פאק...השאלות קשות
אין לי מושג איך קוראים למטוס ולא ראיתי ת'סרט ובאופן כללי - אלו שאלות שמי שמכיר ממש טוב את הביוגרפיה של הלהקה יכול לענות עליהן...

Aeroguy

New member
לא נכון...

כמו שאמרתי, ידעתי רק איזה 2 תשובות, אחת מהן בכלל היתה לא נכונה... ואת כל השאר חיפשתי באינטרנט...

למעלה